Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows 7 ? :D bence güzel yani win7
  • Mellefromage kullanıcısına yanıt
    Hani windows 7 varken xp kullanmak gibi oldu bu devirde 8 çıktı 8.1 çıktı 10 çıktı :D da onu demedim böyle gri windows 95 gibi bir arayüz kullanıyorsun , benim bildiğim windows 7 böyle görünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 31 Ocak 2016; 17:48:40 >
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    ya performans ayarlarına yüklendigimden dolayı o görüntüyü kapattım yazın windows 10'a geçmeyi planlıyorum zatende hocam bi el atında su sorunu çözelim ya
  • Server sahibi olan arkadaşlar wipe tarihini nereden ayarlıyorsunuz bir yardım eder misiniz?
  • mic kullanıcısına yanıt
    Server açmakta çok büyütücek birşey yok ben açıyorum bilgisayarımda sırf bina item test etmek için yada arkadaşlarla kapışmak için wipe dediğin şey aslında şu serverin kurulu olduğu yerde atıyorum rustserver/server/Turkiyeblabla(mapismi)/save burda map dosyası olur işte bu dosyayı silince wipe olmuş olur :) serveri açınca sıfırdan map yaratır aynı map ve boyutu vs , oyuncuların bplerini silmek istiyorsanda ordaki userpersistence.db ve storage.db yi silmen gerekiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 31 Ocak 2016; 20:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Server açmakta çok büyütücek birşey yok ben açıyorum bilgisayarımda sırf bina item test etmek için yada arkadaşlarla kapışmak için wipe dediğin şey aslında şu serverin kurulu olduğu yerde atıyorum rustserver/server/Turkiyeblabla(mapismi)/save burda map dosyası olur işte bu dosyayı silince wipe olmuş olur :) serveri açınca sıfırdan map yaratır aynı map ve boyutu vs , oyuncuların bplerini silmek istiyorsanda ordaki userpersistence.db ve storage.db yi silmen gerekiyor :)

Bunu sistem otomatik silmiyor mu? Yani ben ne zaman silersem wipe o zaman mı gerçekleşmiş oluyor? Emin misin değil mi hocam şimdi ben silerim ondan sonra sistem kendisi tekrar siler oyuncu kaybederiz boşuna :D

• mic kullanıcısına yanıt
    Hayır elle siliyorsun bi tarihi yok . Bazı updatelerle kendi wipe atıyor sanırım force wipe yani her servere gelir ona yapcak birşey yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 31 Ocak 2016; 20:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapıgıcırtısı

Merhaba arkadaşlar yeni açtığımız sunucuya sizleri bekleriz.

Sunucunun adı: [YENI] OSMANLI / Kalici / CEKILIS / 01.02

Katılmak için topluluk sunucularından aratarak bulabilir veya F1 ile konsolu açıp alttaki linki yapıştırırsanız direk girebilirsiniz.
    client.connect 5.62.127.88:20100

Sunucu kalıcıdır, kapanma derdi yok. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.

Kesinlikle para ile BP, item satılmamaktadır ve satılmayacaktır.

Her ay sonu oyun çekilişi yapılacaktır. Bu ay CS:GO çekilişi olacak.

Sunucuda herhangi bir mod yok.

Wipe ayın son günü gerçekleşecek.

Başladık bakalım :)

Ottoman empire diye bir server vardı çok oyuncu sayısını görünce bp satmaya başladılar oyun zevkinin içine ettiler. Wipe atmıyorlar kasım kasım kasılıyor server. Bıraktık bizde. İnşallah sizde böyle bir şey yapmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi botaj -- 2 Şubat 2016; 0:54:34 >

• Hayır
  • [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    Merhaba, oyun 31 liradan 15 liraya düşünce oyunu almaya karar verdim fakat bilgisayarımın kaldırmayacağından şüphe ediyorum. Öğrenciyiz malum çöpe gitmesin o kadar para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 6 Şubat 2016; 1:52:36 >

• merhaba oyun kasar mı almayı düşünüyorum alpha'da olduğu için optimizasyon sorunu falan var mı acaba eğer varsa kaldırması imkansız herhalde.The Forest kaldırmadı ama the long dark falan oynanıyor neyse sistem şöyle;

intel core 2 dou 2.4 ghz,3 gb ram,nvidia gt430

yorumlarınızı bekliyorum!!
  • oyun için 3 bin 4 bin tl'lik sisteminiz yoksa fps sorunu yaşıyormuşsunuz öyle diyorlar doğru mu?Niye hiç kimse cevap yazmıyor nerede koskaca forum ya?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    ramin çok düşük hocam muhtemelen hiç açmaz bile oyunu.
    2.5-3 bin tl arası bi bilgisayarda rahatça oynarsın ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

ramin çok düşük hocam muhtemelen hiç açmaz bile oyunu.
    2.5-3 bin tl arası bi bilgisayarda rahatça oynarsın ama

yapma ya :D en iyisi uzak durayım pc 8 yıllık oldu bir kurtulamadım yıllardır skyrım oynuyorum sadece
  • Beyler selamlar,

Kisa bir soru Rust vs Insurgancy mi ?

