Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SıkıntıdanPatlamısMısır kullanıcısına yanıt
    İngilizcen yoksa yapcak birşey yokta orası resmi forum hatta oyun yapımcılarının olduğu için arada onların yorumlarınıda görebiliyoruz , bu forumda böyle teknik destek vercek adam olacağını sanmıyorum , zaten ben rustda hiç hata almadığımdan birşey diyemicem , başıma birşey gelse söylerdim birşeyler ama sen sorununu detaylı yaz ben sorarım ordaki adamlara , bir cevap gelirse sana özel mesaj atarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 11 Ocak 2016; 16:34:14 >
  • sistem ;

core 2 duo 2.7 ghz
    3 gb ram
    nvidia gt430

kaldırır mı bu sistem düşük ayarlarda vs yoksa almayayım mı?
  • Onerilen gtx 980 mi :)

Yoksa benmi yanlis okuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canpinar kullanıcısına yanıt
    Gtx 970 110 fps veriyor herşey ultrada .
  • Bekledigim de buydu zaten önerilen sistem gereksinimleri çok şişirilmiş nasıl bir kafayla yayımlamış ise bunu firma ilginc dogrusu
  • Oynayacak var mı arkadaşlar yeni server ya da teamine alacak pm lütfen arkadaş sınavlara çalışıyor 1-2 hafta yokmuş
  • canpinar kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam çok fazla şişirilmiş ve abartılmış sistem gereksinimleri var 2 gb ram ile kolaylıkla oynanıyor :))
  • Oyunu düzelttilerse tekrar girmeyi deniyebilirim. Experimental büyük hayal kırıklığıydı benim için optimizasyonun kötü olmasını geçtim bide gameplayıde berbattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer00

Oyunu düzelttilerse tekrar girmeyi deniyebilirim. Experimental büyük hayal kırıklığıydı benim için optimizasyonun kötü olmasını geçtim bide gameplayıde berbattı

Çünkü oyun alpha ve sırf sen oyundan zevk al diye gameplay üzerine updateler yapılmıyor hatta kritik buglar hariç bazı buglar düzeltilmiyor, yani alpha oyun alırken lütfen 2 kere düşünün her alpha oyunun güncelleme getirme stili aynı değil rustda adamlar kendileri demişler bak ;

Next Year
    One of the things that we’ve been deliberately not doing this year is planning. We’ve had a shopping list of shit we wanted to get implemented, and tried to get as much done as we could in as short a time as possible.

In 2016 you’re going to see things get more structured, deliberate and focused. We’re plotting a path to leave Early Access.

This has positives and negatives for the end user. On the positive side we’re going to be focused on gameplay features, on planning them at length, implementing them as a team, and polishing the hell out of them. On the negative side this might mean that very little appears to get done some weeks – because we’re just planning. So you guys might have to chill on the “IS THIS ALL THEY DID THIS WEEK” shit.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

umarım anlamışındır (kalın yazı yaptım ) sen oyunun eksiksiz ve güzel halini bekliyorsan full sürüme kadar beklemen lazım yoksa illaha birşeylere söversin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 14 Ocak 2016; 23:54:13 >

• Yanlış anladin galiba eski rustun kat kat daha eğlenceli olduğunu söylüyorum. Onu geliştirmeye devam edebilirlerdi

Legacy > Experimental

Legacy daha çok gameplay odaklıydı ve başarılıydı
    Experimental grafiğe odaklı ve hiçte güzel değil

Benim düşüncem kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 15 Ocak 2016; 0:21:09 >
  • Legacy ve Experimental nedir arkadaşlar?

• Oyunun full sürümü çıksın öyle yorum yap demek istiyorum adamlar gameplay güncellemeleri getirmiyorlar şuan kendileri demişler sene sonu alphadan betaya geçicez bu demek oluyor gameplay odaklı güncellemeler gelcek demek demişler yani anlayacağın şuan hangisinin oynanışı daha güzel diye konuşmak saçma olur bitmemiş bir oyun çünkü , ve devbloglardan görüyoruz ki daha milyon tane özellik eklenecek oyuna , zaten beklediğim gibi olmassa oyun full olunca ben sövecem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 15 Ocak 2016; 12:01:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

Legacy ve Experimental nedir arkadaşlar?

