Şimdi Ara

rusya'da eğitim nasıldır hayat şartları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Program Kapsamında Rusya’ya giden Türk Öğrenciler

2011 yılında başlayan Eğitim Programı çerçevesinde, MEPhi’de halen nükleer enerji alanında 190 Türk öğrenci eğitim almaktadır. 78 kişi hazırlık, 64 kişi birinci sınıf ve 48 kişi de ikinci sınıfta öğrenim görmektedir.

Öğrencilere yılda bir defa, Ankara- Moskova-Ankara gidiş-dönüş uçak bileti verilmektedir. Rusya Federasyonu’nun Obninsk kentinde eğitim gören öğrenciler, 2-3 kişilik odaların bulunduğu öğrenci yurdunda kalmaktadır. Öğrencilere mezuniyet sonrası staj döneminde de barınma imkanı sağlanacaktır.

Eğitim süresince öğrencilere aylık 500 ABD doları tutarında burs ödenmektedir. Öğrenciler ayrıca Rusya Federasyonu’nda yabancı öğrencilere uygulanan genel sağlık sigortası kapsamı dikkate alınarak sağlık sigortası hizmetinden faydalanmaktadır.

Rusya’daki eğitimini tamamlayan öğrenciler, bu ülkedeki nükleer güç santrallerinde staj eğitiminin ardından, Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ndeki eğitim sürelerinin iki katı kadar mecburi hizmet yapacaklardır.

BEYLER BEN EN SON MULAKATLARA KADAR GELDIM SIZCE RUSYA OKUNCAK GİDİLCEK Bİ YER Mİ ORAYA GİDENINİZ VARMI ?

• quote:

Orijinalden alıntı: refrigerator

Program Kapsamında Rusya’ya giden Türk Öğrenciler

2011 yılında başlayan Eğitim Programı çerçevesinde, MEPhi’de halen nükleer enerji alanında 190 Türk öğrenci eğitim almaktadır. 78 kişi hazırlık, 64 kişi birinci sınıf ve 48 kişi de ikinci sınıfta öğrenim görmektedir.

Öğrencilere yılda bir defa, Ankara- Moskova-Ankara gidiş-dönüş uçak bileti verilmektedir. Rusya Federasyonu’nun Obninsk kentinde eğitim gören öğrenciler, 2-3 kişilik odaların bulunduğu öğrenci yurdunda kalmaktadır. Öğrencilere mezuniyet sonrası staj döneminde de barınma imkanı sağlanacaktır.

Eğitim süresince öğrencilere aylık 500 ABD doları tutarında burs ödenmektedir. Öğrenciler ayrıca Rusya Federasyonu’nda yabancı öğrencilere uygulanan genel sağlık sigortası kapsamı dikkate alınarak sağlık sigortası hizmetinden faydalanmaktadır.

Rusya’daki eğitimini tamamlayan öğrenciler, bu ülkedeki nükleer güç santrallerinde staj eğitiminin ardından, Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ndeki eğitim sürelerinin iki katı kadar mecburi hizmet yapacaklardır.

BEYLER BEN EN SON MULAKATLARA KADAR GELDIM SIZCE RUSYA OKUNCAK GİDİLCEK Bİ YER Mİ ORAYA GİDENINİZ VARMI ?

Kusura bakmayın geç gördüm cevapda gelmemiş. Şimdi sorduğunuz soruları bir çok arkadaş bu kategoride her gün yanıtladığı için Standart sorular olduğu için tek tek yanıtlayan olmaz. Hepsinin yanıtlandığı bir çok konu havuzu var bu kategoride. Dilerseniz inceleyebilir, Büyük Rusya Federasyonunda yaşam, eğitim hakkında ön bilgi edinebilirsiniz.

Buyrun konu linklerinden biri:http://forum.donanimhaber.com/m_80761682/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarryy -- 13 Mayıs 2014; 13:21:21 >

• Türkiyede açılacak olan santral içinmi öğrenci yetiştiriyorlar çok fena iş parası iyidir
  • Rusya'da hazırlık dahil 5 sene okuyorsun sonra mersine dönmek zorundasın , santralın olduğu yer bildiğin köy gibi bi yer , orda 5 kağıt kazansan ne kazanmasan ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusyada Eğitim iyi arkadaşlar yani bizdeki gibi ezbere dayalı eğitim yok. Fiyatlarda büyük avantaj Türkiyede devlet üniversitesinde yapacağın masraftan daha ucuz bile diyebilirim. Bölüm olarak tıp ve hukuk hariç bölümlerde YÖK tarafından denkliğide var diye biliyorum. Kardeşim benim gitti 4 senedir orada gayet iyi yani.

Referans firma isterseniz şayet biz rusya danışmanlık merkeziyle gönderdik biraderi siteleride bu http://www.rusyada.net

Hadi kolay gele.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya'da Yaşam
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.