Şimdi Ara

Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle benzin ve motorine büyük zam bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
12.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle benzin ve motorine büyük zam bekleniyor

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekat başlatması piyasaları vurdu. Bu durumun etkilerinden biri olarak da benzin ve motorin fiyatlarına büyük bir zam gelmesi bekleniyor.

Rusya-Ukrayna krizinin etkisiyle gün içinde dolar 14,60 TL'yi, brent petrol ise 105 doları gördü. Hal böyle olunca uzmanlar da akaryakıt fiyatlarının kaçınılmaz olduğunu belirtiyor. Öyle ki Ekonomist Oğuz Demir'e göre benzine yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 liranın üzerinde zam gelebilir.

Ayrıca Bkz.MG bu yıl tamamen elektrikli bir hatchback tanıtacak

Aynı şekilde motorinin litre fiyatına da 1 liranın üzerinde zam gelebilir. Ancak motorin zammı için pazartesi gecesi işaret ediliyor. Üstelik gidişata göre bu zam da daha erken gelebilir. Eğer beklenen artış gerçekleşirse, hem benzin hem de motorinin litre fiyatı 17 TL'ye yaklaşmış belki de aşmış olacak.

Biz haberimizi hazırladığımız esnada doların 14,07 TL, brent petrolün de 102 dolar seviyelerinde olduğunu belirtelim. Yani günün erken saatlerine göre biraz gevşeme olsa da değerler hala yüksek seyrediyor. Üstelik analistlere göre Rusya-Ukrayna krizi biraz daha sürecek.

Kaynak:https://twitter.com/droguzdemir/status/1496748641511370752

• Oyuncu redoracle elendi.

Ben elendim arkadaşlar siz kaçın, daha dayanamayız heralde bu zamlar herşeye yansıyacaktır gıdadan,elektriğe vs kadar zaten kıt kanaat yaşıyoz(yani biyolojik olarak) yaşayamıyoz,artık daha hiç yaşayamayacağız heralde.

Vasiyetim ne yaparsanız yapın vergilerinize sahip çıkın,bugün vergiler halka harcansaydı,yatırımları kendilerine değil ülkeye yapsalardı yollarda bedava olurdu,elektrikte özelleştirilmemiş ucuz olurdu,çiftçi hayvancı bitirilmemiş gıda da ucuz olurdu vs ama bu istenmedi işte halk bunu kendi istedi.

• Ben hep 50 TL'lik alıyorum diyen dinazorlarım soyu tükenmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar yukselmeye devam ederse 2.el piyasasi karisir yamyamlar bayiden arac toplar piyasa ateslenir arac alacaklar daha fazla fiyat dusmesini beklemesinler bu saatten sonra

• Eeee Ayının içeceği vodka parasını ve bu savaşın masrafını bi yerden çıkartması lazım, normaldir.
    Enerji için kullanılan her şeye zam gelmese bari
    Enerjide %100 dışarı bağımlı olduğumuz halde dövizi bu hale getirenlerin yüzü kızarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 24 Şubat 2022; 21:14:52 >
  • Aracı olanlara sabır diliyorum :(

• Oyuncu redoracle elendi.

Ben elendim arkadaşlar siz kaçın, daha dayanamayız heralde bu zamlar herşeye yansıyacaktır gıdadan,elektriğe vs kadar zaten kıt kanaat yaşıyoz(yani biyolojik olarak) yaşayamıyoz,artık daha hiç yaşayamayacağız heralde.

Vasiyetim ne yaparsanız yapın vergilerinize sahip çıkın,bugün vergiler halka harcansaydı,yatırımları kendilerine değil ülkeye yapsalardı yollarda bedava olurdu,elektrikte özelleştirilmemiş ucuz olurdu,çiftçi hayvancı bitirilmemiş gıda da ucuz olurdu vs ama bu istenmedi işte halk bunu kendi istedi.

• Doğalgaz da yakındır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O değilde. Bugün kiralık aracı bayiye götürürken 50 liralık benzin aldım ibre oynamadı bile. 70 tl daha aldım bu seferde aracı teslim aldığımdan fazla yakıtla geri vermek zorunda kaldım. Hep 50 liralık alan arkadaşlar şuan kaç liralık alıyor merak ettim şimdi

• Bu fiyatlarla araba almak tabirimi maruz görün enayilik!

• Arap ülkelerine daha fazla petrol üretmesi için baskı yapılmalı.

• Len dünyada birileri wcye gitse kabak bizim başımıza patlıyor nasıl iş bu anlamadım. Kazandığımız tek savaş yok...

• İşe git gel araba 17.5 lira yakıyordu hesap yaptım otobüsle gittiğimde 395 TL kârdayım arabayı garaja çektim sadece pazarları arabayı silip bir tur atıp koyuyorum. Bundan sonra böyle. Kızlarda yazı falan değil benzinin düşüşünü beklesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    150

• Arkadaşlar benzin mazot artınca ulasım fiyatları sabitmi kalıyor onu çözemedim.

fiyatlar arttıgında onlarda zam yapıcak aradaki fark herzaman daha az olucak

bügün ankara için söleyim mazot ve benzine büyük zam gelirse

4.5 tl olan metro binişi 7.5 lira (mansur subvanse yapabilir belki metroya ama dolmuşta özel halk otobüsünde olmaz )

5 tl olan dolmuş işe 8 tl olur

• Bizimkilerde zaten şöyle sağda solda bir şeyler olsa da fiyatları kökleyelim millete diye hazırda bekliyor

• Arkadaş un u niye dışarıdan alıyoruz ya ne gerek var topraklarımızın neresi kıymetli bu durumda arkadaş bi un yapamıyorsak bittik demektir bıktık bu dışa bağımlılıktan ya zam mış yapın bakalım az kaldı millet çıldıracak az

• Birşeyden de olumlu bir etki görelim ülkecek ne olur ya...

• Belki unuttular neden haber yapıyorsunuz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.