Şimdi Ara

Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle benzin ve motorine büyük zam bekleniyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
12.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahı billahı yandık ya. nedir bu elektrık ,akaryakıt zammı....ölelim bari....yettı artık...

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün brent petrol 105 doları görüp 99 dolardan kapattı. dolar ise 14.60 civarına kadar yükselip 14 ten kapanış yaptı. bu kadar zam yapmak için gördüğü rakamlar değil kapanış yaptığı rakamlar değerlendirilir. yani yakıtın değerini belirleyen 2 unsur dolar ve brent petrol dün itibariyle toplam % 3 civarı yükseldi ancak gelen zam %10. yetkililer kapı kapı market dolaşacaklarına bunlara bir el atmalı. bu fırsatçılıktan başka bir şey değildir. enflasyonun artmasında büyük etken olmakla beraber, ekonomik açıdan tüm şirketlere yüktür. enflasyonun olduğu yerde ticaret azalacağı gibi bir de üstüne maliyetlerin artması çoğu işletmeyi zora sokacak belki kapanmasına neden olcak

• bu ruslar allahin ukraynasini isgal ettiler ki isgal ettikleri yer zaten kendileri gibi igorlarin annalarin falan ulkesi bir acidan da adamlara hak veriyorum fakat demek ki bir de bizi isgal etseler neler olurdu mazotun litresi herhalde 1000 tl falan olurdu arabayi birakip yayan giderdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Übermensch24 -- 25 Şubat 2022; 17:0:0 >
  • An itibariyle,bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1.61 TL
    motorine 1.51 TL zam gelmiştir.
    Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle benzin ve motorine büyük zam bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Şubat 2022; 17:7:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 . dünya ülkesinde her şeye zam gelmesi için illa birilerinin savaş ilan etmesine gerek yok.

yaptım oldu ile ülke yönetmeye çalışırsan sonuçlarına katlanırsın.

• İşgal altındaki Ukrayna parası karşısında bile değer kaybediyoz.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Doğrusu neyse anlat aydınlanalım

• Bügün söylemiştim teker teker açıklamalar geliyor ulaşıma zam kaçınılmaz

Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle benzin ve motorine büyük zam bekleniyor

• Yaza benzin bu hızla 30 lira ve akaryakıta gelen zamların şirketlerle enflasyonla ilgisi yok. Devlet akaryattından ÖTV geliri almadığı için bunu ayda 4 lira yansıtarak vatandaştan çıkarıyor.

• Son zamdan önce son kez yakıt aldım. Mart başı bisikleti yaptıracağım. Havalar ısınınca bisikletle yola devam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benzin istasyonuna gittim. İzdiham vardı resmen. Yarım saat bekleyerek depoyu fulledim. Mazot 17TL'yi geçecek. Bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum.

• tesadüfen mazot almam gereken bir gündeydim.

depoda 50 liralık yakıt var yok arası

pompacı başladı pompalamaya... 790 TL ye doldu depo :(

50 de içinde olsa 840 TL ya bu gece yarısına kadar.

yarın sabah doldursam takribi 930 TL haftaya en az 1.000 TL bir depo mazot..

ulan ülke zaten bahaneye bakıyor. zimbabvede biri osursa bizde yakıta zam geliyor

savaşta bahanenin kralı zaten bunda yapmasa diğer kıytırık haberlerde yapılan zamların doğruluk payı sorgulanırdı win-win durumu haşırt...

işi gereği yakıt alan insanlar 1.000 liraya depo doldurursa bunun altından nasıl kalkılacak ? binek araç bunu yaparsa kamyoncu napsın depo kimbilir kaça dolacak. ondan sonra tüm sebze meyve uçtu gitti...

herkese sabır dilerim.

• Umarım bütün dünyada sulh gelir ve insanlık savaş yerine kardeşçe ve barış içerisinde yaşar. Yoksa üzerinde yaşadığımız dünya hiç kimse için yaşanmaz bir hal alır.

• Ne ekonomimiz varmış be ne olsa bizi etkiliyor

Sonra dış güçler haha

• asko56 kullanıcısına yanıt
    İktidar tüm bunlara rağmen, otobüs alımını onaylamıyor, şahsi araçla gitsen 100 TL , otobüs 20 TL gidiş geliş, buna rağmen partizan takılıyor , vatandaşın gözünün yaşına bakmıyor kimse, toplu taşıma yetmez artık, toplu taşıma akaryakıt bedava verse devlet bu imkanı sağlasa, hiç zam gelmez,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık şu şekilde >> Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle benzin ve motorine büyük zam<<

İşin Doğrusu >> Sanki savaş olmadan önce akaryakıta hiç zam yapmıyorlardı.<<

Hayaller >> Aslında zaten savaş olmasaydı 3 - 5 senede akaryakıta ve hiç bir şeye ZAM yapmayacaktık.

Gerçekler >> Başımızda beceriksiz yöneticiler var. Her gün her şeye zam geliyor bu günde bu geldi diyemiyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 26 Şubat 2022; 12:19:58 >
  • Baya arttı fiyatlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.