Şimdi Ara

** Rusça Windows Türkçeye Çevrilir mi? **çevrildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde lisanslı rusça windows xp home var. Dili rusça. Öğrenmek istediğim herhangi mali bir külfet olmadan Türkçe"ye çevirtebilir miyiz acaba? microsofta e-mail gönderdim cevabını bekliyorum bu arada. Fikri veya bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. tşkler.

arkadaşlar işyerinin bilgisayar işlerine bakan arkadaş türkçe win xp yükledikten sonra rusça xp şifresini girmiş ve şifre kabul edilmiş...bu arada microsofttan hiç bir cevap verme zahmetine dahi katlanan olmadı...merak eden arkadaşların bilgisine.

• Çevrileceğini zannetmem ama sen yinede microsoft tan gelen cevabı yaz.Merak ettim.SAnırım senin istediğin lisanslı windows kullanmak.Bir Türkçe korsan windows yükleyip,rusçanın lisans kodunu yaz.Belki kabul eder,böylece türkçe lisanslı windowsun olur...
  • henüz cevap gelmedi microsofttan. gelirse yazarım.
  • Almanca Windowsun üzerine Türkçe kurarak dili değiştirmeye çalıştım. Maalesef başarısız oldum.
  • netten update etmeyi dene
  • bence korsan win.yükle,sonra key changer ile ürün anahtarını rusça xp'deki anahtarla değiştirmeyei dene,biz de merak ettik,sonucu yazarsanız iyi olur.
  • Nereden buldun sen ruscayı ya :) ben basarili olacagini sanmam acikcasi, turkcesi ile degistir bir yerden üstüne para vermeyi dene bence.
  • kur korsanı gitsin
  • onu anlaç dil paketlerini yükleyerek yapabilirsin.bu dil paketleri 9x de mevcut ama xp için henüz rastlamadım.
  • Rusça öğrenmek en kesin çözüm.Hem ilerde belki lazım olur
  • türkçe yapılamaz. ayrıca microsoft rusçayı türkçeye çevirmez. yeni bir lisans alman gerekir.

ayrıca rusçanın cd keyi ile türkçe bir sürümü aktif edmezsin.
  • bencede olmaz tekrar yuklemen lazım cevirsen bile kardes karekter sorunu cıkabilir KOLAY gelsin
  • hatırladıgım kadarıyla microsoft un windows xp icin dil paketlerinin oldugu bi cdsi war.burdan windows'a istedigin dili yukleyip kullana biliyosun. ama cd nin tam adını bilmiyorum[bye]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by securityman</i>
    <br />arkadaşlar işyerinin bilgisayar işlerine bakan arkadaş türkçe win xp yükledikten sonra rusça xp şifresini girmiş ve şifre kabul edilmiş...bu arada microsofttan hiç bir cevap verme zahmetine dahi katlanan olmadı...merak eden arkadaşların bilgisine.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bunun olabileceğini bir ay önce söylemiştim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.