Şimdi Ara

Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle benzin ve motorine büyük zam bekleniyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
12.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rus ordusu,Ukrayna yerine Türkiye’yi işgal etseydi bu kadar artmazdı.Bu nasıl bir ülkedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh den beklendiği üzere tam bir uydurma başlık

• yakında ben 500liralik alıyorum diyenler türer !

• Daha bunlar iyi günler. Litresini 20-30 lira arasindan almaya hazır durun. Rusya bu saldırganlıgi durmayacak. Batı dünyası Rusya'yı neredeyse tamamen bankacılık sisteminden attı. Rusya ile artık ihracat ve ithalat büyük olcude yapılamayacak. Bu da petrole direk vuracak. Elektrikli araçların yaygınlaşmasına kadar petrol fiyatları zirveleri görecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim esnafımız putinden de tehlikeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rusya baya yaptırım yapıldı, şimdi Rusya dünyada 2.askeri güç olarak biliniyor, ABD 3 dünya veya yaptırım dedi, Rusya yaptırımları tanımayıp sistemle savaşmayı seçebilir, Rusya sisteme nasıl Zarar verir uyduları düşürür, elektriği keser, internet kablolarını koparır dünya ortaçağ mediniyetine dönebilir, ekonomik olarak tam bir kaos olur, hangi para birimi geçerli olacak kaygısı yaşanır, altın tek gercerli kaynak olur,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einstein, yıllar önce bir röportajında,3.dünya savaşını bilmiyorum ama 4.dünya savaşının taş ve sopalarla olacağını düşünüyorum demiş..adam boşa Einstein olmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.