Şimdi Ara

Ruslardan nasıl kurtulunur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu anasını bacısını sevdiğimin ruslarından nasıl kurtulurum lütfen biri bi taktik versin.
    MM'de çok rus geldiği için birde faceit deneyeyim dedim orda da aynı hüsrana uğradım.

Adam 1vs1 kalmış 100 canı var bombayı çözmeye gideceğine awp saveliyor.
    Başka rauntta da adamı arkasından bıçaklıcam diye gitti öldü mal gibi.

Kendi aralarında sürekli rusça konuşmalarınada ayrı bi illet oluyorum zaten ingilizce konuşsalar bişe demicem.
    Salak salak hareketler yapıyorlar zorla maç kazanmaya çalışıyoruz kanser kitle resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFFaust -- 8 Ağustos 2020; 19:14:36 >

• Bizimkilerden iyiler bence Ruslar. Sırf bizimkiler gelmesin diye random giriyorum mm oynayınca. Geçen dedim bayadır bizim Türklerle girmiyorum gireyim bir 5li. Yeniliyoruz hile hile diye ağlamalar, olmayan ingilizce ile karşı tarafa küfür yazmaya çalışmalar. Karşı tarafı bıraktılar bu sefer birbirleriyle kavga ediyorlar. Hayatları oyun olmuş galiba bizimkilerin. Ruslar en azından kafa adam 2-3 muhabbet edince makaraya sarıyorlar.
  • Ruslarda iki gram beyin yok. Oynamayı da bilmiyorlar. Anca boş boş konuşuyorlar. Şimdi çıktım oyundan. 3 rus vardı. Skor olarak son 3'ü bunlardı. Bakıyorum adamlar saçma sapan silahlar alıyorlar. Kafalarına göre rushlıyorlar. Info falan zaten veren yok. 3 tane botla oynasam daha iyiydi. Bu Rus ırkının hepsi aynı. 1 tane adam akıllı Rus görmedim şu oyunda. Hepsi salak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Ruslarda iki gram beyin yok. Oynamayı da bilmiyorlar. Anca boş boş konuşuyorlar. Şimdi çıktım oyundan. 3 rus vardı. Skor olarak son 3'ü bunlardı. Bakıyorum adamlar saçma sapan silahlar alıyorlar. Kafalarına göre rushlıyorlar. Info falan zaten veren yok. 3 tane botla oynasam daha iyiydi. Bu Rus ırkının hepsi aynı. 1 tane adam akıllı Rus görmedim şu oyunda. Hepsi salak.
    Aslında azda olsa içlerinde iyi oynayan bi kitle var ama bizim şansımıza hep toksik olanları denk geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FFFaust

Aslında azda olsa içlerinde iyi oynayan bi kitle var ama bizim şansımıza hep toksik olanları denk geliyor.

Alıntıları Göster
    Arada kafa adamlar denk geliyor dediğiniz gibi. Ama yinede diyorum bizimkilerden iyiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ülkeden nasıl kaçılır
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.