Şimdi Ara

Ruşeym yağı hapı kapsülü ve yan etkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
23.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Son zamanlarda yoğun yaşantım üzerine eczacım takviye amaçlı hap vitamin kullanmamı önerdi bana ilk Örnekleri pharmathon oldu. Fakat araştırdığım kadarıyla fazla yapay kimyevi olarak hazırlanmış bir vitamin gibi birşey. Kullanmak istemedim en büyük yan etkileri açlık hali baygınlık ve kilo aldırmasıymış. Bana diğer önerisi zade vital ruşeym Yağı oldu. Dememek için bir kutu aldım fakat internette hiçbir forumda sözlüklerde hakkında bilgisi yok yan etkileri nelerdir bilemiyorum. Kendi sitesinde prospektüsünde bile herhangi bi kullanma talimatı veya yan etki yazmıyor. Kullanan arkadaşlar var ise bunun hakkında bana bilgi verebilir mi ? Kilo,iştah,alkol ile Kullanım vb gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halukozdemir H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız içimi rahatlattı

• Bu ürünü değişik sitelerde gördüm. 1000 mg.lık kapsüllerde var. Ertuğrul Akbay(şu yaş 75 kitabını yazan sporcu gazeteci) EA isimli marka çıkarmış; sporculara protein takviyesi olarak. Bir de eski bir bakan tabia markası ile yapmış. Bu ikisi de karbondioksitin sıvılaştırılması ile yağları çıkarıp, CO2 buharlaşınca hiçbir artık kalmadan elde edildiğini iddia etmekteler. Her ikisinin de sitelerinde verilen değerler birbirine yakın olmakla beraber bazıları da ayrışmış. Hangisi iyidir bilemiyorum ama EA epey pahalı kalıyor.(60 kapsülü 5 tl. iken, tabia 80 kapsül 46 tl.)

Ben de yüksek protein içeriği nedeniyle protein tozu yerine kullanılabilir mi derdindeyim. Yan etki olarak mutlaka fazla alınan herşey vücutta bir yerde sıkıntı yaratıyor. Son zamanlarda çok moda oldu "bitkisel=zararsız" söylemi. Hayatın temeli su bile fazla içildiğinde öldürüyorken, basit bir mantar bile adamı götürüyorken bitkiseldir zararı olmaz demek kafayı kuma gömmektir. Hele işlem görmüş bir maddenin ekstra davranışlar sergileme ihtimali de cabası. Tek sıkıntı ülkemizde gıda takviyesi adı altında satılan ürünlerin ciddi test süreci ve kontrolden geçmemesi.

Bilen aydınlatacak olanları bende dört gözle takip edeceğim.

Saygılarımla.

edit(haberdar et eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanmet -- 28 Aralık 2014; 22:39:15 >

• kanmet kullanıcısına yanıt
    Ben zade vital markalı olan hap kapsülü şeklinde olanı kullanıyorum herhangi bi sıkıntı sağlık problemi üzerine değil yoğun tempoya destek amaçlı kullanmaya başladım. Hiçbir internet sitesinde kağıdında yan etki ile ilgili bisey yazmıyor doktor bi arkadaşım ile konuştum konuyu çok yoğun olmadığın günlerde alma mesela hafta sonları kullanma hiç veya bir gün günde 2 tane alıyorsan ertesi gün 2 tane almamı önerdi uzun sureli kullanımı Vücutta depo edilen yağ stoklarını doldurup daha sonrasında iştah açma ve kilo aldırma yapabilirmiş ve bende iştah açmaya başladı hapı 2 gün kesince bile etkisini görüyorum daha geç acıkıyorum. Ve ne yazık ki gözle görülür bi fark görmedim daha 2.tablet bitiyor

• oguzdindar kullanıcısına yanıt
    Yoğun tempoya destek için doğru tercih mi acaba?

Aslında eğer vücuda çok yükleniyorsanız eğer, ne içerseniz, ne yerseniz fayda etmez. Sonuçta istirahat etmek gerek, yoksa bir yerde kepenkleri kapatıyorsunuz. Mutlaka günlük belli değerin üstünde alınan(ki anlatıldığı gibi 1 tonda 1 kg, ve bilmem kaç kilodan da çok az yağ çıkıyorsa günlük yemek ile alınamayacak değerde ruşeym alıyoruz) herşey görünür görünmez etkiler verecektir.

Ben işin protein kısmındayım, sporcu takivyesi olarak. Sizn kullandığınız kapsüller sanırım 500 mg.lık. Ve diğer 2 markaya göre epey pahalı. Bende Tabia ürünlerini( çörek otu yağı ile) denemeyi düşünüyorum. Bakalım gönüllü denek olarak sonuçları yazarım:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzdindar

Ben zade vital markalı olan hap kapsülü şeklinde olanı kullanıyorum herhangi bi sıkıntı sağlık problemi üzerine değil yoğun tempoya destek amaçlı kullanmaya başladım. Hiçbir internet sitesinde kağıdında yan etki ile ilgili bisey yazmıyor doktor bi arkadaşım ile konuştum konuyu çok yoğun olmadığın günlerde alma mesela hafta sonları kullanma hiç veya bir gün günde 2 tane alıyorsan ertesi gün 2 tane almamı önerdi uzun sureli kullanımı Vücutta depo edilen yağ stoklarını doldurup daha sonrasında iştah açma ve kilo aldırma yapabilirmiş ve bende iştah açmaya başladı hapı 2 gün kesince bile etkisini görüyorum daha geç acıkıyorum. Ve ne yazık ki gözle görülür bi fark görmedim daha 2.tablet bitiyor

selamlar,

buğday ruşeymi kapsülünü kullandınız mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: kanmet

Yoğun tempoya destek için doğru tercih mi acaba?

Aslında eğer vücuda çok yükleniyorsanız eğer, ne içerseniz, ne yerseniz fayda etmez. Sonuçta istirahat etmek gerek, yoksa bir yerde kepenkleri kapatıyorsunuz. Mutlaka günlük belli değerin üstünde alınan(ki anlatıldığı gibi 1 tonda 1 kg, ve bilmem kaç kilodan da çok az yağ çıkıyorsa günlük yemek ile alınamayacak değerde ruşeym alıyoruz) herşey görünür görünmez etkiler verecektir.

Ben işin protein kısmındayım, sporcu takivyesi olarak. Sizn kullandığınız kapsüller sanırım 500 mg.lık. Ve diğer 2 markaya göre epey pahalı. Bende Tabia ürünlerini( çörek otu yağı ile) denemeyi düşünüyorum. Bakalım gönüllü denek olarak sonuçları yazarım:))

selamlar,

buğday ruşeymi kapsülünü ve çörek otunu kullanacağınızı bildirmiştiniz.

kullandınız mı acaba ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır kullanmadım. Yoğun tempo için herhangi bir şeye gerek yok bünye bi yerden sonra alışıyor ve alıştı fakat ruşeym Yağı doğal bir şey deneyebilirsiniz herhangi bi sıkıntı olmaz

• Maalesef el bileğimden bir sakatlık yaşadım. Daha önce kırılmıştı ve aynı yerde zorlanma neticesinde ödem ve kist oluştu. Sporu bıraktım. Deneme fırsatım olmadı o nedenle..

Aslında potein olarak en iyisi hayvansal proteinler ama protein tozlarının toz haline getirilme süreci aklımı bulandırıyor..

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.