Yaptığı başarılı kurtarışlar ve gösterdiği performansla kaleyi eline geçiren Hakan Arıkan’a, Rüştü’den övgü geldi. Deneyimli file bekçisi, takım arkadaşını yere göğe sığdıramayıp, “Sakatlanmamdan sonra kaleye geçen Hakan beni aratmadı. Ben bundan büyük mutluluk duyuyorum. Hakan’a baktıkça kendimi görüyorum. Bundan sonra bana düşen, sabırla beklemek. Onun gibi kaliteli isimlerle aynı takımda bulunmak harika. Ben de elimden geldiğince kendisine yardımcı olmaya çalışıyorum. Kendimi hazır hissediyorum. Ancak hocamız Ertuğrul Sağlam kimi hazır görüyorsa onu oynatır. Önemli olan takımın başarısıdır” dedi.
bencede doğru sölemiş
o da enginden kaleyi almadı mı böyle milli oldu ve 10 senedir milli kalenin bekçisi. ee aynısı bi gün olucaktı bu çok normal..
evet haklısın :D:D
Hakan kaliteli bi kaleci deği bana göre
bende senle aynı fikirdeydim ama kayserispordan sonra fikrim değişti
bende öyle düşünüyorum gelen tepları kurtarıyo felanda sektiriyo topu çok korkuyorum rakip oyuncuya gidicek diye.Yada banamı öyle geliyo bilmiyorum.
bencede o top sektirmeleri sayesinde zurichden son dakika golü yemiştik
yorum yazın biraz yaw
hakan iyi kaleci olabilir ama asla rüştü olamaz klasik futbol düşünürleri batuhan bir gol attı diye yeni hakan şükür diye manşet atıyorlar iki günde ne hakan şükür nede iki maçda kurtarılan gollerden rüştü olur
quote:
Orjinalden alıntı: macrolight
hakan iyi kaleci olabilir ama asla rüştü olamaz klasik futbol düşünürleri batuhan bir gol attı diye yeni hakan şükür diye manşet atıyorlar iki günde ne hakan şükür nede iki maçda kurtarılan gollerden rüştü olur
hakan iyi bir kaleci değil, karşı karşıya duruşundan belli ortalara çıkışından belli, tecrübe falan bir yere kadar yetenekli kaleci kendini belli eder, rüştü nün hakan ın yaşındayken birebirde kapatışlarına bakın bir de hakan ınkine, adam gibi bir forvetle karşılaşırsa dağılır, neyse sonuçta sakatlık sorunu olmayan ve formsuz olmayan bir rüştü den Türkiye sınırları içerisinde hiçbir kaleci kaleyi devralamaz
Beyler Casillas ta iyi kaleci değil di , ama adama şans verdiler süper kaleci oldu.
Barça nın kalecisi de hele çok yeteneksiz çok kazma bi kaleci, aç senedir onla ısrar ediyorlar.
Kalecide ısrar edilmesi gerekli.
Bence Hakan da biraz ısrar edilsin, antrenörler potansiyelini daha iyi anlar biraz potansiyel varsa belki Türkiye iyi bi kaleci kazanır.
Mesela Volkan çok iyi kaleci olacaktı ama son anda direkten döndü, belki 2. bir şans verildi o şansını kullanır, mesela çok şeyler vaadediyor Volkan ama çabuk şımardı.
Hakan da pek potansiyel ben göremedim, ama ısrar edilirse iyi bir kaleci olabilir.
Ben Beşiktaşın yerinde olsam Cordobayı 5 yıl daha oynatırdım müthiş kaleci
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme