Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Naçizane önerim, "Türk server'ı" kavramını ne gereksiz şekilde büyütün, ne de bu şekilde hakir görün. En nihayetinde oradakiler de sadece "oyuncu".
    Irkçılığın, küfrün, ego tatmininin gırla gittiği yabancı sunuculara nazaran birçok Türk sunucusu çok çok daha iyi durumdadır.

Herşeyin heryerde iyisi kötüsü olabileceği gibi;
    RUST oyunu sunucularında da iyi durumda olmayanlar vardır.

Ama biliyor musunuz ki seviyeye, saygıya ve hileyi uzak tutmaya özen gösteren birçok sunucu, sırf bu prensipleri yüzünden daha az kişi?
    "Aman burası da iyi ama az kişi" diyerek es geçtiğiniz yerlerin çoğu kurallarını ve seviyesini korumaya çalışan yerler.
    Biz sunucu olarak ilk günlerimizde bunu yaşadık ve aştık.
    Ama kaliteli PC oyuncuları gelsin onlara hizmet verelim diye bekleyen birçok Türk sunucusu halen böyle.

Kendi sunucumuzdan somut örnek vereyim,
    Yasal olmayan Korsan oyuna izin versek,
    Seviyesizlik saygısızlık yapan müsade etsek,
    Alakalı alakasız konuşan oyuncuyu görmezden gelsek,
    Oyunda hile yapanı bu kadar arayıp atarayıp bulmasak,
    Elbette oyuncu sayımız en az 3-4 katı olurdu.

Sırf bu sebepler yüzden banladığımız oyuncu sayısı aktif oyuncu sayısının üçte birinden fazla.

Ama bu Quantity - Quality, yani kaliteyi sayıya tercih meselesidir.
    Ve bizim gibi Türk veya yabancı onlarca sunucu bunu yapmaya çalışıyor.
    Yasalara, oyun yapımcılarının emeklerine saygı göstererek, insan ve oyunucu kalitesini yüksekte tutarak bir yerlerde olmak gerekir, biz buna inanıyoruz.

Emin olun samimi şekilde söylüyorum, ister sunucumuz, ister bir başka sunucu olsun,
    doğru işler yapmaya çalışan ve bunun için kimseden birşey talep etmeyen insanları ve çabalarını gereksiz genellemelerle bir kenara atmayın, destek verin.
    O zaman siz de eğlenceli "Online Bilgisayar Oyunu" kavramı ile tanışacaksınız,
    ve Türk oyuncuları o zaman dünyada çok daha ön planda olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 2 Mart 2014; 19:53:25 >

• Video'nun başında kahkaha attım bu nedir ya ya dalga geçmek için böyle bir video çekmiş veya gerçekten acınacak bir çekim konuşma tarzıda gerek kurduğu cümleler gerek ses tonu hızı falan komiğime gitmiyor değil anlatabildim mi neyse cidden komik ama .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 2 Mart 2014; 20:06:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Video'nun başında kahkaha attım bu nedir ya ya dalga geçmek için böyle bir video çekmiş veya gerçekten acınacak bir çekim konuşma tarzıda gerek kurduğu cümleler gerek ses tonu hızı falan komiğime gitmiyor değil anlatabildim mi neyse cidden komik ama .

komik diye paylastim bende

Diger videolarinada bakarsaniz adam dalgaci mamutt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevec -- 2 Mart 2014; 20:16:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar Rust'ı crackli kurdum birçok kişiye sordum onlarda crack olumş bende de oldu fakat hata verdi. Oyuna giriyorum Play yazısı ve benzeri çıkmıyor arka plan var bulanık bir şekilde yazılar yok konsolu açıyorum hiç durmadan "Skipping rendering frame because Gfx device ınvalid " diye bir hata veriyor çözümünü bilen varsa lütfen söylesin.
  • BerkeKesikbas B kullanıcısına yanıt
    O GFX sürücü mü denir cihaz mı nedir artık o geçersiz diyor , heralde oyun dosyası bozuk veya crack bozuk .
  • Şu rust'ı ağdan kurup oynatmayı becerebilen var mı?Hani Minecraft gibin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Şu rust'ı ağdan kurup oynatmayı becerebilen var mı?Hani Minecraft gibin.

