Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunda benim pc kasıor anlamadım kafayı yicem nedeni nedir acaba???? en düşük ayarlarda oynuyorum yine kasıyor pc anlık fps düşüşleri oluyor.optimizasyon sorunu var sanırım oyunda??*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xelforia

quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Valla ben oyunu çoktan bıraktım nedeni en son bir bina yaptık 7 katlı ve 4x4 temelli yani 16 temel , benim tasarımım ile bu binanın en üstüne çıkmak için 60 c4 harcamak gerekiyor ve başka bir yolu yok test edildi denendi fakat hileci bazı elemanlar geldiler binanın etrafındaki direkleri kırdılar ve merdiven yapıp üst katların duvaırnı kırıp girdiler o gün bugün oynamıyorum artık rust falan , yav okadar uğraşılsın sonra hileciler eve gelip sıçsın birde kapıları kırıp kendi kapılarını koymuşlar şerefsiz evlatları hileci köpekler .

üzücü olmuş bu durum. Hileci olmayan birisi evin yanına merdiven koyup giremezmiydi . Yani illa ilk kattan başlayacak diye bir olay yok sanırım dimi. Tabi siz evi nasıl kurdunuz bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Yok max 2.kattan başlayabilir , belli bir şekil yapıyoruz 2.kattan yukarı asla çıkamıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 25 Şubat 2014; 11:58:20 >

• cellat87 kullanıcısına yanıt
    Oyunda optimizasyon sorunu yok ama sistem isteyen bir oyun Battlefield3 1600x900 herşey highda 70 fps alıyorum bu oyunda 1600x900 herşey highda 40 fps alıyorum çimenler epey zorluyor , bak sana tavsiyem oyuna gir bir server'e gir sonra F1'e bas açılan konsola bunu yaz "grass.on false" tırnak işaretleri olmadan bunu yaz 20-30 fps artar emin ol

Not:Çimenleri açmak için ise "grass.on true" bunu yazman yeterli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 25 Şubat 2014; 12:12:05 >
  • Kişisel kavganızı burda yapmanın bir manası yok kimin haklı kimin haksız olduğunu buradan tartışarak insanlara kanıtlamaya çalışmanın bir manası yok özelden tartışırsanız herkes memnun olacaktır . Aksi taktirde yöneticiler durumla ilgilenir , aşırıya kaçıyor bu tartışma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 25 Şubat 2014; 12:07:12 >
  • quote:

Oyunda optimizasyon sorunu yok ama sistem isteyen bir oyun Battlefield3 1600x900 herşey highda 70 fps alıyorum bu oyunda 1600x900 herşey highda 40 fps alıyorum çimenler epey zorluyor , bak sana tavsiyem oyuna gir bir server'e gir sonra F1'e bas açılan konsola bunu yaz "grass.on false" tırnak işaretleri olmadan bunu yaz 20-30 fps artar emin ol

yaa bende fps sorunu yok standartta 60 fps alıyorum. 2 adet 280x takılı pc de ve dedigin şeyide yaptım zaten ama bu nedir böyle anlamadım. dedigin gibi bütün oyunları ultrada oynarken 1gb lik oyunda böyle bişryle karsılasmak can sıkıcı oluyor.

• quote:

birşey daha oyunda asırı derecede hacker war resmen sogutuyorlart oyundan insanları. düngece basıma gelen olaydan sonra sogudum resmen oyundan. çüünkü adam evimin içine girdi nasıl girdiyse vede görünmez bir şekilde girdi göremedim bile adamı beni öldürdü dogdukca we bütün herseyi aldı gitti hatta kulubemdeki yatagımıda almıs kulubemide bulamıorum deli olduummmm.. yokmu buna karsı bir cözüm? böyle olacaksa bosu bosuna oynuyoruz resmen

• Rust serverlari ne kadar ucuz ya 50 slot 10 dolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rust'da serverlara girerken "Waiting for characters" ekranında takılıyor konsolda = Condition still not met ... (xxx frames later) yazıyor. 50, 100, 150 filan diye gidiyo ve girmiyor. Kimsenin olmadığı serverlara girebiliyorum yani mesela 0/50 ise giriyor ama 1/50 olsa girmiyor böyle kalıyor pingle de alakası yok 400 pingli server a giriyor 0 kişi olduğunda 70 e girmiyo :( Help pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: jandarma05

Rust'da serverlara girerken "Waiting for characters" ekranında takılıyor konsolda = Condition still not met ... (xxx frames later) yazıyor. 50, 100, 150 filan diye gidiyo ve girmiyor. Kimsenin olmadığı serverlara girebiliyorum yani mesela 0/50 ise giriyor ama 1/50 olsa girmiyor böyle kalıyor pingle de alakası yok 400 pingli server a giriyor 0 kişi olduğunda 70 e girmiyo :( Help pls

Guncelleme var galiba komutlar falanda calismiyordu 30 dk once

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

quote:

Rust'da serverlara girerken "Waiting for characters" ekranında takılıyor konsolda = Condition still not met ... (xxx frames later) yazıyor. 50, 100, 150 filan diye gidiyo ve girmiyor. Kimsenin olmadığı serverlara girebiliyorum yani mesela 0/50 ise giriyor ama 1/50 olsa girmiyor böyle kalıyor pingle de alakası yok 400 pingli server a giriyor 0 kişi olduğunda 70 e girmiyo :( Help pls

Oyunu alalı 2 gün oldu başından beri aynı :(
  • quote:

quote:

quote:

Dosyalari tamir ettmeyi denedin mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dosyalari tamir ettmeyi denedin mi

Evet 1 kere silip yeniden yüklemiştim

• Yeni güncelleme geldi oyuna.. Su ve gökyüzü iyileştirilmiş. Item'lere durabilite eklenmiş yani itemler artık bozuluyor,eskiyor. Bunun dışında ilerde suyun oyunda büyük bi etkisi olcağından bahsetmişler sitelerinde.
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Hileci her oyunda olan , oyunların olmazsa olmaz bir parçası , en son 5000 hileciyi banladıkta cheatpunch getirdikte falanda filanda demişlerdi sanırım , ama yine olacağı kesin "Punkbuster" gibi çok güçlü anti hile yazılımlarını bile geçmeyi başarıyorlar ha fark ne oluyor dersen tek fark bu sefer parayı basan hileyi alıyor oda çok pahalı değil . Hilecilerden kurtulmak imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 25 Şubat 2014; 20:05:10 >
  • Söylediklerine cevap verirdim de bir kaç arkadaşla yaptığın polemiği duyunca çok anlamsız olacağına karar verdim

Onun dışında oyunda takım olmak en önemli şey bu oyun gerçekten tek oynanacak bir oyun değil en azından yanınıza arkanızı kollayacak birini bulmalısınız.

Suyun ardında batan güneş ve gece ay çok güzel atmosfer katmış oyuna güzel bir güncelleme olmuş.
  • quote:

Hileci her oyunda olan , oyunların olmazsa olmaz bir parçası , en son 5000 hileciyi banladıkta cheatpunch getirdikte falanda filanda demişlerdi sanırım , ama yine olacağı kesin "Punkbuster" gibi çok güçlü anti hile yazılımlarını bile geçmeyi başarıyorlar ha fark ne oluyor dersen tek fark bu sefer parayı basan hileyi alıyor oda çok pahalı değil . Hilecilerden kurtulmak imkansız.

vallaha ne diyeyim yapılmak istense yapılır bence antichat sistemi. mesela belli bir yükseklikte olan cisimleri otomatik atabilir oyun yada belli bir hızın üzerinde haraket eden cisimleri atabilir. bu sekilde cözülür bu olay ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

quote:

vallaha ne diyeyim yapılmak istense yapılır bence antichat sistemi. mesela belli bir yükseklikte olan cisimleri otomatik atabilir oyun yada belli bir hızın üzerinde haraket eden cisimleri atabilir. bu sekilde cözülür bu olay ancak.

Buyuk bir islem yukunun client base olsugu oyunda hileyi engellemek zordur.Dedigin sistemin mukemmel tasarlanmasi lazim lagi hesaba katmasi lazim vs vs alpha olan bi oyunda onlarla ugrasmazlar.O yuzden mumkun oldugunca aktif adminli serverlardan sasmamak gerekir.Ben bi tane asiri ilgili server buldum attim kapagi.Sizede oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redddragon

quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

quote:

Buyuk bir islem yukunun client base olsugu oyunda hileyi engellemek zordur.Dedigin sistemin mukemmel tasarlanmasi lazim lagi hesaba katmasi lazim vs vs alpha olan bi oyunda onlarla ugrasmazlar.O yuzden mumkun oldugunca aktif adminli serverlardan sasmamak gerekir.Ben bi tane asiri ilgili server buldum attim kapagi.Sizede oneririm

sw ismi versene bizde bakalım hatta varsa toplanalım orda keyfimize bakalım :)

• rust steamda ne zaman indirime girer fikri olan ?
  • Alpha süreçlerinde, özellikle oyun top sellers'da ise; indirim sık görülen bir durum olmuyor genelde.
    Ama ne olursa olsun ilkbahar ve yaz başlangıçları oyuncu kitlesini oyuna çekmek için önemli zamanlardır, bunu ıskalamamak için oyunun fiyatında indirime gidebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.