Şimdi Ara

Rusya uçak bileti 23 $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İki fiyatı karşılaştırmak pek doğru olmaz.

Pobeda uçuşu Sabiha Gökçen kalkışlı.

Şirket zaten low cost bir havayolu.

Sadece kabin bagajına izin var ve neredeyse milimetreler ile hesaplıyorlar uygun ölçüleri. Eğer bir fazlalık durumu söz konusu ise bilet fiyatının birkaç katı ödeme yapmanız gerek.

Online check in yapmazsanız ücret ödersiniz.

Bileti bastırıp gelmezseniz ücret ödersiniz.

Free shop poşeti için ücret ödersiniz.

İkram konusuna zaten değinmiyorum bile.

Özetle THY ile kıyaslama biraz haksız olur. Pegasus ile kıyaslanabilir ki Pegasus'ta da uygun fiyata bilet bulmak mümkün, özellikle kampanya dönemlerinde.

Pobeda da Aeroflot'un alt şirketi mesela, Aeroflot'ta da bu fiyata bilet bulamazsınız aynı şekilde.

Yine de keşke daha uygun fiyata bilet alabilsek tabi.

Toronto bilet baktım bende bugün THY ile 8800 lira hemde en ucuz gün o, aynı şekilde Münih ten uçuş var Toronto ya o bilet ise 2700 lira (Euro olarak 200 asgari ücretlinin 2 günlük maaşı yani, bizimde 3 aylık maaş onu almak), yani Münih ile Toronto nunda kara sınırı yok sonuçta İstanbul ne kadar uzaksa o da o kadar uzak.. 2008 yılında bir müzik platformunda Vietnamlı bir öğretmen bana ABD ye gitmek istiyorum iş var ama uçak biletini almak için 1 sene çalışmam lazım demişti, şaşırmıştım yav arkadaş ne fakir insanlar var dedim, o yılda 1 Kanada doları 1 tl gibi bişeydi Türkiye de, bu gidişle bizimde 1 sene bilet için para biriktirmemiz gerekecek gibi.... THY de artık Arap müşterilerine hizmet verir.

• elin Rus 'u 420 liraya satıyor, Türk Hava yolları aynı gün için 3000 tl üstü fiyat istiyor, yani şu hükümetin torpille adamlarını yerleştirdiği tüm kurumlar bir şekilde zarar veriyor bu ülke vatandaşına ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Kasım 2021; 10:56:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de sitede Avrupa için Covid19 şartlarını okudum "Aşıların tam ise test yaptırmadan gelebilirsin" diyor.

Ama alttaki dünya haritasında Türkiye kırmızı listede görünüyor...

• hocam rusya'ya uçuşlar genelde bu şekilde

arkadaşımdan biliyorum

250 ile maksimum 750 lira arasında alıyor biletleri aynı siteden

geçen sene 250 350 falandı son bileti ben almıştım

geçtiğimiz eylülde 500 mü 700 mü öyle birşeye aldı ve gitti

• Cuma günü 3.600 TL olan Avrupa bileti şimdi 3.000 TL olmuş.

Beklesem daha da düşer.

Sınırların kapatılması ihtimali yüzünden bilet alamıyor kimse...

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İki fiyatı karşılaştırmak pek doğru olmaz.

Sadece kabin bagajına izin var ve neredeyse milimetreler ile hesaplıyorlar uygun ölçüleri. Eğer bir fazlalık durumu söz konusu ise bilet fiyatının birkaç katı ödeme yapmanız gerek.

Özetle THY ile kıyaslama biraz haksız olur. Pegasus ile kıyaslanabilir ki Pegasus'ta da uygun fiyata bilet bulmak mümkün, özellikle kampanya dönemlerinde.

Pobeda da Aeroflot'un alt şirketi mesela, Aeroflot'ta da bu fiyata bilet bulamazsınız aynı şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

İki fiyatı karşılaştırmak pek doğru olmaz.

Pobeda Aeroflot'un alt şirketi dışında her yazdığınız doğru.
    Aeroflot'un alt şirketi Россия Airlines'dir, Pobeda değil 👋🏻

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan uçak bileti 24 Euro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 650 tl altı yok?

• yusuf24 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 28 Kasım 2021; 16:4:49 >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Toronto bilet baktım bende bugün THY ile 8800 lira hemde en ucuz gün o, aynı şekilde Münih ten uçuş var Toronto ya o bilet ise 2700 lira (Euro olarak 200 asgari ücretlinin 2 günlük maaşı yani, bizimde 3 aylık maaş onu almak), yani Münih ile Toronto nunda kara sınırı yok sonuçta İstanbul ne kadar uzaksa o da o kadar uzak.. 2008 yılında bir müzik platformunda Vietnamlı bir öğretmen bana ABD ye gitmek istiyorum iş var ama uçak biletini almak için 1 sene çalışmam lazım demişti, şaşırmıştım yav arkadaş ne fakir insanlar var dedim, o yılda 1 Kanada doları 1 tl gibi bişeydi Türkiye de, bu gidişle bizimde 1 sene bilet için para biriktirmemiz gerekecek gibi.... THY de artık Arap müşterilerine hizmet verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 28 Kasım 2021; 16:31:32 >
  • Premium THY ile elin Rus ucuz kimsenin esamesini okumadığı 2. sınıf bile olmayan uçuş şirketini karşılaştırıp hükümete laf çakmak da ne bileyim biraz körlük olsa gerek.

Covid kısıtlamaları ile dikkat etmek gerekiyor. Bilet şartlarını kuralları vs iyi okuyun. Sonra rezalet vs demeyin.

• Thy'nin premium olması konusuna kesinlikle katılıyorum...

350 tane uçağı varmış bunlar için de 700 tane müdür...Her uçağa iki müdür atayacak başka bir havayolu yoktur herhalde dünya yüzeyinde... 

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Kizkardesim meslegi geregi çok gezdi yurtdisinda ..bindigimiz İran'ın mahan havayollari için dahi T.h y. Den çok daha kaliteli hizmeti var demişti.. Şaşırmıştım.

• Ülke maalesef çökmüş durumda.. batıdan Bulgarlar doğudan İranlılar geliyor güzelim ülkeme..adamlar benzin alarak zaten masrafını çıkartıyor.. ülkenin hali bu

• 23 dolar bile pahalı aslında bize. 260 falan yapıyor. ruble desen başını alıp gitmiş. sene başında 1 lira 10 rubleyken şimdi 1 lira 5,8 ruble falan yapıyor. sovyet rollerini değiştik rusyayla biz artık.

yakında otobüsle bizimkiler gider bavul ticaretine!!!!

• 650 tl gözüküyor :(

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

THY'nin Kanada uçuşları çok pahalı hocam, aynı şekilde yüksek fiyatlandırmayı KLM de yapıyor. Amsterdam-Edmonton uçuşları tek yön olduğundan minimum 1600 dolardan başlıyor.

• ademtrn7 A kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş zaten ters takla atıyor hocam, aldırış etmemek lazım (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil Rusya bileti almam lazım. 23 doları göremiyorum yalnız, rica etsem bir arkadaş yardımcı olabilir mi lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.