Eski rust legacy yeni rust experimental , aslında experimental diye birşey kalmadı şuan direk girip oynadığın experimental diye geçerdi , konuya bakarsan orda yazdım nedir nasıl girilir legacy'e .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 15 Ocak 2016; 11:59:57 >
  • Arkadaşlar oyuna girerken hata alıyorum lütfen yardım edermisiniz?Yeni güncelleme ile oldu.Hatada böyle yazıyor launcher error loading error startservice failed (31)

Lütfen yardım edermisiniz
  • Bilgisayarı 4 sene önce aldım sistem o kadar iyi değil ama yine de oynuyorum oyunu rahat bir şekilde. Genellikle 30+ fps alıyorum. Oyunun zorlandığı grafiklerde 25 fps ye düşüyor ama o da oyunda kasma falan yapmıyor.

Sistem:

Asus Notebook
    Intel Core i5 2430 (2. Nesil)
    2 GB Nvidia GT555M
    8 GB RAM
    250 GB SSD
    Windows 10 64 bit

Oyun Fast ayarda 1280*720 çözünürlükte oynuyorum. Oyunu ayarlardan performans derecelerini biraz kıstım yalnız oyunun grafikleri gayet iyi sıkıntı yok :)
  • Başlayacam böyle işe

Ping süresi az olsun yerli oyuncular ile oynayalim dedik topluluk sunucusu olan bir servera girdik ev falan yaptık.
    Sağolsun admin bizim eve hoşgeldine gelmiş arkadaşlara isterseniz c4 satayım 10 lira demiş. Yani biz eğlenmeye çalışalım parayı veren gelsin evi başımıza yıksın.

Başlarım la böyle işe.

Bu gibi dalaverelerin dönmediği yerli bir server tavsiye eder misiniz?

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    turksurvival.com
  • Arkadaşlar biliyorum, sistemim kaldırır mı sorularından bıktınız ama 31 tl verip boşa gitmesin dedim. Oyunun sistem gereksinimlerine baktığımda bana sanki yüksekmiş gibi geldi, oyunda optimizasyon sorunları vardır sonuçta tam sürüm değil ama o da sistemle çözülmez, benim sistem şöyle.
    Gtx850m, 8 cigolayt ram, i5 işlemci. Asus x550jk'nın 8 cigolaytlısı yani. Eğer kasacak gibiyse hiç almayacağım. Bir de H1Z1'deki gibi craftlamak için tarif öğrenmemiz gerekiyor sanırım, başlangıçta lazım olacak balta, yay falan için de mi lazım plan şeyleri?

Türk sunucularında mı oynamamı önerirsiniz? Server kapanma sorunları falan olmasın. Resmi sunucular da vardı sanırım. Bir de serverler kaç kişilik genelde? Adamlara rastlama sıklığımız ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 18 Ocak 2016; 8:28:06 >
  • oynarsın merak etme. türk servarlar ping olarak iyi de bizim oyuncular iyi değil...
  • Oynadı.com denen serverda 8 ocakta yaklaşık 15 kişi başladık 4.günde admin tüm servera item dağıtarak bizi serverdan göndermek istedi fakat desteklediği oyuncular o kadar yetenekten uzak oldukları için başaramadılar.Sonra tüm server gibi kendiside ekibimizdeki 2 kişi için hilemisiniz siz diye ağlayıp durdu.Hile bulunmadıgını anladıktan sonra adım adım kendi ekibine item dağıtıp durdu.Yetmedi 2.gün öncede duyuru yaptı "AVA VE EKİBİNİ PATLATACAKLARA SERVERIMIZDAN 50 TL" diye.Dün gecede oyundan birer birer cıktıktan sonra geri girememiz için serverı offline yapıp kendi ekibini bizim baseye göndermiş işte.Kendisine serverı ac bizde girelim dediğimizde "O İŞLER ÖYLE OLMUYOR" diye karsılık verdi.Neyse kısaca demek istediğim türk serverlarında oynacaksanız OYNADI denen kalitesiz adamın serverında oynayıp emek harcamayın serverda baskın oldugunuz an bize yaptıgı gibi sizede serverı kapatır yazık eder emeklerinize.
    Serverda zaten DDOS atan mı dersin habire yasanan lag mı dersin hiçbirşey eksik olmuyordu ama başta emek harcadık diye oynuyorduk işte şimdi tepe tepe kullansın serverını.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.