Şimdi Ara

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
27
Favori
101.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi terazinin bir tarafına 10 koyarken diğer tarafa 1 koyuyorsun... sonra "yazdığını anlamadan vs vs vs" ... muhabbetin nereye gideceği belli ediyor zaten kendisini.

• Ortada Terazi merazi yok!

Olsa savas olmazdi. Ne Ukrayna nede Rusya umrumda bile degil, her ikiside iyi Polis, kötü Polis diye adlandirabilecegimiz Dualist sistemin sag ve sol elidir. Her iki eli yöneten gövde aynidir!

Ben Ukraynanin sözünü dahi etmeden, yorumu carpitiyorsun! Suna kisaca Rus seviciyim de gec! Kaldiki bir ülkede demokrasi olup olmamasi, o ülkenin baska bir ülkeye savas acabilecegi anlaminada gelmez!

Bu kafalari degisitirin! Bize ne Ukraynadan nede Rusyadan bir hayir gelmez. Biz kendi isimize bakalim!

• Türkiyenin pkkya karşı pusularda ağır makineli atışlarında mayınlarda bile haşat olup beğenmediği 90 ların sonunda envanterden çıkardığı btr-80 leri geçtim, rusya şuan btr-60 ları 50 li yıllardan kalma bmp-1 leri ve bmd leri javelinlere bilmemneylere karşı kullanıyor bu savaşla ilgili diyeceklerim bu kadar. bu btrlerden biri havaya uçtuğunca içindeki 10-15 askerimiz direk şehit olurdu. savaşta şuan rusya sadece bu zırhlılardan 1.000 küsür kaybetti tankı kamyonu vesayre saymazsak ama soran olursa sadece 6 bin zayiat var dersin oldu canım inandım. bakalım çeçenler dağıstanlılar buryatlar vb vb. top yemleri harcanabilir güçleri bitince ne yapacaklar etnik ruslar ne kadar ölecek. zaten kadirov açıklama yapmış seferberliğe ek asker göndermeyeceklerini zaten cumhuriyetlerde nufusa oranla en çok çeçenlerin savaşa gittiğini söylemiş.

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt

Kısmi seferberlikte de zaten çeçenler, dağıstanlılar, buryatlar vb vbleri orduya alınıyor. Etnik ruslar ne kadar askere alınır bilinmez yani kısacası bu kısmi seferberlik işe yaramayacak ukranlar ezip geçecek putin daha da psikopatlaşıp taktik nükleer kullanacak ve bu dediklerim kesinlikle olacak bundan %100 eminim.

• Ukri nedir ? Orus lar mi diyelim bizde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 Eylül pravdino köyünde, nato destekli kontra saldırının ilerlediği döneme ait bastın görüntülerini ruslar paylaşmış. 10 15 rus birliğin koruduğu köye bile 15 personel taşıyıcı ile yani 150 asker ile saldırmaya çalışmışlar. sonuç: yakınlarda bulunan wagnerlerin sürpriz saldırısı ile ukriler hezimeti yaşamışlar.

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022emalm.com
    Emalm video - @opersvodki(1).mp4
    https://emalm.com/?v=pWjOn
  • Ukrayna liman şehri Odessa'da yapılan bir insansız kamikaza hava aracının saldırı anı paylaşılmış.

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022Short war reportsyoutube
    Several videos, it's possible they are several Geran 2. #ukraine #russia #ukrainewar #livenews
    https://www.youtube.com/watch?v=parhhWWVUpY
  • rus topçuları baya şamarlıyor ukrileri. bayraktarlar bölgede etkisini kaybedince iş buraya geldi.

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022emalm.com
    Emalm video - document_6156560826808403417.mp4
    https://emalm.com/?v=C2G3L
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Üsluba bak Rus sevici. Diğer konuda da Ruslara yalakalık yapıyorsun bu kadar yalakalık yapma yalama olacaksın. Bir de gelmiş Rusların kadınları hariç bayıldığım konu yok diyor. Yaş desen 15 i geçmez Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

• Daha önce Daily Express, The guardian gibi meşhur ingiliz gazetelerinde karikatürist olarak çalışmış, ama çalışmaları sistemi eleştirince o gazetelerden kovulmuş Bob Moran'nın , son olayı yorumlaması :

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022

bu arkaşın yaptığı işleri araştırınca, neden kovulduğunu çok daha iyi anlamış oldum. yahudi medyasının istediği gibi çizmeyince o yahudi gazetelerinden kovulmuş.

helal olsun. para herşey değildir. bu türde insanlarında rusya savaşı konusunda aynı düşünmesi , haklılığımı kat be kat pekiştiriyor.

