Şimdi Ara

Rusya 250 Tane ÖSO'lu öldürdü. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rusya ve Esad icin İsrail gibi ülke lazım girip vurup çıkıyorlar ve kimse bir şey yapamıyor. Bizim yöneticiler gidip Rus ayisina bu kadar yanaşırsa olacağı bu. Gidip birde s400 aldık kullanacakmışız gibi. Elimizde F35 olacaktı ne güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yarın Türkistan diye inlediğini görürsem, o yüzüne tüküreceğim. Türkmenler Bayırbucak'da bombalanırken onlar terör mü yapıyordu lan? Onları bombalayanlara karşı savaşmıyorlar mı lan? Türk ordusu terörist mi lan? Söyle lan?
    bbb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ads-1940

quote:

Rusya 250 Tane ÖSO'lu öldürdü.

O teröristleri vurup öldürenlerin elleri dert görmesin.
    Senin gibi vatan hainlerini bulacaksın,
    ağzından kan getirene kadar döveceksin. Sonra ülkeden atacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akstrev

Yarın Türkistan diye inlediğini görürsem, o yüzüne tüküreceğim. Türkmenler Bayırbucak'da bombalanırken onlar terör mü yapıyordu lan? Onları bombalayanlara karşı savaşmıyorlar mı lan? Türk ordusu terörist mi lan? Söyle lan?
    bbb

Alıntıları Göster
    Sen önce ağzına ayar çek sonra gel cevap yaz. Senin ne haddine lanlı lunlu konuşmak?
    Türkistan falan diye inlemem. Öyle bir derdim olsa senin gibilere söylemem. Müslüman olmasalar zerre umurunda olmayacak insanlar için türk falan diye masal okuma.
    Elin türkmeniyle türk ordusunun farkını da bilmeyecek kadar cahilsin. Kendilerini bombalayanlarla savaşıyorlarmış lafa bak. Orası bir devlet değil devletin güçlerine kafana göre silah kullanabilirsin zaten değil mi? Hain falan olmazsın. Sen bu kafayla pkkyı bile savunursun.
    İnternet ortamı tabi karşındakini görmüyorsun salla dur. Gerçek hayatta olsa gerçi özürlü der elimi kaldırmazdım buna Allah vurmuş zaten bende vurmayayım derdim ama sağlam biri olsan yamulturdum seni.

• Sırtınıza yaslanın ve 4 milyar yıllık devlet aklının diplomasisine güvenin. Devletin başında başında Devlet var ;).
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

250 terörist daha yeryüzünden silinmiş. Turkiye terörist beslemeyi en kısa sürede bırakır umarım.
    Abd, Rusya, İran, BAE, Suud vs. Binlerce onbinlerce km öteden gelecek senin komşun Suriye'de Terörist yetiştirecek silahlandıracak. Senin sesin çıkmayacak.
    Esad kendi vatandaşını öldürsün diye dışarıdan Afgan, kazak paralı terörist satın alacak sesin çıkmayacak.

Türkiye dibimizdeki terörü kovmak adına ve mültecileri geri dönmesi adına Türkmen/Arap grupları destekleyince bunlara terörist demeye kalkacaksın. Hadi ya?

Suriyeliler nargile mi içsinler yoksa vatanlarını mı savunsunlar bir karar verin.
  • "Türkiye terörist besliyor"
    "Türkiye radikal cihatçı besliyor"
    " Türkiye'nin Libya'da ne işi var"
    "Türkiye'nin Suriye'de ne işi var"

Gidin bir CIA ajanına, İsrail'e, Rumlara, Yunanistan'a, Fransa'ya, Suud beslemesi Hafter'e sorun size bunları söyler.
    Ama bunları bize bu düşmanlar değil içimizdeki muhalefet beslemeleri söylüyor, sonrada düşmanı dışarıda arıyoruz.
    Kendinize gelin diyeceğim de bu partizan kafa ile zor be ustam, işimiz çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Şubat 2020; 1:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sana hakaret ederdim de, hakarete bile değmezsin. Beyin dışında her şey mevcut sende.

İŞİD ne lan? Senin örgüt mü? Zİra, burada vatan haini olan sensin. Ötesi de yok. Hainsin. Yahudi beslemesi.
  • quote:

Sen önce ağzına ayar çek sonra gel cevap yaz. Senin ne haddine lanlı lunlu konuşmak?
    Türkistan falan diye inlemem. Öyle bir derdim olsa senin gibilere söylemem. Müslüman olmasalar zerre umurunda olmayacak insanlar için türk falan diye masal okuma.
    Elin türkmeniyle türk ordusunun farkını da bilmeyecek kadar cahilsin. Kendilerini bombalayanlarla savaşıyorlarmış lafa bak. Orası bir devlet değil devletin güçlerine kafana göre silah kullanabilirsin zaten değil mi? Hain falan olmazsın. Sen bu kafayla pkkyı bile savunursun.
    İnternet ortamı tabi karşındakini görmüyorsun salla dur. Gerçek hayatta olsa gerçi özürlü der elimi kaldırmazdım buna Allah vurmuş zaten bende vurmayayım derdim ama sağlam biri olsan yamulturdum seni.

