Şimdi Ara

RUS T34 MU KV-1 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimde 2 Seçenek var Biri Rus Yapimi Meshur T34 Orta Tanki Biride KV-1 Agir tanki KV-1 Den biktim aslinda 200 kusur savas yaptim t34 ile 100 kusur savas yaptim KV %4 ile wr yuksek ben genellikle yakin savas seviyorum ne dersiniz arada kalmassam yazmayacagim ama arada kaldim detaylica anlatirmisiniz tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakın savaş seviyorum diyorsun hala bu soruyu soruyorsun? T-34 tenekesi ile Kv-1 karşılartırılırmı? T-34 geçiş tankıdır ben daha garajında t-34 tutanını görmedim ama Kv-1 efsanedir bir alınır bir daha satılmaz.Etinden sütünden faydalanılır.İleride is-7 açabilirsen bir adet mürettabatını sana hiç kızmadan verebilen bir tanktır. Burayı anladıysan zaten oyunu biliyorsundur.Ha anlamadıysan zaten ne alaka ya? dersin.

Kıyasına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saRCop

Yakın savaş seviyorum diyorsun hala bu soruyu soruyorsun? T-34 tenekesi ile Kv-1 karşılartırılırmı? T-34 geçiş tankıdır ben daha garajında t-34 tutanını görmedim ama Kv-1 efsanedir bir alınır bir daha satılmaz.Etinden sütünden faydalanılır.İleride is-7 açabilirsen bir adet mürettabatını sana hiç kızmadan verebilen bir tanktır. Burayı anladıysan zaten oyunu biliyorsundur.Ha anlamadıysan zaten ne alaka ya? dersin.

Kıyasına..

Anladim Ama Ben zevk icin KV-1 + Top surgusu satip SU-85 Alan birisiyim Bu dediklerin dogru ama t34 hizli iyi reload suresi ve manevra kabiliyeti olan bir tank iste bu yonu cekiyor beni kv is kodummu oturtturan topu ve zirhi ile cekiyor yakin savasta zirh onemli tabikide bu t34 de yok yine kv'ye donucez anlasilan

• T-34 ile yakın savaş sana garaj yolunu getirir. Ama Kv-1 ve Kv-1s ile göğüs göğüse savaşarak adrenalin ve zevk getirir. T-34 geçilesi bir tank, zaten med adı üstünde.. Heavy oyun stili sana daha uygun ve doğru bir karar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saRCop

T-34 ile yakın savaş sana garaj yolunu getirir. Ama Kv-1 ve Kv-1s ile göğüs göğüse savaşarak adrenalin ve zevk getirir. T-34 geçilesi bir tank, zaten med adı üstünde.. Heavy oyun stili sana daha uygun ve doğru bir karar.

evet dogru t34 o zirhla zor yakin savas yapar uzaktan vur kac desen top yok anca maptaki artyleri avlamak icin kullanilabilir yanliz kv1s icin katilmiyorum zirhi t6 ya gore dusuk gibi ha son topu tam bir canavar neyse kv1 140k kaldi onu kasalim

• ikisinide alma nasıl olsa 1 gün sonra satarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

ikisinide alma nasıl olsa 1 gün sonra satarsın

Senin benimle sorunun ne cevap yazmaya gerek duymuyorum sadece senden bir ricam var senden BENİM TOPİCLERİME VE COMMENTLERİME CEVAP YAZMA LUTFEN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu silah yeni galiba :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.