Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
157.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu almayı düşünen arkadaşlara söyleyebilirim ki kesinlikle alın. H1Z1'den kat kat daha iyi bir oyun. Çok benzer oyunlar değiller zaten. Sadece H1Z1 bir anda patladı bunda Sony'nin etkisi büyük. Oyuna her ay en az 2 güncelleme geliyor ve her güncelleme de kayda değer ilerlemeler oluyor, yenilikler geliyor. Diğer survival oyunlar gibi 2-3 skin getirip bırakmıyorlar. Oyun daha alpha aşamasında olmasına rağmen ben bir bug göremedim. Tek sorunu optimizasyon sorunu. Onu da hallettiler mi tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

Dirilisrust'da oynarsanız Pars klanı ve amelelerine güvenmeyin. 6 kişi evimi bastı balkonda öldüm, tepelere pusup çıkartmadılar evden dışarı. Arkadaşlarından biri içerde kaldı kapıyı kapatınca ben, açmadım kapıyı çünkü biliyorum ki öldürecekler-aynı herifler oyuna ilk başladığımda beni öldürdüler, eşyalarını geri vereceğiz deyip döndüğümde yine öldürüp güldüler- sonra "sana kıl oluyoruz, bu serverde barınamazsın, evi terket yoksa başına yıkarız" gibi boş tehditler savurdular, 1 saatte yaptığım evi kıramadılar saatlerce, arkadaşları içerde kaldı. Benim sıkılıp kapıyı açmamla girdiler, micten küfür ettiler. Neyse böylece bu heriflerin alçaklığını ve videodaki evin sağlamlığını test ettik. Onun dışında güzel server oldukça kalabalık, bol aksiyonlu ve item satışı falan yok serverde. Oynamak isteyenleri beklerim. Bir de wipe tarihini bilen var mı?

Edit: Eve gittim baktım ilk kapıyı bile kıramamışlar Kill çekmiş adam, orada 2 saat kedi gibi bekledi. Bir de sağda solda patlattık diye geziniyorlar

Hocam bu ney

Bunlara bunun hoş birşey olmadığınısöyle ve dhdeki elemanlarla adamın evini basın sizde dışarı çıkarmayın.

Demekki rusta başlayınca düşman edinmicen :D

Yav sonradan yediremeyip c4+ roketler ile gelip yıktılar evimi. Evde bir şey yoktu zaten sırf zevkine patlattılar. Adamlar 10 kişi falan oynuyor zaten ben tektim o zamanlar. Neyse onlar hala serverde kalırsa görülecek hesabım var onlarla. Benim ev 2 katlı yarı metal yarı taştı. Normal 2-3 kişilik gruplar patlatamazdı ama herifler çok kalabalıktı. Tek de hiç gezmiyorlar zaten. Bunların evini gördüm ben, benim de patlatmam imkansız 2 tane sur kapısı + full metal kapılı bir yer. Taretler falan da var. Ama intikamımı aldım merak etmeyin, elimizde taşla öyle kürede takılırken bunların liderlerine arkadaşımla birlikte taşla saldırıp küreden düşürdük. Adamda full zırh, bolt ve thompson vardı. Kanımız yerde kalmadı sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 9 Şubat 2016; 12:24:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dirilisrust'da oynarsanız Pars klanı ve amelelerine güvenmeyin. 6 kişi evimi bastı balkonda öldüm, tepelere pusup çıkartmadılar evden dışarı. Arkadaşlarından biri içerde kaldı kapıyı kapatınca ben, açmadım kapıyı çünkü biliyorum ki öldürecekler-aynı herifler oyuna ilk başladığımda beni öldürdüler, eşyalarını geri vereceğiz deyip döndüğümde yine öldürüp güldüler- sonra "sana kıl oluyoruz, bu serverde barınamazsın, evi terket yoksa başına yıkarız" gibi boş tehditler savurdular, 1 saatte yaptığım evi kıramadılar saatlerce, arkadaşları içerde kaldı. Benim sıkılıp kapıyı açmamla girdiler, micten küfür ettiler. Neyse böylece bu heriflerin alçaklığını ve videodaki evin sağlamlığını test ettik. Onun dışında güzel server oldukça kalabalık, bol aksiyonlu ve item satışı falan yok serverde. Oynamak isteyenleri beklerim. Bir de wipe tarihini bilen var mı?

Edit: Eve gittim baktım ilk kapıyı bile kıramamışlar Kill çekmiş adam, orada 2 saat kedi gibi bekledi. Bir de sağda solda patlattık diye geziniyorlar

Hocam bu ney

Bunlara bunun hoş birşey olmadığınısöyle ve dhdeki elemanlarla adamın evini basın sizde dışarı çıkarmayın.

Yav sonradan yediremeyip c4+ roketler ile gelip yıktılar evimi. Evde bir şey yoktu zaten sırf zevkine patlattılar. Adamlar 10 kişi falan oynuyor zaten ben tektim o zamanlar. Neyse onlar hala serverde kalırsa görülecek hesabım var onlarla. Benim ev 2 katlı yarı metal yarı taştı. Normal 2-3 kişilik gruplar patlatamazdı ama herifler çok kalabalıktı. Tek de hiç gezmiyorlar zaten. Bunların evini gördüm ben, benim de patlatmam imkansız 2 tane sur kapısı + full metal kapılı bir yer. Taretler falan da var. Ama intikamımı aldım merak etmeyin, elimizde taşla öyle kürede takılırken bunların liderlerine arkadaşımla birlikte taşla saldırıp küreden düşürdük. Adamda full zırh, bolt ve thompson vardı. Kanımız yerde kalmadı sonuçta.

