Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gtx 750 ti diyorsan arkadas aldi orta ayarlarda 90 fps aliyormus .
  • Karthusnowulti kullanıcısına yanıt
    Yorumun eski olmasi birseyi degistirmezki hatta fps nin artmasi gerekir surekli optimizasyon geldigine gore azar azar :D bilgisayarindaki ram kac ? islemcinin modeli ne belki onla ilgilidir . Birde seyi kontrol et cok basina geliyor insanlarin, bilgisayarinda 2 ekran karti var buyuk ihtimal biri intel iste oyunu ondan oynatiyor ondan okadar az aliyorsun, bu olayi arastir varsa gtx ile degistir sorun duzelicektir .
  • Beyler normalde 50-60 fps alan biriyim son güncellemeyle 15 fps alıyorum nedeni nedir ? ( GTX 760 )
  • Modsuz sv de ev yapmaya başlayacağım birlikte oynamak isteyen var mı?
  • TommyVito kullanıcısına yanıt
    Oyun ici ayarlarda virtual texturing ayari var onun tikini kaldir o tikliyse sorun o yuzdendir .
  • Arkadaşlar Merhaba,

oyun yorumlarının çoğunu okudum ve satın almak istiyorum ama sisteminden emin değilim.

Sistemim,
    i7-4510u
    8 GB ram
    Nvidia 820M

Yazmış olduğum sisteme yakın bir laptop ile oyunu tecrübe etmiş arkadaşlardan yorum istiyorum. Yorumlara istinaden oyunu satın alacağım. Açıkcası oyunu satın alıp kendim de deneyebilirim ve iade edebilirim ama iade işlemi kullanmış olduğum banka kredi kartına 2 haftada yansıyor
  • beyler oyunu oynuyorum ve arkadaş arıyorum yalnızım :D
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Yok usta sen o ekran karti ile oynyamazsin daha oyun yuklenmez bile :) gtx serisinin bazi kartlari bile oynatamiyor oyunu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Yok usta sen o ekran karti ile oynyamazsin daha oyun yuklenmez bile :) gtx serisinin bazi kartlari bile oynatamiyor oyunu .

şansıma küseyim o zaman masaüstü bilgisayar almak istemiyorum eşim başından kalkmıyorsun diyor halbuki laptop ile de oynuyorum ama yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

şansıma küseyim o zaman masaüstü bilgisayar almak istemiyorum eşim başından kalkmıyorsun diyor halbuki laptop ile de oynuyorum ama yanında

Turkiyede laptopla oyun oynamasi zor abi ya , alicaksan en az gtx 960m li birsey alicanki (bence en az gtx 970) ozaman oynarsin rustu falan yuksek fps ve highda ama o laptoplar turkiyede 7000 tl falandir heralde :D amerikada 1500 dolar oysa gtx 980m li laptoplar, bende alicam bitane acikcasi :D yakinda . Masaustuler gtx 980 li 1000 dolar ve ucuzada var yani manyak vergi var turkiyede onu anladim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 19 Temmuz 2016; 9:49:14 >

• Arkadaşlar servera girerken yükleme ekranında kalıyor yarım saat bekledim açılmadı ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Arkadaşlar servera girerken yükleme ekranında kalıyor yarım saat bekledim açılmadı ne yapabilirim?

up
  • Düşük fps alıyorsanız izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar

https://www.youtube.com/watch?v=Fe75wCK-lxI
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Servera girerken "loading terrain mesh,Receiving Data vs" diye şeyler var.Hangisinde kalıyor tam olarak ?
  • ComradeMakarov kullanıcısına yanıt
    Asset warm up yazıyor 1800e kadar saymaya başlıyor ama 1500lerde takılıyor oyle kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam oyun dosyalarını doğrulamayı muhtemelen yapmışsındır.Yapmadıysan onu bi yapıp girmeyi dene.

Onun dışında konsola "shaderwarmup 0" ve "assetwarmup 0" yazıp girmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

Hocam oyun dosyalarını doğrulamayı muhtemelen yapmışsındır.Yapmadıysan onu bi yapıp girmeyi dene.

Onun dışında konsola "shaderwarmup 0" ve "assetwarmup 0" yazıp girmeyi dene.

Hocam konsol dediğiniz yer neresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ESC altındaki TAB üstündeki tuş ile açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

ESC altındaki TAB üstündeki tuş ile açılıyor

İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam ama olmadı maalesef.
    Rica ederim ama olmadığına üzüldüm.Bazıları öyle halletmiş problemi bazıları da bunu yaparak halletmiş denemekte fayda var.

1. In your game library right click rust and hit Properties
    2. Under the BETAS tab there is a drop down menu
    3. Change it from "NONE" to "Development - The latest updates - straight from . . ."
    4. Close it and Launch Rust
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.