Şimdi Ara

RUSYA'DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar.Bu sene 12. sınıfım seneye Rusya'da okumayı planlıyorum
    St. Petersburg veya Moskova Üniversitesi öncelikli tercihlerim arasında.
    Ygs Lys haricinde girmem için gerekli koşullar varmı?(not dökümü vs.)

• Spmz S kullanıcısına yanıt
    Oralar biraz pahalı nota falanda fazla gerek yok ne okuycan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Harika bir plan. Maddi durumun yeterli ise kesinlikle git ! Lise diploman olması yeterli. Ygs Lys ile ilgilenmiyor o üniversiteler.
  • Moskova Devlet Üniversitesi hariç Rusyadaki bütün üniversiteler için ygs lys girip istediğin bölümde Türkiyede o bölüme en düşük puanla yerleşmiş öğrenci ile aynı puanı alman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerjack14 -- 3 Eylül 2015; 4:36:11 >
  • ne yani rusyada doktorluk okumak çok zor mu ?
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Okumak degil tr de calisamazsin arkadasim var kabardey balkaria da sis hekimligi okuyor

• hello002 kullanıcısına yanıt
    Denklik sorunu var Dediğiniz gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    3 yıl önce açıldı
    Rusya'da Üniversite Okunur mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle sacma ama yapacak birsey yok ileride ne olur bilinmez

• İnşaat mühendisliği okuyacağım.Maddi durumumuz iyi beni Peterspurg'ta okutabilirler yani.
    St. Peterspurg Devlet üniversitesi Shangai University Ranking'te ilk 500 arasında olduğu için YÖK denklik veriyor.
  • Bende iyi bir plan olduğunu düşünüyorum.
    Hem Rusçam gelişecek hemde buralarda alamayacağım eğitimi ufak meblalarla okuyabileceğim.
    Tek liste yetiyor mu?

• Tek liste yetiyor.Bunun dışında zaten sıralamada 233. sırada olduğu için diğer listelerdede 500'den yukarıda olacağını zannetmiyorum...
    Ben tek liste yetmiyor diye biliyordum. Yazidan anladigim oydu cunku leiden, urap ve shanghai demisler. Veya dememisler. Diger listelere de bak yerler cok degisiyor ozellikle leiden de.

• Bence yetiyor çünkü YÖK'ün denklik verdiği üniversiteler arasında geçiyor Peterspurg Üniversitesi.
  • Dogrudur o zaman hocam.

• Arkadaslar siz olayi anlamamissiniz hala yök diyorki Adam burda 200almis gitmis ilk 500de olanda tip okumus onu Kabul ederim diyor ama o university 500de degilse Kabul etmem diyor Adam burda tm3 250almis yurdisinda yökun tanidigi bir universitede 500de olmasina Gerek yok psikoloji okusa Adam denkligini alir burda zaten psikoloji kazanmis

• hello002 kullanıcısına yanıt
    Hocam tıp okumak için ilk 40.000,Hukuk için ilk 150.000' e girmek gerekiyor.
    Ama senin demek istediğin şu; Eğer sen burda son yerleşenin puanını alırsan ilk 500 üniversitede olması gerekmiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spmz

Hocam tıp okumak için ilk 40.000,Hukuk için ilk 150.000' e girmek gerekiyor.
    Ama senin demek istediğin şu; Eğer sen burda son yerleşenin puanını alırsan ilk 500 üniversitede olması gerekmiyor değil mi?

Aynen öyle kardeşim burda bölümünde en son yerleşen öğrencinin aldığı puanı alırsan denklik alıyorsun ( Hukuk ve Tıp dışında)
  • Rustudent kullanıcısına yanıt
    Hocam atiyorum o puani alamadim diyelim.(Su anda bile o puanin cok fazlasini aliyorum)
    O zaman ilk 500 de olan bir yere gitmek zorundayim sanirsam dogru mudur?

Aynen oyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.