Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cevher Dudayev

Sorum genel olarak survival tarzi oyunlar hakkında.
    Allah rizasi icin biri soylesin su hep kullanilan "dev blog" tabiri ne demek yav??

güncellemeleri içeren yazı. kısaca ne yenilikler yapıldı ise tek tek resimler ve videolar ile anlatılması.
  • 150 küsür saat oynadım sonra oyundan sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

quote:

Allah rizasi icin biri soylesin su hep kullanilan "dev blog" tabiri ne demek yav??

güncellemeleri içeren yazı. kısaca ne yenilikler yapıldı ise tek tek resimler ve videolar ile anlatılması.

Bunu resmi olarak oyunun yapimcilari mi yapiyor yoksa oyun topluluklari mi yapiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

quote:

Bunu resmi olarak oyunun yapimcilari mi yapiyor yoksa oyun topluluklari mi yapiyor?

oyun geliştiricileri yayınlıyor. örnek olarak buraya bakabilirsin. bu sayfa en son güncellemenin türkçeye cevrilmiş halidir.

http://rustrehber.com/devblog-117/

• He anladim,tesekkurler

• Bugün wipe saat kaçta geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Bugün wipe saat kaçta geliyor ?

akşam geliyor genelde 7-9 arası ama kesin bir şey yok değişebiliyor
  • wipe gelse de başlasak :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Bugün wipe saat kaçta geliyor ?

akşam geliyor genelde 7-9 arası ama kesin bir şey yok değişebiliyor

Hocam ekledim seni
  • ilk başta 1.2 gb diye yazdı ama sonra 150 mb gibi bir dosya boyunu indi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

Arkadaşlar oyunu türkçe multiplayer oynayabiliyormuyuz ? bu tarzda ilk defa böyle bir oyun oynayacağım tek başıma oynayacağım oyuna laptopdan gireceğim 16 gb ram i7 işlemci gtx960m ekran kartı var sorun olur mu ?

Soruna cevap geldimi bilmiyorum ama oyunda bir suru dil destegi var turkce dahil, bilgisayarin oyunu rahat kaldirir medium-high 60 fps alirsin rahat .
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Bu rust ne gariptir arkadaş, illa bir servera girip mi oynamak gerekiyor ? Adamlar wipe atıyormuş bir şey satın almazsan da gidiyormuş her şey. Ben belki kimseyle değil kendim oynamak istiyorum bu ne iş :) Ayrıca hile hurda var mı hala ? Alınacak oyun değil gibi geldi bana şuan böyleyse.

Istersen tek basina oynayabilirsin ama server acmayi bilmen lazim cok zor degil ama hic bir bilgin yoksa ugrasmak istemeyebilirsin ve oyun tek oyunculu degil cunku tek basina yapilacak pek birsey yok sikilirsin, bu arada bos bir sunucuya giripte oynayabilirsin ama cokda bel baglama kapanir sifirlanir ertesi gun yok olur lag girer hic belli olmaz :)
  • oyunu dün aldım , tek başıma girdim. Ama dakika başı ölüyorum .Balta falan yapıyorum tam, gelip öldürüyorlar. Benim bu oyunu tek başıma oynamam imkansız, onu anladım sinir hastası oldum resmen. Tavsiye verebilecek var mı? nasıl hayatta kalabiliriz veya nasıl ilerleyebiliriz?
  • ben de daha dün oynadım ilk kez, çok bilmiyorum oyunu ama odun-metal toplama vs. gibi kolay işleri yapabilirim adam ihtiyacı olan varsa
  • 8gb ram i5 2.80 ghz gtx850m açarmın oyunu? Laptop

• quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

8gb ram i5 2.80 ghz gtx850m açarmın oyunu? Laptop

I have the same laptop. graphics settings good 1920x1080 = 30-40fps (sometimes 25) but i prefer to play on 1366x768 because it runs much faster like this.

Kisaca adamda senin ekran karti varmis 1920x1080 de 30 40 fps aliyormus good ayarlarda .
  • oyuna yeni başlayanlara yardımcı olabilirim
    http://steamcommunity.com/id/hko34 500 saatten fazla tecrübe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

8gb ram i5 2.80 ghz gtx850m açarmın oyunu? Laptop

I have the same laptop. graphics settings good 1920x1080 = 30-40fps (sometimes 25) but i prefer to play on 1366x768 because it runs much faster like this.

Kisaca adamda senin ekran karti varmis 1920x1080 de 30 40 fps aliyormus good ayarlarda .

Valla fastest de 40 50 fps alıyorum sanırım yorum eski

• G3258 750ti kaç fps alırım!

R7 265 ile sralsrınds çok fsrk olurmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.