Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu aldim 11 saat felan oynadim ama bir kac sorum olacak demin girdigimde evimi patlatmislardi.

1. Bu İnsaat engelleyen dolap her katta ise yariyormu.
    Her kana her koseye bir tane koymayi planliyorum.
    Disari tas duvar yapip kutuyu koymayi planliyorim.

Malzemeleri 2. Kata koysam ilk katin yetkiyi alip merdiven kurabilirlermi.

2. Bu oyuna Ark sistemindeki turet olayi gelecekmi.( yada gelirmi tahminen )

3. Kurenin orada Sandiklar var tahta onlar aciliyormu ,Tas balta kazma ile acamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda herşeyi E ile yapıyorsun , E ile açıyorsun , birden fazla seçenek varsa E basılı tutarak görüyosun yani 2 ve 3 evet taret zaten var oyunda ve e ile sandıklar açılıyor sadece varilleri falan vurarak kırıyorsun , 1 ide kendin deneyerek öğrenirsin çokta karmaşık birşey değil şunu söyliyim bir dolabı koyunca onun kordugu olan küre şeklinde ve koruduğu alan içindeyken building ... yazar ordan anlarsın nereyi koruyor nereyi korumuyor ve bir dolabın kordugu alana ikinci bir dolap koyamazsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 16 Şubat 2016; 17:30:37 >
  • Arkadaşlar merhaba oyunu 5dk oynadıktan sonra fps acayip şekilde düşüyor nerdeyse oynanmayacak hale geliyor bunun bir sebebi var mı ?

lenovo y580 kullanıyorum gtx 660m ekran kartı var

edit : sorun ısınmayla alakalıymış,ısınınca ciddi anlamda fps kaybediyor laptop çok üzücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decemst -- 20 Şubat 2016; 16:23:54 >
  • Bu oyunu steam hariç başka şekilde oynama imkanımız yokmu arkadaşlar ?
  • Bizim grupla oynamak isteyen varsa özelden mesaj yazsın
  • oyunu bugün aldım gtx970 ile ayar farketmiyor yer yer 20-30 fpslere kadar düşüyor nasıl bir optimizasyon çözemedim her ayarı kapıyorum 10 fps artıyor
  • Core i3 3110m, 4gb ram, 8570m ekran kartı (r5 m230). Düşük ayarlarda oynanır mı?
  • NİTRADO'dan alışveriş YAPMAYIN

Merhaba arkadaşlar. Şuan acayip şekilde doluyum ve enayi gibi hissediyorum. Hemen konuya gireyim.

Bundan 2 ay önce nitrado'dan rust sunucu kiraladım. Sunucuda hiçbir eklenti yoktu, vanilla olarak kullanıyordum. İlk 5 gün her şey güzeldi. Sonraları sunucu kendi kendine kapanmaya başladı. Yetkililere sorduğumda problem yok dediler. Şunu da belirteyim yetkililere attığınz mailler en erken 12 saat sonra cevaplanıyor. Bir kaç gün sonra sunucu tekrar kapandı ve yaklaşık 1 saat açamadım. Yetkililere mail attım cevap gelecek umuduyla. 2 saatin sonunda sunucuyu açabildim. Ertesi gün mail geldi ve dediler ki sunucu açık bir problem yok. İlk başta afalladım dalga geçiyorlar sandım. 1 gün sonra cevap veriyorsun ve benim zar zor açtığım sunucuda problem yok sunucu açık diyorsun. İnsan bir bilgi verir neden kapandı, nasıl açıldı diye. Bu problem her gün tekrarlanmaya başladı. Sunucuyu upgrade ettim ram yükselttim belki fayda olur diye ve sunucuyu eklenti hale getirdim. Bir kaç tane eklenti ekledim. İlk gün yine kapandı daha sora 10 gün boyunca sıkıntısız devam ettik. 10 gün sonra tekrar sunucu kapanmaya başladı. Bir umut yine mail attım ddos saldırısı var dediler. Fakat ddos günlüğünde kayıt gözükmüyordu. 1 hafta daha sunucu kapanmalarıyla geçti. Bu problemler beraberinde oyuncu kayıplarını da getiriyordu. Daha sonra daha da ileri giderek sunucudaki bütün veriler sıfırlanmaya başladı. Sunucuya benim dışımda birileri wipe atmaya başladı. Global wipe diye düşündüm fakat global wipe olalı bir hafta olmuştu. Daha 3 hafta vardı. Biraz araştırdım benimle aynı sorunları yaşayan onlarca insan olduğunu gördüm. Kendisini Rust Türkiye'nin ağası sanan bir sunucu sahibi varmış o kişi tarafından yaptırtılıyor diye okudum. Ve bu kişi kendisine rakip gördüğü her sunucuya ddos atıyormuş. İlerleyen günlerde sunucu tamamen çökmeye başladı. Mail attım bana hata loglarından bir ekran görüntüsü attılar sizin eklentiler yüzünden oluyor dediler. Fakat attıkları hata kaydı kapanma olayından 5 gün öncesine aitti ve gecikmeden kaynaklı hataydı. Yani eklenti sunucudan geç cevap aldığı için bu hata veriyordu. Ama yetkiliye göre suçlu bendim. Ne zaman hatalarını kabul ettiler ki. Mecburen oyunu yeniden kurdum sunucuya bütün verileri kaybettim. Daha sonra bu sorun tekrarladı. Sürekli bir döngü içince bu sorun 1 ay içinde 5 kez tekrarlandı. Her mailimde farklı bir bahane buluyorlardı. Baktım eklentili olmuyor tekrardan vanilla sürüme çevirdim. Her zamanki gibi sunucu her gün kapanmaya başladı. En son olarakta yine kendi kendine wipe attı. Bu sonuncu olay tak etti artık. Mail attım tekrardan verdim veriştirdim. Ne tesadüftür ki her maile 1 gün sonra cevap veren şirket bu mailime 15 dakika sonra cevap verdi. Sunucunun son 5 günüydü zaten daha da yenilemeyi düşünmüyorum. Sizlere de tavsiye etmiyorum.

