Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Totomushen

Hazır mısınız?

Oyundaki en önemli kaynak olan terkedilmiş binaların onlarca vahşi hayvan tarafından işgal edildiği,
    Radyasyonun kol gezdiği,
    Kaynakların ve kaynak toplamanın kısıtlı olduğu,
    1 gün içinde onlarca helikopterin acımasızca devriye gezdiği,
    Hergün rastgele bir oyuncu ve rastgele alanlara uçakla hava saldırısı düzenlenen,
    Konvansiyonel silahların craft edilemediği,
    Gündüzleri evinizin ve oyun karakterinizin güvende olduğu, akşam saatlerinde ise PvP'nin her türlü role playing ile geceyarısına kadar sürdüğü,
    Adminlerin ve yöneticilerin iştirak etmesinin yasak olduğu bir klan sistemi olan, klanların kendilerine özel sesli iletişim odalarında toplandığı,
    Bol event ve etkinlikli,

bir RUST sunucusuna hazır mısınız?

Ben çiçek toplar gibi, Sims oynar gibi RUST oynuyorum diyenler,
    Ben hard mode beceremem, özgüvenim çabuk kırılır, zora gelemem diyenler,
    Bu sunucu size göre değil.

Testler tamamlandı, Sunucu kapalı beta tamamlandı. RUST Legacy'nin efsane sunucusu Rusted.TV 'nin ekibinden, RUST Experimental için de harika bir sunucu geliyor. Detaylar yarın... Büyük başlangıç yarın...

Bu akşam saat 21:00'de açlışımız var! Tüm RUST seven, gerçek RUST ortamını yaşamak isteyenleri bekliyoruz!

Sunucumuzla ilgili bilgileri, kuralları, duyuruları ve diğer tüm detayları Steam grubumuzda bulabilirsiniz:

http://steamcommunity.com/groups/RUSTedHanedan#

• Oyunun grafik ayarlarını oyuna girmeden fastest dışında hangisini seçersem seçiyim (denemedim ) oyundan atıyor. Hayvan gibi pc var en düşük ayarda oynuyorum.
  • GTX 560 good ayarlarda terrain 20 de 1600x900 ile 25-30 veriyor en az ordan yola çık hayvan gibi pc dediğin nedir yazarsan birşey diyebiliriz .
  • i7 3.nesil işlemci, 630m ekran kartım var herşeyi düşürdüm bu oyun kasıyor anlamak mümkün değil. düşürülmüş grafikler harbiden çağın çok gerisinde olmasına rağmen kasıyor.
    acaba ben mi yanlış yapıyorum. yüksek performanslı kartımla çalıştırdığım halde kasıyor. eğerki yapacak birşey yoksa ciddi optimizasyon sorunu var.
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Kartın dandirik usta o ekran kartına i7 işlemci ne ayrıca :D i3 bile yeter ona , daha battlefield 4 mediumda 1366x768 de 21 fps veren kart bu oyunda ne beklesiyorsun evet optmizasyon sorunu az olsada var ama olmasa yinede kasardı bu oyun sende , hani senin için söylemiyorumda millet ekran kartını çok iyi sanıyor böyle kaldırmayıncada oyunlara suç atılıyor yapmayın ya şunu ve işlemci neden i7 alınıyor hala çözemedim biri bana açıklarsa dicemde neyse şimdi hiç konulara girmeyelim bilgisi olanla konuşcak birşey yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 6 Ocak 2016; 1:39:50 >
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Ben pc kaldırır mı? Dan çok ayarlar nasıl yükseltiliri sormuştum. Ama sistemi yazayım

I7 4720HQ
    Gtx 950 2gb
    12gb ram
    1366x768

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar her yeni servera girdiğimiz de blueprintler sıfırlanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghn

Arkadaşlar her yeni servera girdiğimiz de blueprintler sıfırlanıyor mu?

aynen
  • Fazla fazla kaldırır.
  • Offical serverlerde sıfırlanmıyor olabilir ama .
  • Sunucu adı: [TR]Turksurvival.com

Sunucumuz 2 aydır açık. Hafta içi ortalama 50-60 hafta sonu 80-90 oyuncuyu görüyor.

Her ayın ilk perşembesi Rust'ın yapımcı firması Facepunch tarafından büyük update yayınlanıyor. Bu update ile birlikte sunucuya wipe atılıyor. Yani bu akşam update ile beraber sunucumuza wipe atılacak. Her wipeta harita değişmekte ve blueprintler silinmektedir.

