Şimdi Ara

Rusya'da Üniversite Okumak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lejyoner61

quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

quote:

Eylül gibi Moskova devlet üniversitesinde okumaya gidicem beyler bölüm matematik ve sibernetik sorun çıkmazsa en geç 15 inde ordayım okuldan kabul aldık moskovada olanlar varsa tanışalım

Hocam okul kabul vermek için neleri ön gördü?
    Birde harç parası ne kadar?
    Hayırlı olsun

Hocam hazırlık 2700 dolar ben danışmana diplomamı ve pasaportumu attım o halletti

Dünyanın en iyi 86. Üniversitesine sadece böyle mi kayıt oldun
    Ayriyetten bir şey istemediler mi diploma notu, ygs vs.?
    Birde hangi danışmanlık firmasına başvurdun ne kadar istediler ( elt tur yıllık 4500 TL istedi şok oldum )

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eylül gibi Moskova devlet üniversitesinde okumaya gidicem beyler bölüm matematik ve sibernetik sorun çıkmazsa en geç 15 inde ordayım okuldan kabul aldık moskovada olanlar varsa tanışalım

Hocam okul kabul vermek için neleri ön gördü?
    Birde harç parası ne kadar?
    Hayırlı olsun

Hocam hazırlık 2700 dolar ben danışmana diplomamı ve pasaportumu attım o halletti

Dünyanın en iyi 86. Üniversitesine sadece böyle mi kayıt oldun
    Ayriyetten bir şey istemediler mi diploma notu, ygs vs.?
    Birde hangi danışmanlık firmasına başvurdun ne kadar istediler ( elt tur yıllık 4500 TL istedi şok oldum )

Zaten diploma notum belli kağıtta ayrıca sadece hazırlık okuyacağım için not dökümü istemediklerini düşünüyorum hazırlıkta sadece rusça öğrenicem zaten hazırlık sonunda sınav varmış danışmanda 700 dolar istedi bakalım belki indirim yapar çünkü o istediğinde dolar 2.5 tu şirket değil ordaki bir öğrenci ama kurumsal olması daha iyi gibi sonuçta tek kişiye güvenmek kolay değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar benim icin cok muhim bi konuyu sorcam yardım ederseniz sevinirim
    Elimde 25binlira para var fizyoterapi teknikeriyim maaşım 2000 civarında yeni mezun oldum neyse işin özeti 3yıl calisıp 40bin daha biriktiricem 65 bin lira orada 1 yıl hazırlık 4 yıl eğitim icin yeterlimi yeme icme barınma vesaire asgari şartlar dışında hicbi masrafım yok??
    Ygs lysden 250 civarı puan alırım 1 aylık tekrarla ama önümde 3 yıl var ne önerirsiniz ?
    Bu hikayede kafanıza takılan bisey varmı?

• Şuanda barajı gecmek yetiyormu lise ortalamam cok düsuk olmasada dusukdu sizce bu sartlarda kabul olurmuyum? Amacım kızlar falan degil meslegimi hic sevmiyorum amacım iyi bir meslek dil birazda rusya merakı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.