Şimdi Ara

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
27
Favori
101.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Propaganda yaptığını söylüyorum daha bunu bile anlamaktan acizsin sana ne anlatalım? Altına da hemen Amerikalılar doluşmuş. Yapacakları her silah satışını ya da hamlelerini nedene, bahaneye dayandıracaklar. Hani Amerikan aşığı diyordun ya senin saçma iddianı 10 saniyede çürüttüm Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

Bu arada cahilliği bırak. Algılarını aç. Büyük Taarruzu Atatürk mü başlattı demedim farklı organlarından uydurduğun şeyleri ben söylemişim gibi konuşma Güney Cephesindeki başarının çoğu Kuvai Milliyeye ait dedim hadi şimdi git sütünü iç yat uyumadıysan Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Eylül 2022; 4:2:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

neyi çürüttün ? neyi söyledin? paylaşım yaptığın hesap ukrayna hesabı... ama iddan ne? rus propagandası mı yapıyormuş? dedim ya ... Atatürk' hakkında yazından anladım kapasiteni Rusya - Ukrayna Savaşı 2022  feslicisindir de ...

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022TonyMontanayoutube
    şafak sezer, şafak sezer filmleri, şafak sezer komik, şafak sezer cigara sahnesi, safak sezer osurma, şafak sezer şarkı, şafak sezer linç, şafak sezer faruk, şafak sezer komik sahneler, safak sezer askerde patates, şafak sezer ağlama, şafak sezer adam adam, şafak sezer asker, şafak sezer abisi, şafak sezer aaaa, şafak sezer almanya, şafak sezer amk, şafak sezer bülent ersoy, şafak sezer bayılma, şafak sezer balık sahnesi, şafak sezer bağırma, şafak sezer boks, şafak sezer bağırma lan milletin içinde, şafak sezer briket, şafak sezer bahşiş, şafak sezer citroen, şafak sezer çatıdan düşme
    https://www.youtube.com/watch?v=nbYInycwgio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 24 Eylül 2022; 4:26:5 >
  • Polonya'da Amerikan üssünde hareketlilik var. Yine APC ler yükleniyor. Muhtemel ukrayna'ya gönderilip tekrar saldırı yapmaya çalışacaklar.

kış modu açılınca, amerika'da da bir Jocsephinio modu açılmış Rusya - Ukrayna Savaşı 2022  300k lık sürpriz saldırıda pek işe yaramadı. cesetlerini bile toplayamadı ukrayna ordusu.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

cevap yazdığın kullanıcı sıkıntılı birisi

kendi iddia ettiği düşüncelerin doğruluğu için düşünmeden sabahtan akşama seninle tartışır

bu tarz üyelere he deyip geçecen kendi haline bırakacan cevap yazmayacan en iyisi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 24 Eylül 2022; 5:36:42 >
  • Rus kornet ile hava uçurulan ukrayna destek aracı. Yasker ya da faydalı yük taşıyordu.

Kornet bu savaşta pek sahalarda görülmeyen rus füzesiydi. Sebebi, 80.000 kişilik toplama birliğin yeterli kalifiyesi olmaması. Fakat seferberlik ilanıyla, eski askerlerden oluşan ek birlik ile Kornet'i artık bu soğuk hava dönemlerinde daha çok görüneceği kesin. video düne ait.

• ukrayna'da bu gece kaydedilen patlama ve / veya jet seslerinin rapor edildiği şehirler. Kaynak: Ukrayna hesabı.

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Senin gibi sadece Rus kızlarını düşünen seks aşığı değilim Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Eylül 2022; 4:54:24 >
  • rus keskin nişancısı tarafından pusuya düşürülen bir gurup ukrayna askeri

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022emalm.com
    Emalm video - zasadaNadBCU
    https://emalm.com/?v=sNnPs
  • Şu ergeni biri durdursun. Fena gaza gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam tamam Rusya çok iyi çok güçlü kazandı rusya en iyisi rusya ben bu kadar başarılı bu kadar organize bir askeri harekat görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeçen birlikleri Donbas'a doğru yola çıkmaya hazırlanıyorlar.

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022emalm.com
    Emalm video - IMG_9501.MP4
    https://emalm.com/?v=4uhUG
  • Ya da bloğu basacaksın.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Seni fazla heyecanlı gördüm, aşağıdaki linke bak donbasta ruslar uçmayı öğreniyor, 3 tankida mayinla ucuruyorlar
    Ruslar donbasta uçuyor

Bayraktar Tb2 için yeni beste

Ukrayna Bayraktar tb2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 24 Eylül 2022; 18:43:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• SEFERBERLİK KAPSAMINDA ASKERE ALINAN RUSLAR RUS ASKERİNİ DÖVDÜ

SEFERBERLİK KAPSAMINDA RUS ASKERLERİNE VERİLEN PASLI KALEŞNİKOFLAR

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022WarLeaks - Military Blogyoutube
    Video footage released by the Ukrainian Ministry of Defense shows a Russian Su-30 on fire after being hit by a Ukrainian MANPADS. It is claimed the Su-30 was shot down in southern Ukraine. It is also reported that a Russian Su-25 was also downed and the smoke rising from the ground in the video appears to be from that downing. The video was filmed by the 25th Airborne Brigade of Ukraine. WarLeaks - Military Blog covers events, news, missions & facts from the United States Armed Forces including the U.S. Army, U.S. Navy, U.S. Marine Corps, Air Force, Coast Guard and more! Furthermore you will find content about military weapons, weapon systems and technology here. All footage on this channel is footage the Ultimate Military Archive has permission to use or consists of derivative works created by the WarLeaks - Military Blog for educational and informational purposes. The appearance of U.S. Department of Defense visual information on the WarLeaks - Military Blog does not imply or constitute Department of Defense endorsement. ►SUBSCRIBE to the WarLeaks - Military Blog for more military videos: http://bit.ly/Nnic4n ►FOLLOW WARLEAKS on INSTAGRAM at https://instagram.com/WARLEAKSOFFICIAL ►FOLLOW WARLEAKS on FACEBOOK at https://FB.com/WARLEAKER If you like military content please remember to leave a Like & Comment or even Share the video. It means a lot. Thanks!
    https://www.youtube.com/watch?v=BuOkZc2I8cw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 24 Eylül 2022; 19:18:15 >

• Şahit-136 kamikaze İHA'nın hedefini vurduğu ve ardından gerçekleşen patlama anı.

• Vietnam Savaşı'nı unutma. Unuttuysan 10 yılda 1 metre ilerleyemeyen ABD'nin kayıplarını açıklayayım. İster misin ?

• putinin niyeti herhalde ilk baş çok sayılı et ordusu salmak baktı oda olmadı artık nükleeri sallar vazgeçiceğine %1 bile ihtimal vermiyorum.

• RUSLAR CEPHEYE GİTMEMEK İÇİN PARANORMAL AKTİVİTELERLE KENDİLERİNİ SAKATLAMAYA ÇALIŞIYORLAR

ASFDASDFASDFASDFRusya - Ukrayna Savaşı 2022 Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

ZUAZHAZHUAHAZUHZAUZAHUHZAUHAZHAHAHAHAHAHAHA

• Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

heyecan görmek istiyorsan birkaç sayfa önelere git Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

• referandum için yolda kalabalığa denk gelen rus pilotu ve yaptığı manevralar.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.