Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PickPower

Oyunu almamı önerir misiniz peki. Ark : Survival Evolved - The Culling ve Rust arasında kaldım çok kararsızım.

rust candır yaa. ilk cıktıgı zamndan beri takip ediyorum baya uzun süre oynadım oynayacak ark var ise hic kacırma derim.
  • Selam Arkadaşlar,

Steam üzerinden Rust indirdim, oyuna giriyor fakat herhangi bir server için bağlantı kurulduktan 20 - 25 saniye sonra Disconnected : Unresponsive hatası alıyorum. Bu sorunla daha önce karşılaşan veya çözümüne yardımcı olabilecek var mı.

Not : Sorunum EAC ile ilgili değil, sunuculardan bir sorundan ötürü cevap alamıyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Tekli oyun modu yok, sunucuya gireceksin ama tek başına oynaması işkence benim 10-15 saat oynamışlığım var beceremedim bıraktım.
  • alperhan52 kullanıcısına yanıt
    7days to die aldım çok pişmanım, bu ne boktan oyundur. Zıplayınca da taşın üstüne basıp yürünce bile aynı ses. Yürümek bi dert zaten zombie seslerini duymanız lazım arı sesi gibi
    Alacak olan varsa hiç bulaşmasın rust ondan iyidir, korsanını oynamıştım. Tek geçer hatta. Ha belki alpha aşamasındaymış ama iyileşmesi kaç yılı bulur allah bilir. 7days'e bulaşmayın pişman olursunuz. 15 liram gitti.

Edit: alperhan52 arkadaşa teşekkürler, 2saatin altında olan oyunları iade edebiliyor muşuz. Bastım iade ettim :) Rust ya da ark var kafamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 27 Haziran 2016; 20:02:14 >
  • Bu rust ne gariptir arkadaş, illa bir servera girip mi oynamak gerekiyor ? Adamlar wipe atıyormuş bir şey satın almazsan da gidiyormuş her şey. Ben belki kimseyle değil kendim oynamak istiyorum bu ne iş :) Ayrıca hile hurda var mı hala ? Alınacak oyun değil gibi geldi bana şuan böyleyse.
  • wipe zaten global olarak da atılıyor her ayın ilk perşembesi olması lazım tüm serverlara wipe atılıyor ama global wipe atıldığında oyun içerisinde edindiğin deneyim (ekipman yapmak için her aletin bir evrağı var bunlara bp deniyor) olduğu gibi kalıyor ama bazen delicated server sahipleri de wipe atabiliyor bu durumda herşey sıfırlanıyor ama bir çok server bu wipe olayını yapmıyor. bu sayede harcadığın emeğin çoğu senden kalıyor ki asıl önemli olan eşyalar değil bu eşyalar için bp planları.
    şimdi baktım 72 saat oynamışım hala geceleri tek başıma oynuyorum. arkadaşlarımla da takılıyorum. zevkli oluyor...
  • ben aldım almaz olaydayım oyun acılmıyor servere baglanıyor oyun baslamdan disconnect oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

ben aldım almaz olaydayım oyun acılmıyor servere baglanıyor oyun baslamdan disconnect oluyor

Yaklasık 3 senedir oyuna sahibim ve cok begendigim oyunlardan birisi iyiki almısım dedigim nadir oyunlardan. sende sorun oldu ise o senden kaynaklıdır lütfen oyuna camur atmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

quote:

ben aldım almaz olaydayım oyun acılmıyor servere baglanıyor oyun baslamdan disconnect oluyor

Yaklasık 3 senedir oyuna sahibim ve cok begendigim oyunlardan birisi iyiki almısım dedigim nadir oyunlardan. sende sorun oldu ise o senden kaynaklıdır lütfen oyuna camur atmayalım.

oyun güzel olmasına güzelde acılmıyor :D bende neden olabilir
  • quote:

quote:

quote:

benim bildigim kadarı ile yanlıs hatırlamıyorsam senin oyun saürümün ile girmeye calıstıgın oyun sürümleri farklı olu8yordur o yüzden olabiliyordu diye hatırlıyorum. oficall sw denedinmi girmeye?

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim bildigim kadarı ile yanlıs hatırlamıyorsam senin oyun saürümün ile girmeye calıstıgın oyun sürümleri farklı olu8yordur o yüzden olabiliyordu diye hatırlıyorum. oficall sw denedinmi girmeye?

