2023 egea 1.4 benzin satip ne alinir?
Arkadaşlar selam. 2023 1.4 egea easy aracım var. Araç hoşuma gitmedi ve değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce bunun yerine bu seviyede ne alınabilir? 2012-2013 1 serisi bmw düşündüm ya da a3 tarzı. Ama bilmiyorum. Ne önerirsiniz?
2011-2012 bmw mi 2020-2022 linea mı?
Arkadaşlar selam, sonunda araç almaya karar verdim. 650k civarı bütçem var. Bir yanımda 2011-2012 bmw 116 al diyor, diğer yanım ise olm mantıklı ol yarın öbür gün satacaksın satman kolay olsun, genç araba olsun diyip linea ve benzeri modellere yöneliyor. 2011-2012 bmw 1.16 kullanan varsa yaşadığınız problemler neler? Özellikle nelere dikkat etmeliyim? Sizin önerileriniz neler? A3 vb şeyler de baktım çok arada kalıyorum. TR'de aldığım ilk arabam olacak ve fiyatlar malumunuz çok yüksek o yüzden biraz daha ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum fakat beklediğim her gün fiyatlar daha da yukarıya çıkıyor.
Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Ekran kartı ve görüntü problemi
Arkadaşlar merhaba, rx480 ekran kartı kullanıyorum 2 tane. Ekran kartları belirli bir fan hızına ulaştığında monitöre gelen görüntü gidiyor.
furmark testi yapmaya çalıştığımda da aynı şekilde. Ekran kartının fan hızı artıyor ve hoop görüntü gidiyor. Ne yapmam gerekli?
OC yapmaya çalıştığımda da benzer problem yaşıyorum.
Pc ekran kartini gormuyor
|
Falcon MU Season 6 Episode 3
|
Dragon Mu Sezon 4 EP 2
|
Dragon Mu
|
Rusya Ural Federal Üniversitesi
Sakal hakkında
|
Rusya'da yaşıyorum. Soruları alayım.
|
Привет. Давай по русски! |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 109
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 10.806 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar