Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam o zaman alacağım, ufukta gözüken herhangi bir indirim var mı? Gerçi yeni çıktı sayılır indirimden. Ben bir arkadaşımla oynayacağım, yabancı veya resmi serverlerde çok mu ping oluyor? O kadar emek verdikten sonra gitmesin, sürekli bir serverde kalayım diyorum. Resmi serverlerde yönetici işi nasıl oluyor. Bir de H1Z1'deki gibi adım başı adama rastlama ihtimalimiz var mı? Ben kalabalık olmasını istiyorum da.

Bir de şu plan parçası işini anlamadım, videolardan izlediğim kadarıyla varillerden falan bir eşyanın tarifi düşüyor. Peki envanterdeki küçük plan parçaları ne işe yarıyor? Küçük parçalar birleşip bir eşya yapmamızı mı sağlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 18 Ocak 2016; 12:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

Oynadı.com denen serverda 8 ocakta yaklaşık 15 kişi başladık 4.günde admin tüm servera item dağıtarak bizi serverdan göndermek istedi fakat desteklediği oyuncular o kadar yetenekten uzak oldukları için başaramadılar.Sonra tüm server gibi kendiside ekibimizdeki 2 kişi için hilemisiniz siz diye ağlayıp durdu.Hile bulunmadıgını anladıktan sonra adım adım kendi ekibine item dağıtıp durdu.Yetmedi 2.gün öncede duyuru yaptı "AVA VE EKİBİNİ PATLATACAKLARA SERVERIMIZDAN 50 TL" diye.Dün gecede oyundan birer birer cıktıktan sonra geri girememiz için serverı offline yapıp kendi ekibini bizim baseye göndermiş işte.Kendisine serverı ac bizde girelim dediğimizde "O İŞLER ÖYLE OLMUYOR" diye karsılık verdi.Neyse kısaca demek istediğim türk serverlarında oynacaksanız OYNADI denen kalitesiz adamın serverında oynayıp emek harcamayın serverda baskın oldugunuz an bize yaptıgı gibi sizede serverı kapatır yazık eder emeklerinize.
    Serverda zaten DDOS atan mı dersin habire yasanan lag mı dersin hiçbirşey eksik olmuyordu ama başta emek harcadık diye oynuyorduk işte şimdi tepe tepe kullansın serverını.

Haklısın bende biliyorum sahibini arada çıkan duyurulara ismini yazmış server sahibi dikkat delidir diye ekranın yarısını kaplıyor kendilerini padişah ilan etmiş insanlar bunlar zaten oyunda para ile c4 satmak nedir ya , akıllı olan başta bırakıyor serveri zaten , birde 7 aydır açıktır yazıyordu server isminde 2 hafta sonra rastgele gördüm 1 senedir kapanmadan duran sunucu olmuş birden , zaman hızlı geçiyor sanırım kurucuların dünyasında bırak ya saçma sapan insanlar , hayatta kazanamadıkları saygıyı otoriteyi böyle oyun serveri açarak görmeye çalışıyor tabii böyle oluncada her türlü şeyi yapıyorlar item dağıtmak kicklemek banlamak artistik yapmak keyfince herşeyi yaparlar valla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 18 Ocak 2016; 16:02:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

Oynadı.com denen serverda 8 ocakta yaklaşık 15 kişi başladık 4.günde admin tüm servera item dağıtarak bizi serverdan göndermek istedi fakat desteklediği oyuncular o kadar yetenekten uzak oldukları için başaramadılar.Sonra tüm server gibi kendiside ekibimizdeki 2 kişi için hilemisiniz siz diye ağlayıp durdu.Hile bulunmadıgını anladıktan sonra adım adım kendi ekibine item dağıtıp durdu.Yetmedi 2.gün öncede duyuru yaptı "AVA VE EKİBİNİ PATLATACAKLARA SERVERIMIZDAN 50 TL" diye.Dün gecede oyundan birer birer cıktıktan sonra geri girememiz için serverı offline yapıp kendi ekibini bizim baseye göndermiş işte.Kendisine serverı ac bizde girelim dediğimizde "O İŞLER ÖYLE OLMUYOR" diye karsılık verdi.Neyse kısaca demek istediğim türk serverlarında oynacaksanız OYNADI denen kalitesiz adamın serverında oynayıp emek harcamayın serverda baskın oldugunuz an bize yaptıgı gibi sizede serverı kapatır yazık eder emeklerinize.
    Serverda zaten DDOS atan mı dersin habire yasanan lag mı dersin hiçbirşey eksik olmuyordu ama başta emek harcadık diye oynuyorduk işte şimdi tepe tepe kullansın serverını.

