Şimdi Ara

Rusya'da Üniversite Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11. sınıf öğrencisiyim. Üniversiteyi Rusya'da okumak istiyorum. Para filan sıkıntı değil. Biraz araştırma yaptım fakat yeterli bilgi bulamadım. Rusya'da okuyan veya bu konuda bilgisi olup yardım edebilecek var mı? St. Petersburg Devlet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• bende Rusya'ya gitmeyi düşünüyorum bilgi alınabilecek çok yer yok ne yazıkki araştırdığım kadarıyla lise diplomasının olması yeterli bide denklik için ygsden 180 barajını geçmek gidenler bizi bu konuda aydınlatırsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bob07

bende Rusya'ya gitmeyi düşünüyorum bilgi alınabilecek çok yer yok ne yazıkki araştırdığım kadarıyla lise diplomasının olması yeterli bide denklik için ygsden 180 barajını geçmek gidenler bizi bu konuda aydınlatırsa çok iyi olur
    Arkadaşlar bilen yardımcı olabilecek yok mu? Başka arkadaşlara yön gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deco2323

Arkadaşlar bilen yardımcı olabilecek yok mu? Başka arkadaşlara yön gösterir.

Alıntıları Göster
    Rusya'da adam gibi 1 tane üniversite var o da, Moscow State University eğer buraya girebilirsen git yoksa boşuna para ve zaman kaybı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuwafuwaboy

Bu mesaj silindi.
    St. Petersburg Devlet Üniversitesi'de güzel gibi yani araştırdığım kadarıyla :) Vladimir Putin,Dmitri Medvedev filan mezun olmuş. Bide Moskova Üniversitesi'nde uluslararası ilişkiler yok. O yüzden St. Petersburg'u düşünüyorum. Başka önerisi veya bilgisi olan var mı?
  • quote:

St. Petersburg Devlet Üniversitesi'de güzel gibi yani araştırdığım kadarıyla :) Vladimir Putin,Dmitri Medvedev filan mezun olmuş. Bide Moskova Üniversitesi'nde uluslararası ilişkiler yok. O yüzden St. Petersburg'u düşünüyorum. Başka önerisi veya bilgisi olan var mı?
    Benim okulun Uİ bölümü çok iyi diyor ruslar. Ama ne kadar doğru bir şey söyleyemem.
    Ural Federal Universitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylar2

Benim okulun Uİ bölümü çok iyi diyor ruslar. Ama ne kadar doğru bir şey söyleyemem.
    Ural Federal Universitesi.

Alıntıları Göster
    Nasıl okuduğun üniversite? Yurdu iyi mi? Hayat filan pahalı mı? Baya da soru sordum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nasıl okuduğun üniversite? Yurdu iyi mi? Hayat filan pahalı mı? Baya da soru sordum :)
    Bu sene gidiyorum da Kazan mı Ural mı karar veremedim uluslararası ilişkiler için
  • quote:

Neden Uİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

quote:

Neden Uİ ?

Zaten tm öğrencisiyim. 10. sınıftan beri hep aklımda Uİ iş olanağı da fazla. Varsa başka tavsiyeniz düşünebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Bu sene gidiyorum da Kazan mı Ural mı karar veremedim uluslararası ilişkiler için

İyi mi o üniversiteler bugün yurtdışı eğitim danışmanlığına gittim Saratov Devlet Üniversitesiyle anlaşmalıymış. Güzel filan dedi bilemedim
  • deco2323 D kullanıcısına yanıt
    Fena gibi degil ikiside zaten rusca icin gideceksin üni önemli degil pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Neden Uİ ?

Zaten tm öğrencisiyim. 10. sınıftan beri hep aklımda Uİ iş olanağı da fazla. Varsa başka tavsiyeniz düşünebilirim :)

Sosyal bilimler alanından Ekonomi veya Hukuk okuyabilirsin bence kardeşim.Bu seçenekleride düşün bence.İlgin olmaz tabi o ayrı mesele.İstediğin bölüm Uluslar ilişiklermiş başarılar :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden Uİ ?

Sosyal bilimler alanından Ekonomi veya Hukuk okuyabilirsin bence kardeşim.Bu seçenekleride düşün bence.İlgin olmaz tabi o ayrı mesele.İstediğin bölüm Uluslar ilişiklermiş başarılar :)

Hukuk istemiyorum da ekonomi olabilir belki. Daha vakit var seneye kadar kim öle kim kala :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Fena gibi degil ikiside zaten rusca icin gideceksin üni önemli degil pek

Pişman olursun falan diyorlar üniversiteyi kötü seçersen :) O yüzden sordum. Bu üniversitelerde okuyan arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek. St. Petersburg, Saratov, Ural , Kazan ?
  • quote:

bende Rusya'ya gitmeyi düşünüyorum bilgi alınabilecek çok yer yok ne yazıkki araştırdığım kadarıyla lise diplomasının olması yeterli bide denklik için ygsden 180 barajını geçmek gidenler bizi bu konuda aydınlatırsa çok iyi olur

Güneydeki Şehirlere baktınız mı ? Kursk Politeknik üniv. - Belgorod - Saratov .. Fiyatları çok uygun yaşam şartlarıda .. Ben Kursk Politeknikte Hazırlık sınıfı okumuşturm . tavsiye ederim grammer hocaları çok iyi.
  • Yeni gördüm kusura bakma :)
    Üniversitemden ve yurdumdan çok memnunum açıkçası. Hayat da senin takılma tarzına göre :) 700 liraya yaşayan da var 1.500 milyara da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicbluee

quote:

Güneydeki Şehirlere baktınız mı ? Kursk Politeknik üniv. - Belgorod - Saratov .. Fiyatları çok uygun yaşam şartlarıda .. Ben Kursk Politeknikte Hazırlık sınıfı okumuşturm . tavsiye ederim grammer hocaları çok iyi.

Saratov'a baktım iyi diyorlar. Siz mezun musunuz? Hala okuyor musunuz Rusya'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylar2

Yeni gördüm kusura bakma :)
    Üniversitemden ve yurdumdan çok memnunum açıkçası. Hayat da senin takılma tarzına göre :) 700 liraya yaşayan da var 1.500 milyara da :)

Hangi üniversite de okuyosunuz. Kafam çok karışık açıkcası Avrupa'ya git diyorlar ama ben Rusya istiyorum. Birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.
    1-Hangi üniversitede okuyorsunuz?
    2-Sizin üniversitenin ücreti ne kadar? Ben St. Petersburg'un 2000 dolar olduğunu gördüm emin değilim.
    3-Mezun olduktan sonra iş imkanı olur mu? Uluslararası ilişkiler için veya sizin okuduğunuz bölüm için?
    Sorularımı cevaplarsanız sevirim. Baya sordum gerçi

• deco2323 D kullanıcısına yanıt
    Yekaterinburg Ural Federal Üniversiteside okuyorum.
    Yıllık 2000-2500 dolar arası. Peterin o kadar ucuz olacağını düşünmüyorum :)
    İş imkanı olmayacağını düşünseydim gelmezdim. Türkiye ve Rusyanın şu anki durumuna bakarak güzel bir iş bulabileceğimi düşünüyorum :) Hazırlıktayım şu anda, seneye de Uluslararası ilişkiler veya Ticaret seçmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.