Şimdi Ara

Mavi Kan,Mu,Atlantis,Türk,Reptilyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Saçma komplo teorileri değil mi bunlar?

• saçma demen ben blmiyorum demektir, aksi halde kendi tezini sunucaksın , hakan bey 20 yılını bu konulara vermiş biraz videolarını izleyin kendinizde araştırın kafandan saçma derseniz bilgim yok oluyor sadece...

• Analizcizeuss kullanıcısına yanıt

daha çok okuyup araştırman gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

saçma demen ben blmiyorum demektir, aksi halde kendi tezini sunucaksın , hakan bey 20 yılını bu konulara vermiş biraz videolarını izleyin kendinizde araştırın kafandan saçma derseniz bilgim yok oluyor sadece...

Ne alakası var? Birşeye saçma demek onu bilmiyorum demek anlamına gelmiyor. Bu sizin iddianız. Bu kişiler çok iddialılarsa ispatlasınlar. Bilimsel değeri olmayan zırvalıklar. Bilimsel olarak mu kıtası, atlantis kıtası, lemurya kıtası vs yoktur.

• fsh77 kullanıcısına yanıt

Değil 20 sene 200 sen verse saçmalık saçmalıktır aptallık aptallıktır bro.

• saçma demek ne anlama geliyor ,bir şeye saçma diyorsan kendinin bilgisi var ve bu kendi tezini ortaya koyarsın demek,koymalısın da, koyamıyorsan bilgin yok demektir bu kadar basit ,bilgin yoksa tezini koyamuyorsan sesini çıkarma !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

saçma demek ne anlama geliyor ,bir şeye saçma diyorsan kendinin bilgisi var ve bu kendi tezini ortaya koyarsın demek,koymalısın da, koyamıyorsan bilgin yok demektir bu kadar basit ,bilgin yoksa tezini koyamuyorsan sesini çıkarma !

Delil olmadan iddia edilen şey delil olmadan reddedilebilir"

Hitchens'in usturası

Sen git Farah Yurdözü falan izlemeye devam et belki evrenin sırrını çözersiniz.

• önce izle, her konuda delil var, atmasyon değil ! bu konulara merakın yoksa zaten sana ne desem boş, senin için dünya dümdüz :))

• senin için dünya zaten düz :)) böyle devam et derim, senin bilgin yok fikrinde yok başka birinin dandik fikrini bana sallama zira benim bilgim var bu konuda, yıllardır araştırıp okuyorum

• quote:

önce izle, her konuda delil var, atmasyon değil ! bu konulara merakın yoksa zaten sana ne desem boş, senin için dünya dümdüz :))

İspatla o zaman. Makale göster bana atlantis vs hakkında bilmem ne hakkında? Kanıt dediğin şeyler ticari kaygılarla yazılmış 3-5 komplo teorisyenin saçma kitapları olmasın sakın?

• Belki geçmişte çok başka ırklar yaşamıştır, bunlar da bir iddaa tabi ve bilinmez olarak kalacaktır. Yüzde yüz doğrulamanın imkanı yok.

• birader bunu diyen adam 20 senesini vermiş bende 15 senemi verdim seni aydınlatmak için niye kendimi yırtayım, ampülünü yakmak için bi zahmet sen biraz kafanı kır, bana ne senin zevkine hizmet etmek :))

• Bizzat Atatürk'ün kendi araştırdığı bir konudur Mu Kıtası. 1932 yılında ateşe olan Tahsin Mayatepek -ki soyadını da Mu kıtasını araştırırken almıştır ve ileri derece de Maya dili bilirmiş- Atatürk' e Maya dili ve Türkçe'nin benzerliklerinden bahsetmiş. Bu benzerliği ise James Churchward Hindistan'da bulduğu tabletleri göstererek anlattı. Ve Mayatepek Meksika'ya- büyük bir destek bütçesi ile birlikte- büyükelçi olarak atanır. Atatürk' ün araştırma belgeleri Anıtkarbir Kütüphanesi'nde 1301 ve 1302 nolu ciltlerde ziyarete açık nir şekilde duruyor. Mayatepek'in vr Atatürk'ün ortak araştırma belgelerinin bir kısmını 2005 yılında Sinan Erdem "Atatürk ve Mu Kıtası" adlı kitapta kullanmıştır. Yanı uzun lafın kısası @fsh77 kardeşim doğru söylüyor. İnsan bilmediği ya da inanmak istemediği şeylere saçma der. O yüzden boş yapacaksanız bu forum boş yapma forumu değil. Git Facebook İnstagram 'a orda istediğin kadar boş at oranın kitlesinin büyük kısmı sizin kafadan zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim videoyu izlemiştim zamanında gayet yararlı bir videoydu. Eline sağlık konu içinde

• Atatürk neden "korkma,muhtaç olduğunuz kudret damarlarındaki ASİL kanda mevcuttur" demiştir...

saçma diyenler bunu araştırsın biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 15 Ağustos 2020; 19:48:19 >
  • Ya ben bunu anlamiyorum gidip bilime ilime inanma bir yerinden uyduran adamlara sonuna kadar inan cozemedim valla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.