Şimdi Ara

RUST [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
35
Favori
156.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

dayz rustun 2 katı oynanırken biz aynı şeyi yazdığımızda bu mudur diye dalga geçiyordunuz yine rust iyi diyordunuz şimdi dayz oyuncu sayısı düşünce siz aynı şeyi yazmaya başladınız ?

Neyin savaşı bu anlamadim hayır yani dayz rustu gg yapsa ne olcak isteyen istediğini oynar,sizin yaş kaç cidden merak ettim

neyin savaşı bende bilmiyorum bak konuyu trollemek amaçlı yazdığım "dayz > rust gg wp" bu kadar gelen cevabı oku zamanında dayz oyuncularının söylediği şeyi ve kabul etmedikleri şeyi şimdi bana söyledi oyuncu sayılarını saydı hemen savunmaya geçti :p dayz çöp olduğu için yazmıştım konuya da bunu bakalım ne cevap gelecek diye sonuç bu oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 10 Mayıs 2016; 21:11:19 >

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    Biseyin savasi yok arkadas zaten trolledigini acikca soylemis bende iki oyunda var hatta ben dayz mod hastasiydim 1100 saat oynamisimdir arma 2 dayz mod dayz origins dayz epoch vs ve dayz standalone ciktigi ilk saat almistim oyunu ama oyun bana gore bi cacik olamadi ama olursa sikayetim olmaz o vaat edikleri uzuuun liste gelsede bende herkes gibi seve seve oynayasam 30 dolarim cope gitmese .

ayrica iki oyunu karsilastirmak sacma aralarinda nasil benzerlikler varki karsilastiriyoruz ? fps olmasimi acikcasi ben cod ve bf serisini bile karsilastirmaiyorum cunku epey sacma bunuda ne zaman bf3 aldiysam o zaman anladim ondan once bf3 vs mw3 konularina girer mw3 ziker derdim o zaman cocuktum o ayri :)

Bu arada ben zamaninda dayzfanda moderatorluk yapacak kadar umutluydum oyundan ama gereksiz umutlara uzun sure bel baglamadigim icin kusura bakmasin sorgusuz sualsiz dayz destekcileri .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 11 Mayıs 2016; 6:13:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

dayz rustun 2 katı oynanırken biz aynı şeyi yazdığımızda bu mudur diye dalga geçiyordunuz yine rust iyi diyordunuz şimdi dayz oyuncu sayısı düşünce siz aynı şeyi yazmaya başladınız ?

Nazik sizli konusma tarzin icin tesekkurler ama beni baska biriyle karistirdin galiba cunku ben oyle seyler dedigimi hatirlamiyorum
  • ben rust sunucu kurdum ancak bunu resmi sunucular arasina nasil sokarim bana yardimci olabilecek varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casus59 kullanıcısına yanıt
    Sokamazsin resmi sunucular oyun yapimcilarinin sunuculari .
  • hocam oyuna
    girerken hic kasma yok ama böyle sacma bir grafik hatası var sanki xp sisteminde pc dondugu zaman pencereyi gezdirdignde heryeri kaplarmış gibi
  • Olum oyun çok zor 1 hafta filan önce aldım. Ara ara oynuyorum. Her seferinde raiderin biri gelip beni öldürüyor ya. Birşeyler yaptım oyunda tahta ev filan. Hatta taşa da çevirdim bir kısmını birkaç kere farklı farklı serverlarda. Ama sonra işsizin teki gelip okla duvarı yıkınca bende ara verdim oyuna, bi ara oynarım belki üşenmezsem. Aynen adamı böyle yapıyorlar