Alıntıları Göster
    KOnya'dayım. Beklerim. Nasıl dağıtacağını bir görelim. Adres de ver. Anında gelirim. Ağzını yüzünü dağıtmak benim için mesele değil. Özürlü işine gelince; asıl özürlü sensin. Beyinden özürlü.

Vatan haini çöplükler sizi.

• Tam 250 bu arada 250 den sonra bırakmışlar veya öso birlikleri 250 kişi geziyor, ne bir fazla ne bir eksik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÖSO'ya vuranın eli dert görmesin, mazlumun katili IŞİD, ÖSO yenilecek, Suriye'nin meşru hükümeti kazanacak.
  • quote:

Sana hakaret ederdim de, hakarete bile değmezsin. Beyin dışında her şey mevcut sende.

İŞİD ne lan? Senin örgüt mü? Zİra, burada vatan haini olan sensin. Ötesi de yok. Hainsin. Yahudi beslemesi.

Alıntıları Göster
    Lan çakal o olsa olsa sizin öfkeli çocuklar dediklerinizdir ayrıca resmi orduya kurşun atan ÖSO teröristtir yok özgürlük savaşcısıdır diyorsan sen aynısını TSKya kurşun sıkan pkk içinde dersin bak İŞİDi kabul etmiyorsan sen pkklısın o zaman ha pkk ha öso benim için ikisi de birdir hadi şimdi seni görelim bakalım teröriste terörist diyebilecekmisin.

Gerçi siz pkk pyd ypg ne zıkkımsa onun suriyeli liderini de ağırlamıştınız.
    Ulusal Kanalyoutube
    SALİH MÜSLİM TÜRKİYE'DE
    https://www.youtube.com/watch?v=YoxhCgtbaaE

Adamlara bak Esadın devrilmedi için pyd ile bile işbirliği yapıyorlar hoş gerçi bunlar İstanbul seçimleri için pkkdan yardım isteyip öcalangilleri TRTye çıkartmışlardı adına da İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ demişlerdi.
    YENİ ASYA - Gerçekten haber verir
    Savcılık: Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkarılması ‘ifade özgürlüğü’
    https://www.yeniasya.com.tr/gundem/savcilik-osman-ocalan-in-trt-ye-cikarilmasi-ifade-ozgurlugu_502888

Ha birde asıl yahudi beslemesi sizlersiniz Suriyede Esada karşı İsrail ordusuyla el ele kol kolasınız İsrail ne zaman Şamı vursa sevinç taklaları atacak kadaraciz varlıklarsınız birde müslümanım diye geçiniyorsunuz hoş gerçi mavimarmaraya binip İsraile gidenler giderken size sormamıştı dimi? aldınız efendi,iniz İsrailden 3 kuruş tazminatı sus pus oldunuz.

quote:

tarihselmaddeci
    Tarih 26 Şubat 2020 09:17
    ÖSO'ya vuranın eli dert görmesin, mazlumun katili IŞİD, ÖSO yenilecek, Suriye'nin meşru hükümeti kazanacak.

Aynen öyle kardeşim olması gereken o dur o topraklar Suriye topraklarıdır BM tarafından tanınan meşru devletin meşru lideri Esad orayı korumakla yükümlüdür birde bunlar Libya'da meşru hükümeti destekliyorlar ama burda tam tersi durum söz konusu. Gerçi LİBYA'da meşru devlet başkanı Kaddafi bunların da katkılarıyla linç edilmişti güya Kaddafi gidince Libya'ya bahar gelecek Libya İsviçre hayat standartlarına erişecekti! tam tersi eskisinden beter oldu adamlar Kaddafiyi mumla arıyorlar.

ABD&İsrail uşağı taşeronu bu siyasal islamcılar Saddamı da harcamışlardı bunlar akıllanmaz bunlar ABD bunları nereye sürerse oraya gider efendilerine sadık kalmak zorundalar papaz olayında bu görüldü o fakir olduğu müddetçe papaz verilemezdi adamlar bir sözle kıç üstü oturttu bunları ve papazı aldılar bunardan bir cacık olmaz bunlar g.t kadar Süleyman Şah topraklarımıza bile sahip çıkamadılar bunlar türbe kaçırdı beğenmedikleri Ecevit ise gitti Kıbrısı kurtardı hemde o yoklukta bize yardm eden sadece Kaddafi idi bu İsrail&ABD taşeronu yahudi uşakları onu da harcadılar şimdi aynısını Esad için düşünüyorlar ÖSO İsraile hizmet için kurulmuştur golanı işgal eden İsraile bir fıske bile vuramaz.

Beğenmedikleri Ecevit apoyu ininden çıkartırken bu delice taparcasına sevdikleri adam feto ne isterse veriyordu bunlara ne desen boş.

• quote:

KOnya'dayım. Beklerim. Nasıl dağıtacağını bir görelim. Adres de ver. Anında gelirim. Ağzını yüzünü dağıtmak benim için mesele değil. Özürlü işine gelince; asıl özürlü sensin. Beyinden özürlü.

Vatan haini çöplükler sizi.

Alıntıları Göster
    Bende manisadayım istersen gel. Sanki ben boş biriyimde ağzımı yüzümü dağıtacakmış sen dağılırsın. Gel de bir zavallıyı mı döveyim? Allah bile yaratırken nasıl bir mikrop yarattığını bildiğinden seni marazlı yaratmış. Aslında o bile acımamış bu hep sürünsün demiş sana acımamak lazım sürünerek yaşarken kafan ne zaman dikilse vurup tekrardan yeri öptürmek lazım.

• quote:

Bende manisadayım istersen gel. Sanki ben boş biriyimde ağzımı yüzümü dağıtacakmış sen dağılırsın. Gel de bir zavallıyı mı döveyim? Allah bile yaratırken nasıl bir mikrop yarattığını bildiğinden seni marazlı yaratmış. Aslında o bile acımamış bu hep sürünsün demiş sana acımamak lazım sürünerek yaşarken kafan ne zaman dikilse vurup tekrardan yeri öptürmek lazım.

Alıntıları Göster
    Lan akılsız. Nerem marazlı? Gözüm az görüyor diye marazlı mı oluyorum. En azından beynim iyimiş. 3.5 yılda iki üniversiteyi aynı anda biri 4 biri 2 yıllık bitirecek kadar ve 3 işi aynı anda üstüne yapıp, para kazanıp senin gibi zavallılar ağlarken çerez gibi para yiyecek kadar zavallıyım. Bu zavallılıksa ve kick box ustası olacak kadar eğitimli olmak zavallılılık oluyorsa, senin haline iyiden iyiye acıyorum.

Beyin zafiyetin inanılmaz. Sen benim yaptığım bir şeyi yapamazken, Allah bana senin yaptığının 8 katını yaptıracak kadar beceri vermiş. Senin gibi zavallılar da burada boş boş mesaj atadursun.

Senin gibi zavallı ve karakteri olmayan kişilerle yazışmak bile cahillik. Şu an yaptığım da o. Buradan sonra seni kendi haline bırakıyorum.

Engellilere bakışını da gördük. Tam anlamı ile çöpsün.

Dediğim gibi. Pazar günü Konya zafer meydanınında olurum. Buyur gel. İnşallah seni evire çevire döveceğim. Gözü az gören birisinden dayak yediğinde intihar edersin. Zira, sende bu kafayı görüyorum. Pardon kafa da yok. O nerede? Kafasız birisinin yazacağı satırlar dizmişsin.

Allah beni çok güzel yaratmış. Senin gibi parazit olarak değil, devletine faydalı bir birey olarak yaratmış.

Hem din düşmanısın.
    Hem devlet düşmanısın.
    Hem halk düğşmanı,
    Hem de insanlık düşmanısın.

Senin gibilere mikropluk yakışır.

• Arkadaşlar, şu solcu görünen, solun ne olduğunu dahi bilmeyen, solculuk adı altında vatan hainliği yapan, kendi devletinin sırtından vuran, burada boş boş yazılar yazan, bokun üstündeki sinek kadar çevresine faydası olmayan kişilere cevap yazmayın. Ben yukarıda bir kaç kişiiye cevap yazdım. Cahil ile cahil olduk. Gereksiz vakit kaybı. Bunlara değmez. Bunları kendi hallerine bırakın.

Bunlar o kadar azlar ki, az olmalarının verdiği acziyet ve çıldırmışlıkla dine, vatan, ve değerlere, insanlığa, kendi devletinin tarafında olanlara, kendi devletine, kendi milletine hain bir topluluk. Bunları kendi haline bırakın.

Bunlar gibilerle çok defa tanıştım. Tek bir meziyetleri yok. Okulda ve hayatta başarı edinememiş, kendi yüzüne gözüne bulaştırmış. Karı kız peşinde koşmayı övüntü sayarken, bir de bakmış; zaman akıp gidiyor. Geç kalmış. Kimi suçlayacaklar? Devleti. Sizi ve bizi.