Niye bu kadar gıcık kapıyolar sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu ney

Niye bu kadar gıcık kapıyolar sana

Valla ben de anlamadım, ilk başlarda benim evimin etrafında dolanıyorlardı bana sıkmadan, bir keresinde taş kazarken evin civarında bunlar sürü halinde bana sıktılar. Ben de eve kaçıp silah aldım onlara sıktım. Birbirlerinin üstüne çıkmışlar pencereden girmişer, evi basarlarsa diye balkon gibi bir yer yapmıştım. Oranın kapısını açtığım gibi biri çıktı karşıma daldı içeri, hemen kapattım kapıyı adam içerde kaldı. Arkadaşları da kıramadı, açmadım kapıyı ben de, sonra kill çekmek zorunda kaldı. 2 saat kırmaya uğraştılar ama kıramadılar, micten küfür falan ettiler aç diye. Zaten servere ilk girdiğimden beri nefret ediyorlardı da, arkadaşları içerde kalınca iyice sinir oldular.

• Arkadaşlar bügün aldım ve indirdim oyunu fakat hangi servera girersem gireyim timed out veriyor 3 5 dakika içinde . Bunun çözümü nedir ?
  • Server Önerirmisiniz Arkadaşlar
  • İ5 2.5 gb, 920m ekran kartı ,6gb ram var açmadı. Normal mi bu? En düşüğe getirdim ayarları yine kasıyor acayip hemde.

• Şuan iniyor oyun, önerebileceğiniz bir server var mı? tek başımayım bu arada
  • Alınır mı zor bir oyun mu gelişmek kısa dürer mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençler disconnected EAC hatası alıyorum saatlerdir uğraşıyorum olmuyor ne yapmam lazım ?
  • beta update lerini acmalisiniz.yoksa server lara girilmiyor.rust devamli update yiyor.bi sıkıntı var.
  • Arkadaşlar lütfen oynadi.com isimli sunuculara girmeyin. Yalvarırım girmeyin. Ben hayatım boyunca bu kadar şerefsiz insanlar görmedim. Bu sunucu sahibi adilerin daha öncede yaptıkları anlatıldı forumda yukarı çıkıp okuyabilirsiniz. Son zamanlarda diğer çok oyunculu rust sunucularına ddos atıp onların oyuncularının çekmeye çalışıyorlar. Bu şerefsiz adilere prim kazandırmayın. Lütfen rica ediyorum. Adam akıllı oyun oynatmıyorlar insanlara. Kendi sunucuları rezalet, birde admin nickinin yanına kocaman yazmış sunucu sahibi admin diye. Egoist, adi insanlar.
  • Merhaba arkadaşlar bu indirimde elder scroolls online alacakken bu tarz oyunlardan birini almaya karar verdim biliyorum çok sorulmuştur ancak, ark mı rust mu almalıyım erken haber verirseniz hemen bu gün indirim bitmeden alacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

Alınır mı zor bir oyun mu gelişmek kısa dürer mi

Gelişmek ne kadar çaba gösterdiğine ve ayırdığın zamana bağlı. Mesela dayanıklı ve savunması iyi bir ev için bile epey kaynak toplamalisin ve işlemelisin. Bu da çokça saat ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KharKhad

Merhaba arkadaşlar bu indirimde elder scroolls online alacakken bu tarz oyunlardan birini almaya karar verdim biliyorum çok sorulmuştur ancak, ark mı rust mu almalıyım erken haber verirseniz hemen bu gün indirim bitmeden alacağım :)

ARK'yi hiç oynamadım bende ikisi arasında kalmıştım RUST aldım pişman değilim
  • Arkadaşlar bilgisayarım gerekli sistem gereksinimlerini karşılamasına karşın 32bit bugün aldım ve ne yaptıysam giremedim 64 bit olması zorunlu mu 64e geçiş yapmayı düşünüyorum bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.

• Son güncellemeden sonra oyuna giremiyorum, Oyunu başlatıyorum ekran bile gelmeden kendiliğinden kapanıyor, çözümünü bilen var mı acaba ?

2 dosya eksik indirmiş, tamamdır, sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 13 Şubat 2016; 3:20:35 >
  • Arkadaş ne güncelleme geliyor böyle ya ? Dün daha 500 mb güncelleme attı . Arkasına 40mb geldi . Bugünde 2 tane güncelleme attı 20 mb ve 88mblık . Çok garip bi sistemleri var . Fakat dünkü yamadan sonra efsane bir fps düşüşü yaşadım . Yüksek ayarlarda 35-40 alırken şimdi çoğu şey düşükte 25-30 alıyorum ve frame droplar yaşıyorum .
  • Alpha dedik de bukadarı da fazla, böyle bir sistemde oyun kasıyorsa, milletin parasını iade edin ve usulca kapayın kepenkleri. Kabahat bende elin geliştirme aşamasındaki oyununa para verilir mi ?

• Tavsiye türk sunucusu TurkSurvival.com torpilsiz adil sunucu ayrıca item satışı gibi p2w saçmalıklar yok
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.