Şimdi Ara

Rusça bilen veya öğrenen var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    Kendimi ailemi tanıtacak kadar var.Bi de garsonluk yapacak kadar.İtalyanca senelerdir içimde ukte oldu.Onu bi öğreniyim.Hevesim geçsin, istediğim olsun.Ondan sonra halledicem Rusçayı
  • italyancada karizmatik bir dil aslında italyan mafyası aklıma geliyor direk :)
  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    aksanları beni bitiriyor.Çok seviyorum italyancayı.Hedefim Türkçe dahil 8 dil bu arada.Şuan 3 tane var.(Türkçe ile beraber 4)
  • Video Eğitim kanalı var iş görür mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lakapsız 98 L kullanıcısına yanıt
    Adı ne Hocam kanalın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

Hocam şuna Rusça seviyen nedir ? Ve padejleri hallettin mi ?

Padejleri geçeli çok oldu dostum. Benim seviyem c2 yani anadil seviyesi gibi birşey. Sunum yapıyoruz artık Rus dilinde. Başlangıç için padejleri ve hangi kelimenin hangi padej ile kullanıldığını, sonlarinin hangi padej ile bağlantılı olduğunu iyi öğrenmeye çalışın. Mümkün olduğu kadar fazla kelime ezberlemeye çalışın, kısacası pratik çok önemli.

Dil bilimleri okuyorum o yüzden şuan aldığım dersler arasında историческая грамматика ve старославянские языки ( Eski slav dilleri, Ukrayna, Çek, Polak, Belarus vs gibi. ) Rus dilini çok iyi öğrenir çözerseniz bu dilleri de çok rahat öğrenebilirsiniz, hiç bir zorluğu yok o aşamadan sonra.

Rusça bilen veya öğrenen var mı ?

Историческая грамматика dersinden bir kare attım bugünkü konudan, basit şeyler aslında :)

• Anladığıma göre историческая грамматика
    [istoriçeskaya grammatika]

Harf çevirmesi yapmak kolay da kelimelerin ne anlama geldiğini
    öğrenmek için çalışmak lazım.

Bu Rusça evde öğrenilir mi?
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    hocam özendim ya ama hocam biz istanbulda öğrenebilir miyiz ? yani illaki biraz rusça konuşulan birr yerde mi yaşamak lazım ? ve padejler gerçekten nasıl hallettin ? ben kafayı yiyecem hala tam çözemedim
  • hocam hevesinizi kırmak istemem ama evde öğrenilmez yani başlangıç seviyesine kadar biraz kaparsınız evde ama pratik lazım ben bile otelde çalıştığıma bakarak fazla öğrenemedim biraz zor ve ama öğrenilirse avantajlı bir dil yararı olur heryerde. çünkü ingilizce artık herkes biliyor yani git beyazıta dilencisi bile biliyor. rusça ingilizceden sonraki en gerekli dil
  • Video Eğitim - YouTube

Haluk Tatar anlatan kişi

• A1 seviye kitap önerisi olan varsa yazabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 25 Aralık 2017; 1:6:8 >
  • rusçayı ögrenmek istiyorsan o ülkede konuşulan dil egitme gidiceksin tatıcaksın,ölüçeksin kendini ben iş için rusyaya gitmiştim zorluk çektim konuşmayı bile beceremedim. ilk başlarda sonra adım adım çözülmeye başladım rusya hayatım malesef kısa sürdü. türkiyeye kasım sonunda döndüm ha nemi kattı rusya bana çok şey kattı kendimi ölçtüm rusçadan çok inglizce konuşmaya başladım.olayın ilginç bir yanı hep dizilerden izleyip. inglizce tekrarı yapardım.ama yabancı bir ülkede direk inglizcem çözülmeye başladı sonra rusça ufak ufak ilerledi.dedigim kendime şunu sordum demekki yapabiliyormuşum demek istedigim şu yabancı dil konuşarak.ögrenin hata yapmakdan korkmayın yapınki dogruları telafuz edin.yaşım 30 işsizm ama youtubeden idare ettigim kadar inglizce videoları izliyorum minik not defterime not alıyorum ögrene bildigim kadar ögrenmeye çalışıcam.rusça için minske gitmeyi kafayı koytum ahhh şu iş sorunu benim elimi kolomu baglıyorrr

• Ben kursa gittim aylık 280tl civarında biseydi

• cekilecek dert degil, okulda 1 dönem seçmeli aldım. 1 ay içinde sıkıntıdan patladım, yazan şeyi zar zor okuyorsun, yazma işine hiç girmiyorum orası daha da beter. pratik olmadan bu dilin öğrenilemeyeceğini düşünüyorum açıkçası, hele bilgisayar başından çok zor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.