Şimdi Ara

Azerbaycanda Yaşıyorum. Soruları Alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen kimsin bilader son günlerde gözüme cok batmaya basladin dikkatli ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden Kızdın ki Şimdi??

• Azebaycandamı işliyirsen bala?
    Neçe pul alıyırsen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmıyorum.

• Yokmu Soru?

• Genel olarak hayat şartları nasıl?Eğitim,sağlık,ekonomi vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turistik amaçlı Bakü'de gezilecek ve kalınacak yerler nerelerdir, kaç gün yeterli olur?
  • @Hüsrev.
    Türkiyeden Pek Farkı yok. Parası Olmayan tabikide İyi Okullarda Okuyamıyor. Dolar Kalktıktan Sonra Fiyat Tavan Yaptı. Etin Kilosu 11 manat (32 tl falan).
    Metro 30 qepik (kuruş). 1 yıl önce 20iydi. Aslında Bir Türk Türkiyeden Aldığı Maaşla Azerbaycanda Yaşıyabilir. Yani Burada Normal bir adam Normal işde Çalışıyorsa 300-400 manat (900-1200) alıyor. Ama Türkiyede Galiba Maaş Azerbaycana göre Daha Fazla. Ama o Parada Size yetmiyor.

• @Prof.Matematik
    Baküde İçerişeher denilen yer mutlaka gidilmesi gereken yer. Zaten Bakünün Tarihi Eserlerinin Çoğu Orda. Kız Kulesi falan. Bulvar Denilen yer var. Deniz Kenarı bir yer. Orada çok güzel yer. Onun Ben yaşadığım Yerde Yanardağ var. Turistler oraya çok geliyor. Otel Fiyatlarında Haberim Yok. Ama Pahal? Qaliba. Güzel Şehir . Parası Oıanın Mutlaka gelmesi Gereken Bir Yer.

• @Prof.Matematik
    Baküde İçerişeher denilen yer mutlaka gidilmesi gereken yer. Zaten Bakünün Tarihi Eserlerinin Çoğu Orda. Kız Kulesi falan. Bulvar Denilen yer var. Deniz Kenarı bir yer. Orada çok güzel yer. Onun Ben yaşadığım Yerde Yanardağ var. Turistler oraya çok geliyor. Otel Fiyatlarında Haberim Yok. Ama Pahal? Qaliba. Güzel Şehir . Parası Oıanın Mutlaka gelmesi Gereken Bir Yer.

• UP!!!

• Araba fiyatları ne alemde? Genel olarak Azeriler nasıl insanlar?

• Araba Fiyatları Arabadan Arabaya değişiyor. Sovet Arabaları Ucuz oluyor genelde. 2000(6000 tl) manat hatta biraz kötü 1000(3000 tl) manata bile buluna bilir. Ama bunlar tabiki İyo Arabalar sayılmlyor. Normal Güzel arabalar 10000-20000 oluyor. Birazda ucuz olabilir Sizin Bütçenize bağlı.

Genel Olarak Azeriler Çok İyi İnsanlar. Özellikle Türkleri Gerçekten Çok seviyolar. Tabiki Sevmeyende Olabilit. Ama Genellikle Seviyolar. Tüm çocuklar Türk dilini iyi bilir. Akşamları Hatta ailelikce Türk Filmleri bile izliyorlar. Survivor, O ses türkiye Gibi Bir çok Yarışma Çok Meşhur. Özellikıe Survivor.

Başka Sorunuz Varsa yanıtlaya Bilirim.

• Araba Fiyatları Arabadan Arabaya değişiyor. Sovet Arabaları Ucuz oluyor genelde. 2000(6000 tl) manat hatta biraz kötü 1000(3000 tl) manata bile buluna bilir. Ama bunlar tabiki İyo Arabalar sayılmlyor. Normal Güzel arabalar 10000-20000 oluyor. Birazda ucuz olabilir Sizin Bütçenize bağlı.

Genel Olarak Azeriler Çok İyi İnsanlar. Özellikle Türkleri Gerçekten Çok seviyolar. Tabiki Sevmeyende Olabilit. Ama Genellikle Seviyolar. Tüm çocuklar Türk dilini iyi bilir. Akşamları Hatta ailelikce Türk Filmleri bile izliyorlar. Survivor, O ses türkiye Gibi Bir çok Yarışma Çok Meşhur. Özellikıe Survivor.

Başka Sorunuz Varsa yanıtlaya Bilirim.

• Benim merak ettiğim sosyal hayat , insanların davranışları sosyal aktiviteler ve suç oranları ne durumda

• Foto at da bakaqq

• Hocam cinsel açlık var mı orada da?
  • türkiyedeki gibi karısını dövenler, dükkan basıp her yeri tarayanlar trafik magandaları falan var mı?
  • @VS18
    Sosyal Hayat İyi. İnsanların davranışları genelde iyidir. Dostcanlıdırlar. Sosyal aktivite olarak müzikle, sporla falan ilgileniyorlar. Cinayet bazı yerlerde fazla olabiliyor bazı yerlerde hiç olmaya bilir. Mesela ben kaldığım yerde nerdeyse hiç yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.