Tsk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizce rust mı h1z1 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

Dirilisrust'da oynarsanız Pars klanı ve amelelerine güvenmeyin. 6 kişi evimi bastı balkonda öldüm, tepelere pusup çıkartmadılar evden dışarı. Arkadaşlarından biri içerde kaldı kapıyı kapatınca ben, açmadım kapıyı çünkü biliyorum ki öldürecekler-aynı herifler oyuna ilk başladığımda beni öldürdüler, eşyalarını geri vereceğiz deyip döndüğümde yine öldürüp güldüler- sonra "sana kıl oluyoruz, bu serverde barınamazsın, evi terket yoksa başına yıkarız" gibi boş tehditler savurdular, 1 saatte yaptığım evi kıramadılar saatlerce, arkadaşları içerde kaldı. Benim sıkılıp kapıyı açmamla girdiler, micten küfür ettiler. Neyse böylece bu heriflerin alçaklığını ve videodaki evin sağlamlığını test ettik. Onun dışında güzel server oldukça kalabalık, bol aksiyonlu ve item satışı falan yok serverde. Oynamak isteyenleri beklerim. Bir de wipe tarihini bilen var mı?

Edit: Eve gittim baktım ilk kapıyı bile kıramamışlar Kill çekmiş adam, orada 2 saat kedi gibi bekledi. Bir de sağda solda patlattık diye geziniyorlar

Hocam bu ney

Bunlara bunun hoş birşey olmadığınısöyle ve dhdeki elemanlarla adamın evini basın sizde dışarı çıkarmayın.

Demekki rusta başlayınca düşman edinmicen :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

oyun için 3 bin 4 bin tl'lik sisteminiz yoksa fps sorunu yaşıyormuşsunuz öyle diyorlar doğru mu?Niye hiç kimse cevap yazmıyor nerede koskaca forum ya?

hocam aynen fps sorunları yaşıyorsunuz. Fakat ayarları titiz yaparsanız hiç bir sıkıntı olmaz. 1800 liralık sistem ile 35-50 fps arası gidip geliyor.

Çimen dediğimiz şeyler bilgisayarı çok yoruyor, dikkat ederseniz herhangi bir oyunda çimenlere girdiğiniz zaman fps direk olarak düşer. Çimenlerin kalitesini düşürmeniz lazım.

Gölge kalitesinide en sona almanıza gerek yok o ney burdan izmire kadar gölge var, küçültün biraz ordanda bir kaç fps kar edersiniz. Shadow kalitesi, yani gölge kalitesinide düşürün baya bir fpsde burdan kar edersiniz. Anti alisaningide kappatınız mı 50 fpsde oynarsınız diye düşünüyorum.

Gerek yok gtx 980'lere. i3 4160 gtx 750ti ile orta ayarlarda oyunu 40 50 fpsde oynayabilirsiniz.

• Arkadaslar oyun alinir mi ? ne zamandir goruyorum ama elim satin al butonuna gitmiyor bir turlu. ne bir videosunu izledim henuz ne bi girip dogru duzgun okudum. elimde the forest var hazihazirda. bu oyun beni neden ceksin oyunu etraflica oynayan birisi yardimci olabilir mi ? tesekkur ederim.
    dayz failinden sonra bu tarz oyunlari arastirmadim bilede maruz gorunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Arkadaslar oyun alinir mi ? ne zamandir goruyorum ama elim satin al butonuna gitmiyor bir turlu. ne bir videosunu izledim henuz ne bi girip dogru duzgun okudum. elimde the forest var hazihazirda. bu oyun beni neden ceksin oyunu etraflica oynayan birisi yardimci olabilir mi ? tesekkur ederim.
    dayz failinden sonra bu tarz oyunlari arastirmadim bilede maruz gorunuz

Bence oyun gayet başarılı ama gelişimin ilk kısmı ciddi anlamda zor hızlı olman lazım . Kilidi şifreli koymazsan ileride çok zorluk çekersin ama şifreli kilit koymak için başlangıç için bir hayli gelişip zaman harcamak lazım modsuz serverda sonradan değiştiremiyorsun çünkü .

Eğer gelişirken birkaç kere ölmeye katlanırım kanser olmam diyorsanız alın gerek içerikleri gerek mimarisi gerek gelişimi olsun gerçekten zevkli ve insanı içine çeken bir oyun özellikle arkadaşlarınız ile oynuyorsanız tadından yenmez öteki türlü vereceği zevk azalır .

BENİM en sevmediğim özelliklerden biri her ay WİPE geliyor olması serverdaki herşey sıfırlanıyor bu da bütün emeklerinin boşa gitmesine neden oluyor . Bir taraftan yeni başlayana şans ve serverın kasılmasına bu wipe'ler iyi gelsede her ay koca bir emeğin boşa gitmesi benim sevdiğim durumlardan biri değil . Ancak malesef elinde taşlı adamı öldürüp chatta ahkam kesen gelişmiş tipler çok olunca bu wipe'ler onların sesinin kesilmesine yaramıyor değil .

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.