Şimdi Ara

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.257
Cevap
27
Favori
102.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savaşı filan boşverin de reklamlar ilk defa rahatsız etmiyor konuya da uyuyor kuzeyli sanırım iyi para kaldırmıştır

Rusya - Ukrayna Savaşı 2022

Bence putinin biraz sevişmeye ihtiyacı var o zaman merhamete gelir kırdırmaz rusları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya - Ukrayna Savaşı 2022

Belki susar.

• lo kimin babası bu?

Alıntı metni:
    ""Eski bir tank komutanı olarak kesin olarak bir şeyi söyleyebilirim: Putin'in morali bozulan askerleri, şu anda kendi hatlarına saldıran şok eylemi için tamamen hazırlıksız. Ukrayna zırhlı birlikleri savaşta Rus kuvvetleriyle karşılaşmaya başlıyor ve Rusya'nın savunmasını çökertecekler. Basit bir nedenden dolayı kendime güveniyorum: Ukrayna, birleşik silahlar bağlamında Batı'nın manevra savaşı ideolojisini takip ederken, Ruslar yıpranma ve sayılara dayanarak Sovyet doktrinini takip edecek. Ruslar, Batı tanklarının zırhının Etten ve kemikten çok daha dayanıklı oldukları için ölecekler..."

ama gerçekte olan : Tek kornet ile havaya uçan ingiliz çöpü

Mali'ye satılan bayraktar 2'ler Wagner deposunda görüntülenmiş. Kanadalı Wescam'ıda kullanılan carll zeis mercek teknolojisini çözebilirse ruslar, büyük iş başarırlar.

Rus dronuna karşı flare atan ukrayna mi-8. But WHY BRO ???

Ukrayna tarafında harcananların değeri yok. bu sefer pov kameradan, yaralı ölü ne varsa ardına bakmadan kaçan amerikan apc'si ...

Ölü ve yaralıdan bahsetmişken: Artık avrupa'da kayıp sayısı saklanmıyor. ukrayna tarafında yarım milyona yakın ölü var. Rusya'nın bu sayıyı ki üstelik orada kendi rus ordu unsurları yokken, sağlaması ortaya 1/8 den 1/10lara varan kayıp/kazanç oranı sağlıyor. rus destekliler 1 ölü verirken, ukranya tarfı ise 10 ölü veriyor. bu nato standartlarının çok çok üstünde. nato başkanı Soltenberg atıp tutarken, ab'li vekil "ukrayna topraklarını geri alıyor dediniz. ama bu yalan. yarım milyon insan öldü. şimdi (ukrayna) onlar hasta ve sakatları bile tekrar mobilize etmeye çalışıyor"

Bunun üzerinde Soltenberg'in cevabı : " hiç bir zaman kolay olacak demedim"

"ruslar orada kendi ordusundan unsur barındırmıyor" yazmışken; rus piyadelerinin bu yaz, Sumi bölgesined yaptığı sızma ve yok etme harekatlarından bir demek görüntü paylaşılmış. İşte rus ordusu girdiğinde de böyle olacak.
    Not: Video +18 dir ve twitter tarafından blurludur. yani twitter hesabında kişinin kendisi aktif etmesi gereklidir. VE videoda öldürülenler arasında bölgede faliyet gösteren ingiliz rütbelilerinin de olduğu bilgisi telegram sayfalarında geçiyor. Plakalardan birisi zaten polonya'ya ait.

What the media hides. on Xtwitter
    What the media hides. on X
    https://twitter.com/narrative_hole/status/1699752972635218252

yani işin özeti ile:

Rusya orada NATO (Amerika, İngiltere ve İsrail) siyonist birliğine karşı savaşıyor.

"daha azıl zilahlar getmedü". Daha ne gidecekti? gidenlerin hepsi çöp oldu. ruslar yakın alanada yakaladığını öpüp geçiyor.

"nato daha oraya azger göndermedü" ... amerika için bu kadar ağlamayı kes ve o zaman sen git. veya "vatanım için savaşırım" diyen %12 almandan bulabildiğini, %15 italyan'dan bulabildiğini al koluna tak gönder.

daha önce de yazdığım gibi , rusya'nın oraya kendi ordusundan 100.000 asker sokması yeterli olacaktır. ama putin hala slavcılık oynamakta ısrarlı.

son olarak:
    Hayatın şehit haberi izlememiş, selo denilen teröristi savunanlar; 33 şehit algısı boşuna kasmayın. 33 şehit neden verdiğimizi sorgularsan belki neden yok yere o askerlerimizin orada şehit edildiğini anlayabilir, böylece ömr-ü hayatında bir şehit haberi okumuş da olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada adsens reklamlarını hala forum reklamı sanan var ve burada bize stratejist kesiliyor. Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

o reklamda çıkan takma penis, bdsm oyuncakları, şisme bebek gibi oyuncaklar vs forumun reklamı değil bremın! Google'da arattığın şeylerin kaydını google ve chomre motoru taşıyan tarayıcılar (firefox, chrome, opera) dahi bu şekilde verileri kayıt edip, google veri bankalarına gönderir.

sonra sen herhangi bir siteye girdiğinde ve orada bu google adsens rekmaları varsa o arattığın terimlere uyan reklamlar sana gösterilir.

artık ne arattıysan, yani bikinililere şükreder hale gelen bremınler var Rusya - Ukrayna Savaşı 2022 

• Rusya'nın 2300 civarında tank kaybettiği ve bunların yerini doldurmalarının yıllar süreceği konuşuluyor. Yahu ne yer doldurması ?