• arkadaşlar yeni bir laptop alacam bütçem 3 bin lira rustı kaldırması gerekior en az 40-50 fps arası almak istiorum bana bi laptop öneririmsniz bide bişey soracam rust sadece ekran kartı istio demi bunuda cevaplarsanız sevnirim ılomaster bana özellikle sen bi laptop öner baya bilgiliye bnziosun
  • dostum yeni bir laptop alıcam rustı kaldırması gerekior bütçem 3000 bin tl sence ne almalıyım sen baya bilgiliye bnziosun ondan sana soruorum cevaplarsan sevieinirim bide bişey sorucam rust sadece ekran kartı istio demi bunuda ceavplarsan sevinirim bu arada alıcam laptopda en az 40ila 50 fps almak istiorum ilgilenirsen sevinirim dostum
  • 15313 1 kullanıcısına yanıt
    8 gb ram olursa iyi olur , islemcide i5 fazla fazla yeter boyle 3 ghz ve ustu ama laptop ekran kartlari dandik genelde hani gtx 960m 965m 970m falan bunlardan birsey olursa oynarsin rahat ama ultrada 50 fps almak istiyorsan gtx 970m lazim en az . AMD kart pek bilgim yok ama google yazarsan cikar buyuk ihtimal .

Ama tavsiyem laptop alma o para biraz az iyi oyun laptoplari icin yani iyi oyun laptobu istiyorsan gtx 970m li bir laptop al rahatina bak gtx 980m en babasidir zaten ama epey kaziktir o .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 16 Haziran 2016; 20:27:36 >
  • Oynayan varsa katılmak isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şöyle 50-100 kişi arasında online olan türk sv si varmı varsa özelden yada mesajımı alıntı yaparak yazabilirmisiniz malum lys bitiyor başlasın sabahlamalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hile sıkıntısı olmayan admine parayı verince düdüğü çalma durumlarının olmadığı bir server önerebilir misiniz?Tek başımayım klan arıyorum yardımcı olabilecekler ulaşırlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faro55 -- 24 Haziran 2016; 3:26:39 >
  • Trollemeyen, oyundan zevk almayı bilen, kaybettiği şeylere gereksiz sinir yapmayacak, oyunu hiç değilse az çok bilen ve +18 yaşlarında oyun arkadaşları arıyorum. Ne kadar çok kişi olursak o kadar eğlenceli oynayabiliriz oyunu. Oyundayken teamspeakten konuşabilirsek de tadından yenmez. :))

PMleri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodrimaiden -- 24 Haziran 2016; 15:49:52 >
  • Arkadaşlar indirime girmiş bu oyun almayı düşünüyorum. 7days to die ve Rust arasında kaldım sizce nasıldır ? Solo oynamak daha çok keyif veriyor bana, istediğim zaman solo şekilde kimse olmadan oynanıyor mu ?
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum? Oyunda durum nasıl önerir misiniz ?

Sistem özellikleri
    8 Gb Ram
    r9 280x 3gb 384bit ekran kartı
    i5-4460 işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: PickPower

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum? Oyunda durum nasıl önerir misiniz ?

Sistem özellikleri
    8 Gb Ram
    r9 280x 3gb 384bit ekran kartı
    i5-4460 işlemci

o sistemde sorun olmaz
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Oyunu almamı önerir misiniz peki. Ark : Survival Evolved - The Culling ve Rust arasında kaldım çok kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PickPower

Oyunu almamı önerir misiniz peki. Ark : Survival Evolved - The Culling ve Rust arasında kaldım çok kararsızım.

ark ın son güncellemelerini takip etmedim ama sakın alma derim hiç gözüktüğü gibi değildi iade ettiğim nadir oyunlardandır optimizasyon falanda çöptü oyun bug kaynıyordu. eğer düzelttilerse geliştiyse de onun içinde şunu ekleyim pvp oynamak için en az 4kişi falan olun yazıyorlar onada rust gibi zaman harcanması gereken bir oyun sabahtan akşama kadar 7 kişi falan oynayanlar var doğal olarak evini yerlebir edebiliyorlar.
    the culling i incelemedim ama bi arkadaş alıp iade etmişti grafiği falan çok kötü demişti sadece grafik değil ama rustun yanında biraz daha amatör yada basit bir oyun yinede ne aradığınıza bağlı alınabilecek bir oyun daha basit yada daha ağır bir oyun mu istiyorsunuz bunu düşünmeniz lazım
    rust zamanın ve oynayacak en azından 1 arkadaşın varsa tavsiye ederim yalnız tek başına özellikle zamanın yoksa çok zorlanırsın. yani h1z1 gibi daha basit ve hızlı oyun istiyorsanız rust ağır kaçar ama emek verip oynayacam diyorsanız alın sonuna kadarda parasını hak eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 27 Haziran 2016; 6:23:11 >

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.