• Steam MonsterOyunda beraber oynayabiliriz ayrıca videoları youtube eklemeyi düşünüyorum.pm
    ts skype raidcall var yas 25 ist.
  • Aylardır oynamıyordum.Güncelleme yapıp oyunu açtım.Yaklaşık 10 dakikada açıldı server. Daha sonra fps 35 civarı göründü(simple) 15-20 saniyede bir fps 1 e düşüyor.Rezalet ötesi optimizasyon. Ben eski ilk halini oynamak istedim.Girmeyi beceremedim.Bundan önceki oyun motoru basic haliyle oynamıyor muyuz artık ? Bu halini beğenmedim.
  • steamda minimum 8 gb ram diyor ne kadar dogru bu 4 gb ram ile sorun olurmu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: totmara

steamda minimum 8 gb ram diyor ne kadar dogru bu 4 gb ram ile sorun olurmu acaba ?

Oyun ram manyağı 4gb ram ile size tad vermez boşuna almayin

• İlk çıktıgı şekliyle artık oynayamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gio88

İlk çıktıgı şekliyle artık oynayamıyor muyuz?

Hyr

• quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

quote:

Hyr

çok saçma olmuş.Ben o halini sevip almıştım.Yeni modunda o havaya giremedim.Eski hali güzeldi.
  • dayz > rust gg wp
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

quote:

Hyr

çok saçma olmuş.Ben o halini sevip almıştım.Yeni modunda o havaya giremedim.Eski hali güzeldi.

Oynayabilirsin konuda yazanlari okursan nasil yapilacagini yazmistim alintiliyim yinede.

Eski Rust'a nasıl girebilirim ?

Oyuna girerken dx9 veya normal i seçerek girdiğiniz oyun yeni Rust oluyor eğer eskisini oynamak istiyorsanız steam kütüphanenizden oyuna sağ tıklayın ve sırayla şunları takip edin ; Özellikler>Betalar>legacy - old version rust ondan sonra oyununuz güncellencektir , güncellemeden sonra oyuna girdiğinizde eski rustu oynuyor olacaksınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

dayz > rust gg wp

Gunluk Giris Yapan oyuncu sayisi - Mayis 9, 2016

Rust : 36,296 Steam en cok oynan oyunlar siralamasi : 11

Dayz : 9,479 Steam en cok oynan oyunlar siralamasi : 37
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    dayz rustun 2 katı oynanırken biz aynı şeyi yazdığımızda bu mudur diye dalga geçiyordunuz yine rust iyi diyordunuz şimdi dayz oyuncu sayısı düşünce siz aynı şeyi yazmaya başladınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

dayz rustun 2 katı oynanırken biz aynı şeyi yazdığımızda bu mudur diye dalga geçiyordunuz yine rust iyi diyordunuz şimdi dayz oyuncu sayısı düşünce siz aynı şeyi yazmaya başladınız ?

Neyin savaşı bu anlamadim hayır yani dayz rustu gg yapsa ne olcak isteyen istediğini oynar,sizin yaş kaç cidden merak ettim

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.