< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 31 Ekim 2014; 8:49:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 31 Ekim 2014; 8:49:42 > |
Tövbe de bilader forum yıkılır
|
Allah çarpar yapma hocam
![]() |
Aaa bir Yönetici beye hiç yakışmadı
![]() |
Hocam 0.60 kuruş civarı gibi bir maliyeti var ,
Suriyede 0.06 cent benzinin litresi Arabistanda 0.16 cent Venuzuelda 0.01 CENT iranda 0.26 cent ırak petrolunden , barzaniden TC devleti çok daha düşük maliyetle benzin alıyor , ama gerçek maliyetler açıklanmıyor http://tr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/ |
Neden dota oyunuyorlar , neden
![]() |
Magadan,Vladivostok,Sibirya,Altay dağları,Moğolistan,Kamçatya , Baikal gölü , benim gitmek istediğim yerler bu tarz doğu Rusya ... Ama sizin ne tarz bir gezi sevdiğinizi bilemem...
Rusyada o kadar çok gezilecek yer varki , Ömür yetmez gezip görmeye , Benim görmek istediğim yerler daha çok doğu Rusya Toplu taşıma ucuz , taksi ucuz ... Yeme içmede ucuz.. Konaklama pahalı |
adam gayet düzgün bir şey soruyor sen, 'liselilik' yapıyorsun farkında değilsin...
Rüşvet Var mı Yok mu DEMİŞ sende soruyu kafana göre evirip çevirip bize takmışsın, olayın türkiyeyle gıdım alakası yok. Rüşvet varmı VAR. Türkiyede Var mı VAR. Eee daha ne abartıyorsun? İnsan ol azcık siteyi de vermesen inanıcaz anasını satayım. Aç bak demiş bir de 'liseli'. Türkiye 2.12 Böyle bir fail görmedim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 31 Ekim 2014; 8:56:13 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 31 Ekim 2014; 9:07:31 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 31 Ekim 2014; 11:00:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|