Sunucu özellikleri:

Intel Xeon E3-1240 v2 İşlemci
    Dell R210-2 Sunucu
    32GB DDR3 Bellek
    240GB SSD

• Sunucumuz herhangi bir yerden kiralık değildir. Kendi şahsıma ait olan donanım üzerinde Radore verimerkezinde 1gbit hatta barınmaktadır.
    • Sunucumuz Vanilla, yani herhangi bir mod yok.
    • Sunucunun tamamı sadece bir adet rust server çalıştıracak şekilde konfigure edilmiştir.
    • Sunucu performansımız: 110.000 objede 105 aktif oyuncu ile 220fps civarında çalışmaktadır.
    • 10 dakikada bir save alınmaktadır.
    • En son VAC banı üzerinden 100 günden az süre geçmiş oyuncular girememektedir.
    • Birden fazla VAC banı olan oyuncular girememektedir.
    • Sunucuda Facepunch'ın aldığı önlemler dışında hilecileri tespit etmek için ekstra olarak Violation sistemi kullanılmaktadır. Su anada kadar 51 Türk oyuncu violation sebebi ile otomatik olarak kullandığımız yazılım tarafından banlanmıştır. Son bir ayda yani en son wipetan beri sunucumuzda hile ile ilgili bir tane şikayet alınmamıştır.

• BizimAlemciler Rust Server

server ip: 108.61.112.147:28036

ts ip: ts3.bizimalemciler.eu

Ts sunucumuzda herkesin içinde bulunabileceği Rust odası vardır.

Her gece hediyeler dağıtılacak. Yeni bir sunucu olmamıza karşın serverda sıfırlama işlemi yapılmayacaktır.

Sunucumuz özellikle Almanya lokasyonludur. Yurtdışındaki dostlarımız ile bir ortam kurmak amacı ile böyle yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFinito -- 7 Ocak 2016; 21:27:31 >
  • Devblog 92 yayınlandı. 32 tane güncelleme ve değişiklik var. kendimce bir kaçını çevirmeye çalıştım.

Unity 5.3.1p2 motoruna geçildi
    Osx ve linux için yeni OpenGL çekirdeği
    Noel içerikleri kaldırıldı
    Ayı eti pişirilip yenilebiliyor
    Sualtı saldırı ve kavga
    Kum, çakıl, taş, kaya, yol, kir gibi maddeler için yeni kaplamalar
    Su altına inşa yapılabiliyor
    Okyanus ve nehir suyu rengi değişiklik gösterebiliyor
    Kayalar ve kayaların spawn olması ile ilgili iyileştirmeler
    Rasgele oluşan mağara ve arazi değiklerinde iyileştirme
    Patlayan uyku tulumları ile ilgili iyileştirme
    Daha sisli ve bulutlu hava durumu
    Daha sık yağan yağmur
    Sesli sohbet arayüzü kaldırıldı
    Sesli sohbet kalitesi arttırıldı
    Local oyuncular için sesli sohbet bildirimi

bu alttakiler de tam olarak anlayamadıklarım. yardımcı olursanız sevinirim.

Fixed UI banding : Arayüz bant genişliği düzeltildi
    Tweaked Viewmodel animations : Görsel animasyonlar geliştirildi
    Fixed trees sometimes being missing on first connect to a server : Burada sunucuya ilk bağlantı aşamasındaki bir sorunun düzeltildiği gibi bir bilgi yazıyor.
    Trainyard dungeon blocker fixed in the central building pipes : Merkez binalar ve yapılardaki zindanları engelleyen bir iyileştirme galiba
    Water treatment Plant dungeon blocker fixed where player would get stuck. : Galiba su arıtma tesisi zindanlarında oluşan takılmalar ile ilgili iyileştrime
    All dungeons: fixed major holes in sewers meshes that allowed you to see under terrain. : Tüm zindanlardaki kafesler ilge ilgili bir iyileştirme
    Fixed monuments occasionally messing up rivers : Sabit anıtlar ile ilgili bir iyileştirme söz konusu
    Fixed monument terrain adjustment sometimes leading to floating objects : Sabit anıtlar ve bazen yüzen nesneler ile ilgili iyileştrme
    Fixed roof exploit : Kutu ve bagajların patlatılması ile ilgili iyileştrme
    Atmosphere fogginess reduces view distance more aggressively : Atmosfer daha belirsiz, agresif ve buna bağlı olarak daralan görüş açısı

Bunlarda çevirisinden anlamadıklarım

Disabled Lazy Aim
    Mace, Longsword & Salvaged cleaver are now throwable
    Server seed and salt now write back to the convars if filled automatically
    Fixed anti hack issue that could block self-inflicted damage
    Stability now has diminishing returns on huge buildings
    Building block placement quality of life improvements

• Beyler birkaç sorum olacak.

