Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar indirimler kapsaminda oyunu satin almak istiyorum ama bigisayarim kaldirirmi emin degilim

Sistemimin ozellikleri(laptop)
    -i5 ortalama 2.5 hız
    -12gb ram
    -gt940m 2gb 64 bit ekran karti
    Lutfen cevap verirseniz sevinirim son olarak bu indirimler ne zaman bitecek iyi forumlamalar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope05

Arkadaslar indirimler kapsaminda oyunu satin almak istiyorum ama bigisayarim kaldirirmi emin degilim

-i5 ortalama 2.5 hız
    -12gb ram
    Lutfen cevap verirseniz sevinirim son olarak bu indirimler ne zaman bitecek iyi forumlamalar :)

indirimler 47 saat sonra bitiyor
  • gs10mert kullanıcısına yanıt
    Sistemim kaldirirmi peki steamda çok ucuk gosteriyor sistem gereksinimleri dogru oldugunu dusunmuyorum

• quote:

Sistemim kaldirirmi peki steamda çok ucuk gosteriyor sistem gereksinimleri dogru oldugunu dusunmuyorum

o sistemin kaldırması gerekiyor okadarda degil yani. olmadı iade edersin olur biter
  • Hope05 H kullanıcısına yanıt
    Kaldırmaz boşuna alma bu devirde 64bit ekran kartı :D hemde mobile kart . Bende 192bit 1900mhz kart var 30 fps alıyorum ortalama 25-26 düştüğü oluyor ara ara .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 2 Ocak 2016; 23:17:46 >
  • Bi fark oldumu bari ?
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Kardesim eskiden Gb ile insanlar kandiriliyordu simdi bit ile insanlar kandiriliyor gpu mimarisi onemli olan mesela benim kart gta5 i mediumda 55fps aciyor buna ne diceksin ben steamda bu oyun icin abartilmis sistem istediklerini gordumde ondan soruyorum

• quote:

Kardesim eskiden Gb ile insanlar kandiriliyordu simdi bit ile insanlar kandiriliyor gpu mimarisi onemli olan mesela benim kart gta5 i mediumda 55fps aciyor buna ne diceksin ben steamda bu oyun icin abartilmis sistem istediklerini gordumde ondan soruyorum

Bilgisayarının çözünürlüğü kaç ? 1366x760 falan gibi düşük ise yinede kaldırmaz emin ol , gider fast yapıp her ayarı kısarsan 20 fps den fazla alamazsın benim görüşüm , hele 1920x1080 ise unut o oyunu derim yani boş konuşmuyorum az bilgim var , ama al yükle dene sonra gel söyle kaç fps aldığını hangi ayarda çözünürlükte baktın oynatmıyorsa geri iade edersin ama tavsiyem etme ilerde pc alınca oynarsın hazır indirimde hemde %50 .

Ayrıca milleti kandırdıklarını sanmıyorum o halk ağızında havuç gözlere iyi gelir gibi giden bir hikaye herkes 2 gb 4 gb diye sallıyordu , bit önemli çünkü ekran kartlarının gücü memori hızı x bit ile ölçülüyor çok önemli bir unsur , + çekirdek hızı ve video ramide var tabii ama en büyük değişken bit ve memory hızları ve dediğin gibi mimaride önemli ama bu şu bilmemne mimari şu kadar fps verir diyemiyeceğimize göre :D neyse uzun lafın kısası al dene bizede söyle merak ettim tahminimi , bence 1366x768 fastda çoğu ayar en düşükte 20 fps alırsın .

Bu arada gta 5 i her pc kaldırıyor zaten ortalama :D onla karşılaştırma yapmamak lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 3 Ocak 2016; 14:42:10 >

• quote:

Aynen iade etme şansın var . İlk girdiğimde bu ne ya dedim iade ettim sonra tekrardan satın aldım :) hırs yapıyor insan al bence
  • quote:

Arkadaslar indirimler kapsaminda oyunu satin almak istiyorum ama bigisayarim kaldirirmi emin degilim

-i5 ortalama 2.5 hız
    -12gb ram

dostum o ekran kartı 64 değil 128 bit. ve ortalama 500gflops gücünde. 1080p'de low ayarda 30 fps alırsın. zaten ayarları kısınca çok kötü olmuyor. oyun şuan alfa aşamasında herşey full olunca da birşeye benzemiyor merak etme :)
    al oyna. ama mutlaka arkadaşlarınla oyna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 4 Ocak 2016; 0:34:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

quote:

-i5 ortalama 2.5 hız
    -12gb ram

dostum o ekran kartı 64 değil 128 bit. ve ortalama 500gflops gücünde. 1080p'de low ayarda 30 fps alırsın. zaten ayarları kısınca çok kötü olmuyor. oyun şuan alfa aşamasında herşey full olunca da birşeye benzemiyor merak etme :)

Bende 860m var en yükseğin iki altındaki seçenekte 30-45 fps arası alıyorum. Arkadaşın ekran kartı galiba benimkinden daha iyi 30 fps çok rahat alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 4 Ocak 2016; 3:33:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

quote:

-i5 ortalama 2.5 hız
    -12gb ram

Bende 860m var en yükseğin iki altındaki seçenekte 30-45 fps arası alıyorum. Arkadaşınki ekran kartın galiba benimden daha iyi 30 fps çok rahat alır.

Beklediğim cevap

• yılın sallaması falan hoş olmadı. gpuboss sitesine girip bilgileri aldım. ben 1080p de fantastik ile açıp imzamda görünen sistem ile 25-30 fps civarı alıyorum.
    ve dikkatini çekerim low'da alırsın dedim. sonucunda bilgi aldığım (demek ki güvenilir bildiğim site yanlışmış) site de 128 bit yazıyor.
    RUST [ANA KONU]
  • bir kaç sitede 940m'in iki farkı varyasyonu olduğu bilgisi yazıyor. aynı zamanda 860m içinde yapılmıştı. 860m hem 4gb hem 2gb versiyonları vardı ama bunlar arasında sadece hafıza farkları değil donanım farkları da vardı. 940m içinde iki farklı versiyon hazırlanmış burda 64 bit olan galiba masaüstü sistemler için hazırlanmış diye düşünüyorum.
    http://www.gpuzoo.com/Compare/NVIDIA_GeForce_940M_(128-bit)__vs__NVIDIA_GeForce_940M_(64-bit)/

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/146496/2fad5ffe-4d16-4c0a-bb15-836604ab071b.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 4 Ocak 2016; 7:23:39 >

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    İyide senin kartın gtx serisi bahsettiğimiz kart GT serisi ve sonunda M olan kartların hepsi laptop kartıdır diyebilirim hiç mobile masaüstü kartı görmedim çünkü :D . Zaten çok tartışmaya gerek yok benim tahminim 20'ydi ama aynı kart ile oyunu oynamış kısaca testi yapmış adam varmış 15 fps den fazla alamıyorum diyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 4 Ocak 2016; 14:07:59 >
  • Hazır mısınız?

Oyundaki en önemli kaynak olan terkedilmiş binaların onlarca vahşi hayvan tarafından işgal edildiği,
    Radyasyonun kol gezdiği,
    Kaynakların ve kaynak toplamanın kısıtlı olduğu,
    1 gün içinde onlarca helikopterin acımasızca devriye gezdiği,
    Hergün rastgele bir oyuncu ve rastgele alanlara uçakla hava saldırısı düzenlenen,
    Konvansiyonel silahların craft edilemediği,
    Gündüzleri evinizin ve oyun karakterinizin güvende olduğu, akşam saatlerinde ise PvP'nin her türlü role playing ile geceyarısına kadar sürdüğü,
    Adminlerin ve yöneticilerin iştirak etmesinin yasak olduğu bir klan sistemi olan, klanların kendilerine özel sesli iletişim odalarında toplandığı,
    Bol event ve etkinlikli,

bir RUST sunucusuna hazır mısınız?

Ben çiçek toplar gibi, Sims oynar gibi RUST oynuyorum diyenler,
    Ben hard mode beceremem, özgüvenim çabuk kırılır, zora gelemem diyenler,
    Bu sunucu size göre değil.

Testler tamamlandı, Sunucu kapalı beta tamamlandı. RUST Legacy'nin efsane sunucusu Rusted.TV 'nin ekibinden, RUST Experimental için de harika bir sunucu geliyor. Detaylar yarın... Büyük başlangıç yarın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 4 Ocak 2016; 14:33:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Totomushen

Hazır mısınız?

Oyundaki en önemli kaynak olan terkedilmiş binaların onlarca vahşi hayvan tarafından işgal edildiği,
    Radyasyonun kol gezdiği,
    Hergün rastgele bir oyuncu ve rastgele alanlara uçakla hava saldırısı düzenlenen,
    Gündüzleri evinizin ve oyun karakterinizin güvende olduğu, akşam saatlerinde ise PvP'nin her türlü role playing ile geceyarısına kadar sürdüğü,
    Adminlerin ve yöneticilerin iştirak etmesinin yasak olduğu bir klan sistemi olan, klanların kendilerine özel sesli iletişim odalarında toplandığı,
    Bol event ve etkinlikli,

Testler tamamlandı, Sunucu kapalı beta tamamlandı. RUST Legacy'nin efsane sunucusu Rusted.TV 'nin ekibinden, RUST Experimental için de harika bir sunucu geliyor. Detaylar yarın... Büyük başlangıç yarın...

İp veya websitesi varmı takip etmek için ?

• ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    RUST Sunucumuzu ve gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz:

http://steamcommunity.com/groups/RUSTedHanedan#
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

İyide senin kartın gtx serisi bahsettiğimiz kart GT serisi ve sonunda M olan kartların hepsi laptop kartıdır diyebilirim hiç mobile masaüstü kartı görmedim çünkü :D . Zaten çok tartışmaya gerek yok benim tahminim 20'ydi ama aynı kart ile oyunu oynamış kısaca testi yapmış adam varmış 15 fps den fazla alamıyorum diyor .

Paylaştığım grafikte 64bit olanda ddr3 gibi grafik yongası kullanmışlar.ayrıca pci-express 3.0 veri yolu desteklediği yazıyor bu sebeple masaüstü için hazırlandı diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Totomushen

Hazır mısınız?

Radyasyonun kol gezdiği,
    Bol event ve etkinlikli,

İyi gaz verdin
    İlk başta tr sunucusuna girdik.adam yeni doğmuşum üzerimde hiç birşey yok ve hem yazı ile hemde sesle birşey yapmamasını söylememe rağmen hemen öldürüyor.şimdi yabancı server da bulunuyoruz adamlar.oynamasını biliyor

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.