Server kurmak çok basit gerekli dosyaları malum yerlerden edindikten sonra.
  • Beyler oynadığınız ve iyi dediğiniz yabancı bir server var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

Beyler oynadığınız ve iyi dediğiniz yabancı bir server var mı acaba ?

Benim oynadığımda 10 kişi çivarıyız ve hepsini biliyorum sen ona bişey yapmadıkça sana yardım ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow551

quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

Beyler oynadığınız ve iyi dediğiniz yabancı bir server var mı acaba ?

Benim oynadığımda 10 kişi çivarıyız ve hepsini biliyorum sen ona bişey yapmadıkça sana yardım ederler

Kardeşim kalabalık bir server lazım bana ya.Yabancı olacak ama türklerle beraber takılabiliriz beraber.Türk mahallesi falan iyi olur yani.
  • Server listesinden bak , orda players yazıyordu sanırım ona tıkla en çoktan en az'a sıralar ordan bak yabancı server'lere .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 4 Mart 2014; 21:56:44 >
  • quote:

Server listesinden bak , orda players yazıyordu sanırım ona tıkla en çoktan en az'a sıralar ordan bak yabancı server'lere .

Amacım yabancı server'da Türk arkadaşlarla oynamak.Bi yandan kendimden birileriyle grup olarak oynama zevkini bi yandan da voice chatten falan ing speaking geliştirmek istiyorum.
  • rust arada takılmalar yapıyor, bunun sebebini veya çözümünü bilen var mı? oyunu dün aldım ve soğudum cidden.
  • rusted.tv serverine gir ve chate /fps yaz
    performansta artış oluyor. sonra kalıcı zaten diğer serverlarda da rahat oynarsın
  • pssmst kullanıcısına yanıt
    O donmalar sunuculardan kaynaklı oyundan değil . Bizzat denedim her sunucuda değişiyor sunucunun donanımı kötüyse daha fazla olur o donmalar.
  • quote:

O donmalar sunuculardan kaynaklı oyundan değil . Bizzat denedim her sunucuda değişiyor sunucunun donanımı kötüyse daha fazla olur o donmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hangi oyunda sağlam türk sunucusu olur ki , hiç bekleme derim DayZ'de oynadım DayZ'nin diğer bütün modlarınıda oynadım (epoch , origins , aftermath , vs. ) şimdi Rust'da oynadım ama bütün türk sunucuları beş para etmez kimsenin oynamadığı sunucular oluyor arada sırada 1-2 saat 25 kişi olur max geri kalan 22 saat 5-10 kişi olur türk sunucularında her zaman işler böyle kalabalık seviyorsan yabancı sunucularda oyna derim , ben %70-75 dolu olan sunucuları seviyorum yani 100 kişi ise bi 70-80 kişi olsun isterim .

bizim oynadığımız ortalama 40 kişi olan sunucu ingiltere serverı heralde
  • Selamlar,
    Bir arkadaşım server açmaya karar verdi. Şu an daha taze açıldı server. hepinizi aranızda beklerim. Hiç bir şekilde admin tarafından arkadaş kayırma, item verme falan gibi istenmeyen durumlar olmayacak. ikimiz de yetişkin adamlarız. Eğer türk player ağırlıklı bir server arıyorsanız aramıza bekleriz. benim oradaki nickim de buradakiyle aynı. Sorularınız varsa hiç çekinmeden sorabilirsiniz.

ip adresi 188.138.16.150:28615
    oyunu açtıktan sonra F1 tuşuna basarak net.connect 188.138.16.150:28615 yazmanız sunucuya bağlanmanız için yeterli.
    iyi oyunlar dilerim.
  • Arkadaşımla buluşmak için ne yapabiliriz daha bugün aldı hemen sıkıldı oyundan ben baya geliştim yanıma almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOWOR

Arkadaşımla buluşmak için ne yapabiliriz daha bugün aldı hemen sıkıldı oyundan ben baya geliştim yanıma almak istiyorum

oyunun haritasını cok iyi bilmeniz gerekior bulusabilmeniz için.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.