1-Hurtworld aldım oyun sardı oynadım ancak Offical sunucular pingden girilmiyor bu yuzden Tr server girmek zorunda kalıyoruz. Tr serverlarda coluk cocuk dolu adminler item dagıtıyor vs. Rustta sağlam tr sunucusu varmı item dagıtma vs olmayan ?
    2-Şimdi sunucuyu bulduk diyelim eski bir sunucu ise herkes ucup gitmiştir 0dan kasmak çok cok zor cunku noobları avlama gibi bir alışkanlık var bunu aşmak için bir sistem varmı ? yoksa tek çözüm yeni acılan bir server bulmakmıdır?
    3-En önemlisi oyunda hile hurda varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Beyler birkaç sorum olacak.

1-Hurtworld aldım oyun sardı oynadım ancak Offical sunucular pingden girilmiyor bu yuzden Tr server girmek zorunda kalıyoruz. Tr serverlarda coluk cocuk dolu adminler item dagıtıyor vs. Rustta sağlam tr sunucusu varmı item dagıtma vs olmayan ?
    2-Şimdi sunucuyu bulduk diyelim eski bir sunucu ise herkes ucup gitmiştir 0dan kasmak çok cok zor cunku noobları avlama gibi bir alışkanlık var bunu aşmak için bir sistem varmı ? yoksa tek çözüm yeni acılan bir server bulmakmıdır?
    3-En önemlisi oyunda hile hurda varmı ?

Dediğin gibi TR sunucuları çoluk çocuk kaynıyor en iyisi yabancı sunucular. Sağlam TR sunucu var mı bilgim yok.
    Sunucular yanılmıyorsam her ay sıfırlanıyor. Bu süre daha uzunda olabilir emin değilim. Yani bütün her şeye sahip dev bir base sahibi sadece bu süre zarfında hüküm sürebilir. Her sıfırlamada herkes sıfırdan başlar. O yüzden büyüklerin küçükleri ezme olayı gitmiş oluyor.
    70 saat oyun sürem var ben bu süre zarfında hileye rastlamadım. Bir kere serverde adminlerin konuşmasına denk geldim birisi hile kullanmış fakat banladılar hemen. Çabuk anlaşılıyormuş hile. O yandan sıkıntın olmasın.

• mic kullanıcısına yanıt
    Şu 1 ay sacma olmus ama zaten güzel bişeyler yapcan emek vercen 1ay sonra hepsi gitçek çöp olcak kac kere baştan başla kas yapılır. onun yerine noob zone tarzı biryer yaparlar orda pvp kapalı olur kasar millet yani. ayda 1 wipe çok kötü.
  • " Rust Alpha "
    DH "GRUBAL" ENFEKSİYON' dan Selamlar...

RUST [ANA KONU]
  • Arkadaşlar ne olur yardım edin rust ayarlardan grafik ayarlanı düşüreyim dedim oyuna giremez oldum önceden çok iyi oynuyordum ama şimdi the game crashed hatası alıyorum veya oyuna giriyor donuyor ekrandan görüntü almayı kesiyor hatası geliyor çıkmak zorunda kalıyorum ne yapıcaığımı bilemedim lütfen biri yardım etsin
  • SıkıntıdanPatlamısMısır kullanıcısına yanıt
    https://www.facepunch.com/

buraya sorununu yaz , teknik sorunlarlarla ilgili yardım edicek birileri varsa işte burdaki adamlar onlar ,https://www.facepunch.com/ .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

https://www.facepunch.com/

buraya sorununu yaz , teknik sorunlarlarla ilgili yardım edicek birileri varsa işte burdaki adamlar onlar ,https://www.facepunch.com/ .

Bura komple ingilizce ben sorunumu nasıl alatayım ingilizce olarak ?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.