• yahu ingiliz sevici, bir çık köyünden diycem ama o imkanın yoktur. ben 2013 londra'da üniden rus arkadaş gurubu ile themes deresinde int student meeting party yaparken, sen herhalde o yaşlarında kısa şortla dolanıyordun. üzgünüm ama amerikan aşığı, putin saldı ayıyı kafesinden Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

İngiliz seviciymiş İngiltere harika mı dedim çocuk. Boş konuşma. Rus yalakası bir ergen olduğunu kabul et millet rahatlasın Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

He aynen Putin 200K adam öldürdü çocuğum hadi tatmin oldun mu? Rüya görmeye devam et Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

bunlar izyum güneyinden vurulan ilk ukrayna birliği ... hayır ruslar "bunlar da bizim dinimizden" diyip, ölmüş ukri askerin mezarlarına haç çakmışlar üzerine belli olsunlar diye CBY yazmışlar ... şu resmi bile koyduruyorsun amerikan aşığı ... tamam fazla ağlaman bittiyse artık kısa kes veya git neredeysen bir köşende ağla.

Ukraynalı bir propaganda hesabından aldığı fotoğrafı paylaşıyor Rusya - Ukrayna Savaşı 2022  Dikkat et de o hesabın Batılı ülkeler tarafından açılmış olmadığına inanalım Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

İstersen aldığın bu fotoğrafı hangi hesaptan aldığını da atıp seni rezil edeyim mi? Putin sevici Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022Повернись живимtwitter
    “Exhumation is coming to an end in Izium, Kharkiv Oblast. More than 400 graves. More than 400 Ukrainians were tortured and killed. Photo: Iryna Rybakova, press officer of the 93rd Mechanized Brigade”
    https://twitter.com/BackAndAlive/status/1573041256699203597?cxt=HHwWmsC4qYmsyNQrAAAA

Altına da hemen Amerikalılar doluşmuş. Bu zavallı kanıtlarınla beni kandıramazsın Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

• Ukrayna o kadar çok zırhlı araç kaybediyor ki eğer ABD bunlara destek olmazsa bunlar savaşı 1 hafta sürdüremezler. Rusya mısır patlatır gibi zırhlı araç patlatıyor. Zırhlı araçlar bedavaya geliyor diye bu kadar da kötü savaşılmaz ki...

ABD'nin devasa desteği olmadan hiçbir ordu zırhlı araçlarını böyle pervasızca imha ettirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 23 Eylül 2022; 22:0:3 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

senin devreler yandı galiba. la bu hesap sahibi ukri zaten. ingilizcen de yok değil mi la senin? Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

kumda oynarsın anca. gerçi "büyük taarruzu Atatürk mü başlattı" mı ne yazmıştın diğer konuda da... yani bu zekaya seviyesine harcadığım zamanımı çok fazla buluyorum. dediğim gibi git bi köşede ağlamaya devam et Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

• savasi ovmeye ne meraklisiniz arkadas

coluk cocuk hayatini kaybediyor aileler yitip gidiyor

biri rusu yaliyor biri otekini

o bombalar sizin evininizin dibine dusse pacanizdan akiticaksiniz

savasi cok seven gitsin katilsin asker ariyorlarmis iki ulkede

• -Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Daha önce Kırım'a karşı duruşumuz ne olursa olsun, Rusya'nın uygulamak istediği referandum kararını tanımıyoruz.Bu savaşta Ukrayna'nın yanındayız.Türkiye bu savaşı bitirmeye çalışan tek ülkedir."

• 23 nisan günün özeti (rusya tarafında)

▪️ DPR, LPR, Zaporozhye ve Kherson bölgelerinin topraklarında referandum başladı;

▪️ Referandum sırasında gün içerisinde ciddi bir ihlal yaşanmadı;

▪️ 4 milletvekili özel harekat bölgesine gitme arzusunu dile getirdi, bunlardan biri - Vitaly Milonov - daha sonra zaten Donbass'ta olduğunu söyledi;

▪️ Rusya Savunma Bakanlığı'nın bildirdiğine göre, DPR'deki Rus Havacılık Kuvvetleri 320'den fazla Ukraynalı militan ve paralı askeri imha etti;

▪️ Herson bölgesinde gözaltına alınan Ukraynalı sabotajcı, sakinlerin Rusya'ya karşı tutumu iyileştiği için Nova Kakhovka'da suç ortağı bulamadığını söyledi;

▪️ DNR ve LNR sakinlerinin çoğunluğu (%97), Zaporozhye ve Kherson bölgelerinde Rusya'ya girişi destekliyor - VTsIOM'a göre %90;

▪️ AB'nin Rusya karşıtı yeni yaptırımları arasında petrol fiyatlarının sınırlandırılması ve siber güvenlik ile BT'nin etkilenmesi yer alabilir (Financial Times yazıyor);

▪️ İsviçre, referandumlar nedeniyle AB yaptırımlarına katılma olasılığını dışlamıyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.