jocam zaten offical svden giriyorum

• bu arada officallarda hard core oynayanlar için söylüyorum 10 kişilik svlerde takılmayanlar için frankfurt 1 de özellikle çok hileci var adamın 2 tane vac ı var cs + coddan banlanmış rustta 2k saati var aimbotla oynuyo hala
    nükleer tarafında 10 keredir aynı adam ak ile 1 tap hs oynuyo 500 metreden zigzag yap adam ezbere geliyo 1 tane sıkıyo ak ile %50 kanama ile başlıyosun ful setsen 50canla falan sonra bi tane daha sıkıyo ölüyosun, boltla gövdeye zor sıkarsın o mesafeden 1 değil 2 değil 3 değil anasını satıyım sürekli hs boltla direk hs falan hiç uzaktan çatışmıyorsun bile adam hatta toplamıyo bile üzerini geliyo yere atıyo bolt u falan almıyor ölümsüz gibi gezdiği için evinde 500 tane falan var herhalde kutuya sığmaz diye uğraşmıyor =) çok fazla emek istediği içinde rust çok sinir bozucu bir hal alıyor bu

edit: bence sırf bu yüzden oyunu almayın yani ama yok ben ufak serverlar da falan hile olmayan iyi oyuncuların direk admin tarafından banlandığı kolay loot falan yapabileceğim yada 10x yada bf tarzı serverlarda oynarım diyorsanız ayrı oynarsınız zevk alıyorsanız ama defult officallarda falan hard core kasacaklara önermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 30 Haziran 2016; 19:22:33 >

• oyunda acemiyim tek oynamaktan çok sıkıldığım için zamanında bırakmıştım oyunu beraber oynayabileceğim arkadaşlar arıyorum. Online saatim çok yüksek teamspeakde olursa çok güzel olur.
  • Beyler benim pcde fps 25 geçmiyor sistemde iyi nasıl düzeltebilirim.Grafikleri düşürdüm yine aynı.Ve oyun puslu gibi baı yerlerde çok güzel oluyo görüntu fakat 1 adım atiyorum tekrar puslaniyor.

Sistem;
    Win8
    i7
    16gb ram
    Gtx860m(4gb 128bit)
    Lenovo y50 laptop
    Yadimlarinizi bekliyorum.

EDIT:Sorunu çözdüm.Sorun oyuna intel grafik kartıyla girmesi.Fakat oyunu gtx860m açtığımda ise disconned diyor servera bağlanamıyorum.Kafayı yicem.Biri yardım edebiilir mi?!

EDIT2:Bir tek bende mi var bu sorun beyler yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedrak -- 3 Temmuz 2016; 22:18:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedrak

Beyler benim pcde fps 25 geçmiyor sistemde iyi nasıl düzeltebilirim.Grafikleri düşürdüm yine aynı.Ve oyun puslu gibi baı yerlerde çok güzel oluyo görüntu fakat 1 adım atiyorum tekrar puslaniyor.

Sistem;
    Win8
    i7
    16gb ram
    Gtx860m(4gb 128bit)
    Lenovo y50 laptop

İstedigin ayarı uygula çözümü yok,oyun optimizasyon özürlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Beyler benim pcde fps 25 geçmiyor sistemde iyi nasıl düzeltebilirim.Grafikleri düşürdüm yine aynı.Ve oyun puslu gibi baı yerlerde çok güzel oluyo görüntu fakat 1 adım atiyorum tekrar puslaniyor.

Sistem;
    Win8
    i7
    16gb ram
    Gtx860m(4gb 128bit)
    Lenovo y50 laptop

lütfen bilgisayar kullanmayı bilmeyenler oyun oynamasınlar. oyun bende cok güzel oynuyor özürlü falan degil bence sizde sorun var bir arastırın isterseniz??

resimde buna kanıt olsun..

RUST [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Sistem;
    Win8
    i7
    16gb ram
    Gtx860m(4gb 128bit)
    Lenovo y50 laptop

3 senelik ekran kartı var öyle ahım şahım bir şey değil 2gb 256bit ddr5 bi kart 1080de grafikleri yukarıdaki resim kadar bile kısmadan 200 kişilik officalda 50 fps+ alıyorum hiç kasma yok kalabalık bölgede 40 altına düşmüyor çatışmada 30-35 altına düşmüyor kasma olmuyor özetle yani satıştan bile kalkmış kartla ben bunu alıyorsam optimizasyonu bozuk oyun görmemişsiniz siz yada yanlış server da yanlış bilgisayar ile oynuyorsunuz
    bu oyun craft oyunu olduğu için herkes evini kendi tasarlayıp oynadıgınız mape koyduğu hatta adamın yaptığı çizim bile oraya yüklendiği için normal bi fps oyunu ile kıyaslanmaz fpssi eğer cs bf yada başka bir şey ile falan karşılaştırıyorsanız

bu arada laptopta 16gb ram varmış i7 varmış falan bunlar hikaye laptoplar oyun bilgisayarları değildir performansları düşüktür o 4gb kartın belleği olabilir rakam olarak ama verdiği performans çöp yani laptoplardan fazla bir şey beklemeniz için masaüstüne göre çok daha yüksek fiyatlar ödemeniz gerek o kağıtttaki rakama bakıp alıp sonra bu oyun kasıyor oyun sıkıntılı demek çözüm değil.

• takip
  • Arkadaşlar oyunu türkçe multiplayer oynayabiliyormuyuz ? bu tarzda ilk defa böyle bir oyun oynayacağım tek başıma oynayacağım oyuna laptopdan gireceğim 16 gb ram i7 işlemci gtx960m ekran kartı var sorun olur mu ?
  • Sorum genel olarak survival tarzi oyunlar hakkında.
    Allah rizasi icin biri soylesin su hep kullanilan "dev blog" tabiri ne demek yav??

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.