Haklısın bende biliyorum sahibini arada çıkan duyurulara ismini yazmış server sahibi dikkat delidir diye ekranın yarısını kaplıyor kendilerini padişah ilan etmiş insanlar bunlar zaten oyunda para ile c4 satmak nedir ya , akıllı olan başta bırakıyor serveri zaten , birde 7 aydır açıktır yazıyordu server isminde 2 hafta sonra rastgele gördüm 1 senedir kapanmadan duran sunucu olmuş birden , zaman hızlı geçiyor sanırım kurucuların dünyasında bırak ya saçma sapan insanlar , hayatta kazanamadıkları saygıyı otoriteyi böyle oyun serveri açarak görmeye çalışıyor tabii böyle oluncada her türlü şeyi yapıyorlar item dağıtmak kicklemek banlamak artistik yapmak keyfince herşeyi yaparlar valla .

ya ne bilelim böyle karakter oldugunu bizde ilk günlerdeki olaydan sonra oynamak istemiyorduk ama devam ediyorduk işte.Bundan önce ottoman empire da oynuyorduk final haftası girdi oyuna pek giremiyorduk üstünede raid olunca orayı bıraktık daha kalabalık servera geçtik ama bu sefer karsımıza böyle birisi geldi ottoman ın admini can paşa oldukça karakterli biriyken bunun böyle cıkması şans işte neyse.

• Biz şuan ottoman empire server da oynuyoruz şu ana kadar yamuk görmedik. İnşallah pişman olmayız

• Arkadaşlar Topluluk sunucularındaki SURVICALL adlı Türk serverında admin yardımı vardır haberiniz olsun, iyi forumlar
  • Aslında türk sunucular ile ilgili bilgileri ilk sayfaya yazsak çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

Biz şuan ottoman empire server da oynuyoruz şu ana kadar yamuk görmedik. İnşallah pişman olmayız

Bi bakayım dedim 5-10 dk kaynak topladım ev yaptım falan. Gerçekten güzel seviyeli bi server gibi duruyor admin falan çok ilgili
  • Arkadaşlar orta seviye base nasıl yaparım? Öyle kale gibi falan değil de kolay patlamayacak bir ev. 2-3 ev yaptım sabaha çıkmadı evler. Video, ss veya kendi taktikleriniz var mı? Kalabalık bir sunucu zaten, anında patlatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 26 Ocak 2016; 20:37:39 >
  • İstiyorsan beni ekle steamden server açıyorum orda istediğimi deniyorum söylersin bana açarım istediğin binayı yapar sonra raidlersin en kolay yolu :) uçma var ölümsüzlük var istediğin itemi alma var admin olunca yok yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 27 Ocak 2016; 12:04:56 >
  • quote:

İstiyorsan beni ekle steamden server açıyorum orda istediğimi deniyorum söylersin bana açarım istediğin binayı yapar sonra raidlersin en kolay yolu :) uçma var ölümsüzlük var istediğin itemi alma var admin olunca yok yok .

Şimdilik şu videodaki evi yaptım güzel oldu, bakalım ne kadar dayanacak çok kalabalık bir serverde oynuyorum

• Ev güzelmiş. Gerçi gircek olan her türlü girer. Hele modlu server da adam temeline kadar remove yapıyor... modsuz server da oynamak daha iyi her halde . Adam girer alcağını alır çıkar :) kolay gelsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 katlı yap 1 ve 2. kattaki merdivenleri kır al sana güvenli ev kimze giremez :) etrafınada dolap koy kule ile üstüne atlamasınlar landmine falan koy çatıyaoldu bitti maşallah :D
  • quote:

3 katlı yap 1 ve 2. kattaki merdivenleri kır al sana güvenli ev kimze giremez :) etrafınada dolap koy kule ile üstüne atlamasınlar landmine falan koy çatıyaoldu bitti maşallah :D

Şimdilik 2. katı yapmayı düşünüyorum da pencere yapsam adamlar birbirlerinin üstüne çıkıp girebilir mi acaba pencerelerden?
    Gerçi 2. kata da duvar çekerim ama ilk başladığımda iki katlı yapmıştım pencereden girmişlerdi. Nasıl yetiştiler acaba?

