Şimdi Ara

Rusya 250 Tane ÖSO'lu öldürdü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rusya uçak saldırılarını hızlandırdı. servis ettikleri görüntüler ve fotoğraflar da bunları kanıtlıyor. 250 civarı ösolu öldürdüklerini açıkladılar.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/idlibde-son-durum-kriz-adim-adim-boyle-tirmandi-5637885/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Turkiye yıllardır teröristleri IŞİD ı ve el kaide bağlantılı grupları besliyor. Zamanında Erdoğan Esad sarin gazı kullanıyor demişti, Esad ise sarin gazını El kaide bize karşı kullanıyor diyordu. Erdoğan inatla Esad sarin kullanıyor derken, sarin ı kimin kullandığını araştırmak için bölgeye BM tarafından araştırma heyeti göndermeye karar verdi.

BM heyeti Esadın sarin kullandığını kanitlasa El kaide ve Türkiye'nin eline büyük köz geçecekti.

Giden BM konvoyunu bil bakalım kim saldırdı ?

Cevap El - Kaide.

Tabi akplilerin hafızası 2 günlük olduğu için hatirlamazlar bile.
    kesinlikle . öyle lafta "50 tane rejim askeri öldürüldü" falan millet inanmıyor bunlara artık. çatır çatır paylaşacaksın böyle ki o zaman anlaşılsın.

ve türkiye yine yalnız ona şaşırmadık. bizim hükümet yine faka bastı. dönüp dolaşıcaz yine abd ve natoya sarılıcaz gibi zaten. boşuna iphone kırıp, f35 lerden olduk
    Deistim dedik diye hemen dinden saldır. Ben alıştım böyle bağnaz bir ülkede bu tarz karşılıklara.

Öso teroristtir o kadar. Suriye'nin bütünlüğü en çok Türkiye'nin güvencesi ama sizin AKP'niz CİA in elinde Türkiye'yi oyuncak etme projesi olduğu için yapacak birşey yok.

Catlasanizda B.O.B projeniz Rusya sayesinde sıkıntıya düştü.
    sen karşı tarafı kendin gibi seküler deist aydın bilimadamı filan sanıyon herhalde Nusayrilik nedir bir araştır istersen onlara gore dinin ne olursa olsun kölesin hizmetçisin ve bedeninin köpek leşinden farkıda yok senide ailenide sevap niyetine temizlerler bayıldığın esad hiç merkatme, istersen budaya şivaya tap farketmez..
  • adamlar hızını aldı. güya bizim desteklediğimiz muhalif suriyeleri çatır çatır öldürüyorlar.

türkiye ne yapacak, kime yanaşacak belli değil. dileğim yine rusyanın bombaları sonucu türk askerlerine bir şey olmaması.

bu ortadoğu kadar iğrenç bir toprak parçası yoktur şu dünyada herhalde. ne halt döndüğü belli değil.
  • Bizim 100 unsur 150 unsur yok edildi dediğimiz unsurların Allah için hiç fotoğrafi yok mu? Rusya dünyaya gövde gösterisine dönüştürdü bu olayı. Baktı Türkiye yalnız. Önceden imtina ediyordu şimdi açık açık hareket ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vah vah. Tsk radikal teröristleri mi destekliyor ben mi yanlış görüyorum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Bizim 100 unsur 150 unsur yok edildi dediğimiz unsurların Allah için hiç fotoğrafi yok mu? Rusya dünyaya gövde gösterisine dönüştürdü bu olayı. Baktı Türkiye yalnız. Önceden imtina ediyordu şimdi açık açık hareket ediyor.
    kesinlikle . öyle lafta "50 tane rejim askeri öldürüldü" falan millet inanmıyor bunlara artık. çatır çatır paylaşacaksın böyle ki o zaman anlaşılsın.

ve türkiye yine yalnız ona şaşırmadık. bizim hükümet yine faka bastı. dönüp dolaşıcaz yine abd ve natoya sarılıcaz gibi zaten. boşuna iphone kırıp, f35 lerden olduk
  • 250 terörist daha yeryüzünden silinmiş. Turkiye terörist beslemeyi en kısa sürede bırakır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 22 Şubat 2020; 18:13:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• la bu tursu da gebermis ...

dun olmus askerlerin kafalarini kesip, sonra da annelerini arayip dalga gecen jihadi degil miydi bu?

yeni dans figuleri sergilerken yorgun dusmus hewal ... fazla givirma hewal ... yorgun geberecen ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

250 terörist daha yeryüzünden silinmiş. Turkiye terörist beslemeyi en kısa sürede bırakır umarım.
    sen karşı tarafı kendin gibi seküler deist aydın bilimadamı filan sanıyon herhalde Nusayrilik nedir bir araştır istersen onlara gore dinin ne olursa olsun kölesin hizmetçisin ve bedeninin köpek leşinden farkıda yok senide ailenide sevap niyetine temizlerler bayıldığın esad hiç merkatme, istersen budaya şivaya tap farketmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Şubat 2020; 17:36:5 >
  • yalniz dikkatimi cekti ... bazilari head-shot yemis.

arab bunu yapamaz.

kesin rus isi var bunda. simdiye kadar 20 resme baktim. 3 tane temiz head-shot var. bu usta isi kokan bir hareket. kesin spetnazi kullanmislardir.

tayyibin sesi solugu kesildi tabi

neyse bizim askerimiz olecegine bu teroristler gebersin. tayyip inat etmeseydi hem teroristlerden kurtulur hem rusya ile daha saglam iliski kurabilirdi. win win yerine lose lose secti tayyip efendi.
  • Savaş yerinin görüntülerini sosyal medyada yayınlarlarsa böyle keklik gibi avlarlar işte. Bizim askerlerin de hayatını tehlikeye atıyorlar. Acilen bunlara desteği çekmemiz lazım. Disiplinsiz birlikler savaşta ölümden başka bir şey getirmez.
  • ne ösosü suriye milli ordusu diyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 22 Şubat 2020; 17:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    tabiki esad ordusu takmış türkiye işidi destekliyor diye dünyaya kara propaganda yapıyor, yersen hesabı ölü adamın üstüne istediğin şeyi yapıştırmak 3 yaş zeka yeteneği ister zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Şubat 2020; 17:43:19 >
  • Sana her öldürdüğü kişiyi propaganda amaçlı çekiyor.

Girin bakın,muhalifler bi dünya rejim askerini öldürmüş.(Tavuklar kanını içiyor,midem el vermediği için koymuyorum)

Askerimiz şehit olmasında,gerisini pek umursamıyorum.
  • ortalarda bi fotoda bi tank var...o tank bizim tank degilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Dediğim doğru olabilir ancak bu adamların işid el kaide gibi örgütlerden farkı yok iyi olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

ortalarda bi fotoda bi tank var...o tank bizim tank degilmi?
    Tank değil zbt onlar.Bol bol veriyoruz onlardan öso ya...Kim bilir her biri kaç yüzbin dolara mal oluyordur bize.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.