Şimdi Ara

RUSYA'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
19
Favori
36.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok rahat , insana savgı var , herkes herkesin doğum gününü kutlar , kutlamalar olur kimse unutmaz...
    Akraba arasında kırgınlık , çekememezlik olmaz , Ruslar büyük aile olarak birbirine çok başladır.. Ölenin mezarına her gene gider çiçek bırakırlar...

Ben aslında bu soruyu Türkiyede yaşayan arkadaşlarıma sormak isterim...

Leninist düşünceden geçmiş bir toplum , sosyalist düzenden gelen bir toplumda , para birinci planda değildir , insanlık, arkadaşlık , bilgi , birinci plandadır.. O yüzden birçok demokratiğiz diyen ülkeden kat be kat daha demokrat bir ülkedir Rusya
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    10 Derece, iyi güzel

2 gün önce -6 ıydı gece

Ama pek farketmiyor

24 saat Doğalgaz açık...

Nede olsa

Benzinin litresi 1.90 TL ye denk geliyor , Gaz ın litresi ne kadar bilmiyorum ama doğalgaz faturası 50 TL yi geçmez... 24 saatte açıktır...atlet-don takılabilirsin.
  • Beden dili !

iletişimde %70 beden dili ve %30 ağzımızdan çıkan sözcükler rol oynar...

%70 olduğuna göre anlaşırsın sanırım...

Primat gibi görünmek istemiyorsan tabi bir iki kelime bilmeden olmaz
  • Rusyaya yanına gelmem için ne kadar para lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusça , öğrenenleri bu Dünyada ödüllendiren bir dil :)

Ödülü biliyorsun

500 milyondan fazla Rusça konuşan insan var ... Dünyanın her yerinde Rusça bilen birisini bulursun... Sıkıntı çekmezsin...
  • Petersburga gittiniz mi hocam orayı çok övüyorlar şehrin güzelliği bakımından

• quote:

Orijinalden alıntı: Jewish

Hocam rus dili ve edebiyati okuyorum bende. Dil cok zor nasil ogrendiniz ? Dil kursu aldinizmi orda

Ben Dil kursu almadım , kendim öğrendim. Dil , dile değmeden öğrenilmez
    Rosetta Stone ve Birçok kaynak var Rusça ile ilgili kitaplar var , Ertuğrul Bostancı hocanın 80 Derste Rusça 2 cild alabilirsin şu an indirimde çok büyük bir kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Rusyaya yanına gelmem için ne kadar para lazım

Abim direk konuya girmis

• Şunlara da bakıver madem

RUSYA'DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM
  • Kardeş , ben rusya'da üni okumak istiyorum ingilizcem var lakin rusçam yok.var mı böyle iyi üniversite rusça olmadan okuyabileceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

RUSYA 'da yaşıyorum merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz :)

Universitede gelmek istiyorum , yardimci olur musun

• Rusya'da gezmek için hangi şehirleri tavsiye edersin.Günlük hayat nasıl.Yemek fiyatları,toplu taşıma,taksi ücretleri.
  • Peter bizden sorulur genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

rus kızları neden çirkin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farketmez! ing cen varsa biraz yardımcı olur sana ilk sene zaten Rusça hazırlık okuyacaksın... Rusçayı ilk sene iyi çalışıp öğrenmeye bak sonra pek sorun yaşamazsın
  • YEK kullanıcısına yanıt
    Rusya çok büyük bir ülke , Bana sorarsan gezilecek yerlerde genelde kafkaslar , adler bölgesi , sochi , Komçatya yarımadası , Baikal gölü havzası , altaylar , Moğolistan , Ural tarfları..
    Benim görmek istedğim yerler buralar...

Ama siz Turist olarak gelecekseni öncelikle Moskova ve Peter i gezebilirsiniz...
  • Gelebilirsem 3 günlük bir gezi olacak.Bu sürede Moskova ve St. Petersburg'u gezmek en mantıklısı olacaktır sanırım sizin dediğiniz gibi.Bir önceki soruda sorduğum şu soruları da cevaplaya bilir misin
    "Günlük hayat nasıl.Yemek fiyatları,toplu taşıma,taksi ücretleri."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEK -- 31 Ekim 2014; 15:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEK

Rusya'da gezmek için hangi şehirleri tavsiye edersin.Günlük hayat nasıl.Yemek fiyatları,toplu taşıma,taksi ücretleri.

Magadan,Vladivostok,Sibirya,Altay dağları,Moğolistan,Kamçatya , Baikal gölü , benim gitmek istediğim yerler bu tarz doğu Rusya ... Ama sizin ne tarz bir gezi sevdiğinizi bilemem...
    Rusyada o kadar çok gezilecek yer varki , Ömür yetmez gezip görmeye , Benim görmek istediğim yerler daha çok doğu Rusya

Toplu taşıma ucuz , taksi ucuz ...
    Yeme içmede ucuz.. Konaklama pahalı
  • Geçimi zor mu kolay mı?

• Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.