Sallayın geçin.

Bunlar cehaletin babasının çocukları. Ebu Cehil'in çocukları bunlar.

• quote:

Lan çakal o olsa olsa sizin öfkeli çocuklar dediklerinizdir ayrıca resmi orduya kurşun atan ÖSO teröristtir yok özgürlük savaşcısıdır diyorsan sen aynısını TSKya kurşun sıkan pkk içinde dersin bak İŞİDi kabul etmiyorsan sen pkklısın o zaman ha pkk ha öso benim için ikisi de birdir hadi şimdi seni görelim bakalım teröriste terörist diyebilecekmisin.

Gerçi siz pkk pyd ypg ne zıkkımsa onun suriyeli liderini de ağırlamıştınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=YoxhCgtbaaE

Adamlara bak Esadın devrilmedi için pyd ile bile işbirliği yapıyorlar hoş gerçi bunlar İstanbul seçimleri için pkkdan yardım isteyip öcalangilleri TRTye çıkartmışlardı adına da İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ demişlerdi.
    https://www.yeniasya.com.tr/gundem/savcilik-osman-ocalan-in-trt-ye-cikarilmasi-ifade-ozgurlugu_502888

Ha birde asıl yahudi beslemesi sizlersiniz Suriyede Esada karşı İsrail ordusuyla el ele kol kolasınız İsrail ne zaman Şamı vursa sevinç taklaları atacak kadaraciz varlıklarsınız birde müslümanım diye geçiniyorsunuz hoş gerçi mavimarmaraya binip İsraile gidenler giderken size sormamıştı dimi? aldınız efendi,iniz İsrailden 3 kuruş tazminatı sus pus oldunuz.

quote:

tarihselmaddeci
    Tarih 26 Şubat 2020 09:17
    ÖSO'ya vuranın eli dert görmesin, mazlumun katili IŞİD, ÖSO yenilecek, Suriye'nin meşru hükümeti kazanacak.

Aynen öyle kardeşim olması gereken o dur o topraklar Suriye topraklarıdır BM tarafından tanınan meşru devletin meşru lideri Esad orayı korumakla yükümlüdür birde bunlar Libya'da meşru hükümeti destekliyorlar ama burda tam tersi durum söz konusu. Gerçi LİBYA'da meşru devlet başkanı Kaddafi bunların da katkılarıyla linç edilmişti güya Kaddafi gidince Libya'ya bahar gelecek Libya İsviçre hayat standartlarına erişecekti! tam tersi eskisinden beter oldu adamlar Kaddafiyi mumla arıyorlar.

ABD&İsrail uşağı taşeronu bu siyasal islamcılar Saddamı da harcamışlardı bunlar akıllanmaz bunlar ABD bunları nereye sürerse oraya gider efendilerine sadık kalmak zorundalar papaz olayında bu görüldü o fakir olduğu müddetçe papaz verilemezdi adamlar bir sözle kıç üstü oturttu bunları ve papazı aldılar bunardan bir cacık olmaz bunlar g.t kadar Süleyman Şah topraklarımıza bile sahip çıkamadılar bunlar türbe kaçırdı beğenmedikleri Ecevit ise gitti Kıbrısı kurtardı hemde o yoklukta bize yardm eden sadece Kaddafi idi bu İsrail&ABD taşeronu yahudi uşakları onu da harcadılar şimdi aynısını Esad için düşünüyorlar ÖSO İsraile hizmet için kurulmuştur golanı işgal eden İsraile bir fıske bile vuramaz.

Beğenmedikleri Ecevit apoyu ininden çıkartırken bu delice taparcasına sevdikleri adam feto ne isterse veriyordu bunlara ne desen boş.

Alıntıları Göster
    Bey efendi, ben AKP yanlısı değilim. Oy bile vermiyorum. Kimin sorumluluğunu bana atıyorsun? Beni tanıdığını mı sanıyorsun.

• Sadece Sünni diye Suriye'nin Sünni halkını paramparça edip kesip doğrayan,
    Sünni köyünde insan bulamadığı için bir köpeği Sünni diye üzerine benzin döküp diri diri yakan bir cani diktatör Esad Suriye'nin meşru yönetimi olamaz.
    Esad kendi halkına saldıran bir savaş suçlusudur ve derhal yargılanıp asılmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 27 Şubat 2020; 1:18:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy vermiyorsan o zaman onları tağut olarak görüyorsundur.

Yine şehitler var ben bu beceriksizlerin bir an önce gitmelerini istiyorum bunların yerine kim gelse bundan kötüsü olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.