|
Bildirim
|
250 terörist daha yeryüzünden silinmiş. Turkiye terörist beslemeyi en kısa sürede bırakır umarım.
|
Vah vah. Tsk radikal teröristleri mi destekliyor ben mi yanlış görüyorum ?
|
Turkiye yıllardır teröristleri IŞİD ı ve el kaide bağlantılı grupları besliyor. Zamanında Erdoğan Esad sarin gazı kullanıyor demişti, Esad ise sarin gazını El kaide bize karşı kullanıyor diyordu. Erdoğan inatla Esad sarin kullanıyor derken, sarin ı kimin kullandığını araştırmak için bölgeye BM tarafından araştırma heyeti göndermeye karar verdi.
BM heyeti Esadın sarin kullandığını kanitlasa El kaide ve Türkiye'nin eline büyük köz geçecekti. Giden BM konvoyunu bil bakalım kim saldırdı ? Cevap El - Kaide. Tabi akplilerin hafızası 2 günlük olduğu için hatirlamazlar bile. |
Tank değil zbt onlar.Bol bol veriyoruz onlardan öso ya...Kim bilir her biri kaç yüzbin dolara mal oluyordur bize.
|
Bizim 100 unsur 150 unsur yok edildi dediğimiz unsurların Allah için hiç fotoğrafi yok mu? Rusya dünyaya gövde gösterisine dönüştürdü bu olayı. Baktı Türkiye yalnız. Önceden imtina ediyordu şimdi açık açık hareket ediyor.
|
Bal gibi de inanıyorlar, 70 yaşındaki amcam en azından.
Sabhtan beri 2 kanal açık, ahaber ve trt. Geçen 150, bugün de 100 rejim askeri öldü diye hesap yapıp seviniyor... |
kesinlikle . öyle lafta "50 tane rejim askeri öldürüldü" falan millet inanmıyor bunlara artık. çatır çatır paylaşacaksın böyle ki o zaman anlaşılsın.
ve türkiye yine yalnız ona şaşırmadık. bizim hükümet yine faka bastı. dönüp dolaşıcaz yine abd ve natoya sarılıcaz gibi zaten. boşuna iphone kırıp, f35 lerden olduk |
Deistim dedik diye hemen dinden saldır. Ben alıştım böyle bağnaz bir ülkede bu tarz karşılıklara.
Öso teroristtir o kadar. Suriye'nin bütünlüğü en çok Türkiye'nin güvencesi ama sizin AKP'niz CİA in elinde Türkiye'yi oyuncak etme projesi olduğu için yapacak birşey yok. Catlasanizda B.O.B projeniz Rusya sayesinde sıkıntıya düştü. |
sen karşı tarafı kendin gibi seküler deist aydın bilimadamı filan sanıyon herhalde Nusayrilik nedir bir araştır istersen onlara gore dinin ne olursa olsun kölesin hizmetçisin ve bedeninin köpek leşinden farkıda yok senide ailenide sevap niyetine temizlerler bayıldığın esad hiç merkatme, istersen budaya şivaya tap farketmez..
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 22 Şubat 2020; 18:13:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Şubat 2020; 17:36:5 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 22 Şubat 2020; 17:42:17 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Şubat 2020; 17:43:19 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|