5-10 milyon dolarlık , 60-70 tonluk, pahalı, ağır, hantal bir araç yolda gidiyor ve 26.000 dolarlık ATGM ile kolayca imha oluyor. Var mı böyle bir dünya ? Arada 200-400 kat fiyat farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 8 Eylül 2023; 3:46:32 >
  • AI destekli Lancet yolda.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Bu aralar her gün 31 patlatıyorum reis 3 haftadır depresyona girince hepten saldım rusya putincik gibi elimde oyuncaklar yok ki ukraynalılara patlatamıyorum bende kendi çapımda patlatabiliyorum :)

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle tank devri kapandı o giden tanklar durumu idare etmelik. Nato rusya savaşında tankların pek bir önemi olmayacak

• Rusya yalayanlar neden Rusya'da yaşamıyor? Neden ordularına gönüllü katılmıyor? :)

• tank devri kapanmadı nerede kullanacağını bilmelisin, elinde tanksavar olmadığı bilinen bir bölgeye tanktan iyi bir araç olamaz girmek için. yani tamamen devri kapanmıştır denmez.

• @pskillercheto 33 askeri neden şehit verdiğimizi araştır derken rusya ya hak verme gibi anlaşılır lütfen dikkat kesil laflarınıza.

• Rusya her zaman batıya karşı kendi haklarını savunmuştur ve bölgedeki halkları korumuştur.

Bu da rus askerlerinin sızma harekatı. Sansürsüz. Bayağı kanlı. Özel Eğitimli askerler. Zemin ve bölge pusuya çok açık daha dikkatli olunmalı. Kesinlikle izleyin.

Fahrettin Altay on Xtwitter
    Fahrettin Altay on X
    https://twitter.com/fahrettinaltay_/status/1699785670850654539?s=46

Ekleme: tabiki dron destekli bir saldırı. Küçücük dronlar çok fayda sağlıyor gözün kulağın oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 8 Eylül 2023; 15:50:42 >

• O değilde Avrupa'nın Amerika'nın gönderdiği silahları Ukraynalılar hunharca harcıyor. Bazen çatışma sahneleri izliyorum sıka sıka gidiyorlar 10 adamın harcayacağı mermiyi 1 kişi harcıyor

• ben niye dikkat edeyim onu anlamadım. yazdığım açık. oraya askeri gönderen kişilere sorulması lazım. 33 askeri bir binaya soktunuz, askerimiz neden oradaydı?

sen de bende biliyoruz askerimiz neden oradaydı. idlibde surileri korumak için oraya gönderilen birliklerdi ve göz göre göre yem edildiler.

hatta öncesini söyliyeyim.

yine belli kesim (amerikancı islamcılar) amerikan gazı ile rus uçağını vurdular. atar gider yaptılar. ne atarlarının, söylediklerinin arında durdular ne de askerimizin ardında durdular. "rusya kazara vurdu" dedikleri binada 7 asker şehit olmuştu. ben sizin gibi boşa milliyetçilik yapmıyorum.

bizi oraya sokanlar bugün hala amerika öpüyorlar, masa masa dolanıyorlar. bu konuda algı yapan kimse, dediğim gibi idlibde neden askerimiz var onu soruştursun. aynı teröristler kaç defa askerlerimize pusu kurdular ve şehitler verdik. he bak ona tepki verdiniz. çünkü idlibde olan surileri siz de istemiyorsunuz. ama amerikancı algılarınız ile şu şehit acıtasyonu kasmanız komik oluyor. selo savunan adamın bana şehit algısı yapması iki yüzlü geliyor.

tüm bu sebeplerden; yazdığımı anlayamayacak varsa, gitsin okumayı tekrar öğrensin veya IQ geliştirme kurslarına kayıt olsun.

• ne bilim rusyayı savununca bu kadar işkillendim. ama Türk devleti nin suriye de bulunmasına karşı olmadığınızı düşünerek bunu yazdım, eleştiren rusçu pkk cıdır net.

• IQ geliştirme kursu dedi ya ahahahahaha.

• ABD, Ermenistan'ı NATO'ya almak istiyormuş. Bakalım Ukrayna'da bağımsız devlet, özgürdür istediğini yapar, zalim Rusya diyen bir kısım Azerbaycanlılar ve biz, Ukrayna için gösterdiğimiz özgürlük hassasiyetini, söz konusu Rusya değil de kendi hasmımız saydığımız bir ülke olunca gösterecek miyiz? Forumda Ukraynacılık oynayanlar acaba Ermenistancılık oynayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 9 Eylül 2023; 16:33:10 >
  • Diplomatik yol ile engelleyebilirsin. İstememek normaldir. Tıpkı istemek gibi herkesin kendi milli iradesi ve çıkarı var. Kimse girerse vururuz demiyor. Kaldı ki ERMENİSTAN DENEN HAYSİYETSİZLER Karabağ Azerbaycan’a ait diyorlar ama teröristlerini oraya yığıyorlar ve seçimler yapıyorlar, bölgeden çıkmıyor, işgale devam ediyorlar.

Ben sana hak olanı söyliyeyim. Azerbaycan İrevana girmeli ve bu iş bitmeli. Bak sonra nasıl her şey düzeliyor. Adamları ata toprağından kovmuşsun niye iyi geçinsin? Her zaman doyumsuzlık yapıp Azerbaycan aleyhine sınırı genişletmiş yerlileri kovmuşsun. Bugün yemin ederim rusyaya yapsınlardı bunu yoktular. Ama biz çok yumuşak davranıyoruz. Kıymetimizi bilsinler

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.