Şimdi Ara

Rusya'da yaşıyorum sorularınızı alabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, bende RF'de yaşıyorum . Ural bölgesindeyim merak edilen soruları cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komedi Türkyoutube
    Beyaz Rus'tur Kendisi #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/AZ5KQpSmpq4?si=yOwkPox836xmfV15

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selam hocam Rusya’da üniversite okumak istiyorum 3 aydır bu konuyu araştırıyorum aklımdaki bölüm mimarlık okumayı düşündüğüm şehirler nijniy novogord, kazan veya yekaterinburg. st peters. Ve moskova bir öğrenci için bir tık pahalıymış sanırım. Okumayı düşündüğüm bölüm mimarlık ve yaşım 24 evt biraz geç kaldım sanırım ama durumlar böyle oldu siz tecrübelerinize dayanarak hangi şehir/okulda okumamı tavsiye edersiniz ve yaşımdan ötürü üniversitede sıkıntı çeker miyim? Ayrıca okurken çalışma imkanım vesaire olurmu mesela araç fiyatları buraya göre bir tık uygun araba alıp uber vs yapılabilir mi? Ve genel olarak saydığım şehirlerde ortalama kira bedeli vs nedir? Kusura bakmayın biraz soru bombardımanı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Rusun teki ile evlendikten sonra söylemişti bana, Rus milliyetçisi kayınço senelerce konuşmamış kadınla bir Türk ile evlendi diye.

Baksan hepsi sessiz sedasız kendi işinde gücünde ama görünüş aldatır.

Senelerce Rus kaynana bizimle yaşadı, çocuklara baktı, sessiz sedasız, hatta evde varlığını bile hissetmezdim.

Ne zamanki kadın kaçtı geçmişe bakıp sorgulamaya başladım.

Akraba olsun yakın arkadaş olsun "Olum kaynana dünyanın her yerinde kaynanadır, sen sessiz, sakin, huzur dolu görmüş olabilirsin ama farketmeden senin ardından kuyunu kazmış kadın da evden kaçmış" demişlerdi.

Bir Rusun sizden beklentisi yoksa yüzünüze bakmaz ama beklenti içine girerse iliklerinize kadar sömürmek için herşeyi feda eder...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.