Öyle gerçekten girecek olanı tutamıyorsun,oynadığım server modsuz ama çok kalabalık , serverde psikopat dolu zaten. 32 C4 ile girmişler birinin evine, buna da girilir tabii de dışardan tahmin edemez böyle olduğunu eğer videoyu izlemediyse. Bir süre idare eder beni oyuna yeni başladım zaten fazla bile bu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 27 Ocak 2016; 20:05:43 >

• Dediğim gibi 3 katlı yapıp merdivenleri kırarsan yokken bütün evi yıkmaları lazım çatıdanda girmedikleri sürece nasıl giricekler merdiven koyma kaldırıldı dolap iznide olmadığına göre :)
  • Dirilisrust'da oynarsanız Pars klanı ve amelelerine güvenmeyin. 6 kişi evimi bastı balkonda öldüm, tepelere pusup çıkartmadılar evden dışarı. Arkadaşlarından biri içerde kaldı kapıyı kapatınca ben, açmadım kapıyı çünkü biliyorum ki öldürecekler-aynı herifler oyuna ilk başladığımda beni öldürdüler, eşyalarını geri vereceğiz deyip döndüğümde yine öldürüp güldüler- sonra "sana kıl oluyoruz, bu serverde barınamazsın, evi terket yoksa başına yıkarız" gibi boş tehditler savurdular, 1 saatte yaptığım evi kıramadılar saatlerce, arkadaşları içerde kaldı. Benim sıkılıp kapıyı açmamla girdiler, micten küfür ettiler. Neyse böylece bu heriflerin alçaklığını ve videodaki evin sağlamlığını test ettik. Onun dışında güzel server oldukça kalabalık, bol aksiyonlu ve item satışı falan yok serverde. Oynamak isteyenleri beklerim. Bir de wipe tarihini bilen var mı?

Edit: Eve gittim baktım ilk kapıyı bile kıramamışlar Kill çekmiş adam, orada 2 saat kedi gibi bekledi. Bir de sağda solda patlattık diye geziniyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 30 Ocak 2016; 2:34:57 >

• Öncelikle merhaba arkadaşlar 3 gün önce Rust'a gireyim dedim ve bir servere giriş yaparken loading ekranında "Receiving Data" bölümünde takılı kalıyor oyun ne çalışmayı durdurdu hatası veriyor nede servere giriyor öyle kalıyor. Oyunu silip tekrardan yükledim gine aynı hatayı verip duruyor bilgisayar taraması yaptırdım geçmedi, %temp% dekileri sildim geçmedi, silip yükledim geçmedi bu hata 1, 2 ay önce gine böyle bir hata veriyordu ama ne yaptım geçirdim hatırlamıyorum :S

Lütfen çözüm önerilerinizi yazabilirmisiniz şimdiden yardım eden, edemeyen herkeze teşekkürler :)

Bu arada eskiden yani rusta girerken sorun çıkmadan girince oyun esc tuşuna yada alt + tab yapınca oyun donuyordu falan ama sorunsuz giriyordu ama maşallah bu hatada ne hata veriyor neden giriyor bunun için birkaç tane SS aldım belki çözmede işinize yarar.

http://i.hizliresim.com/XLGr43.png

http://i.hizliresim.com/4bAv07.png

http://i.hizliresim.com/7MJr7L.png

• Mellefromage kullanıcısına yanıt
    İşletim sisteminden pc nin eski olduğunu varsayıyorum ram 4 gb ve üstü değildir benim gözlemlediğim bu hatayı alanların hepsinin %98 in rami 4 gb ve altı , 6 veya 8 e yükseltebiliyorsan yükselt öyle dene belkide işlemci çok yavaş kalıyordur ama ram ile ilgili bence bu sorun . Birde çalıştırı açıp dxdiag yazıp ordan sistem özelliklerini atarsan zaten oyuna girsende 15 fps oynatacağını görürüz büyük ihtimal sen atabiliyorsan bi at .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 31 Ocak 2016; 11:06:33 >
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım işletim sistemimle ekran kartı özelliklerimi az sonra aşşağıya link olarak atıcam ama şunu bilmelisin 15 fps değil 50 fps de, ram 4 ve altı değil 8 gb , ayriyetten işlemcide hiç düşük oldugunu zannetmiyorum :)

http://i.hizliresimupload.com/Fi1AeC4l.png

http://i.hizliresimupload.com/n74BHzey.png

• Mellefromage kullanıcısına yanıt
    Ozaman bilemiyorum benim 4-5 arkadaşım oldu bu hatayı alan onların pc si dandirikti 4 gb ram ve altıydı , cevap verecek birileri varsa burdadır birde buraya konu aç derimhttps://www.facepunch.com/

birde niye milattan önce kalma işletim sistemi arayüzünü kullanıyorsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 31 Ocak 2016; 16:49:41 >
  • millet hangi sw da oynuyosunuz bakalım siz zewkli ve güvenilir bir sw varsa söyleyin baya bir aradan sonra oynayasım geldi oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.