Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeadia

Neye göre sorun yaşıyor bu millet anlamadım cidden. Ben de aynı şekilde aldım hiçbir sorun yaşamadan. Amacım sataşmak değil ama bazen çok saçma şekilde onaylanmadığı oluyor. Arkadaşım da benimle aynı şekilde aldı, onunkinde sorun oldu mesela.

Kredi Kartı ile alınıyorsa =====> Kredi kartı adresi girilmeli (bilgiler dogru olacak)
    ininal kart ile alınıyorsa =====> Rusya adresi girilmeli (rusya adres bilgileri sallamasyon olmayacak netten bi rusya adres bulup yazın)

isim soyisim uyuşmalı

Authenticator aktif edilmeli ====>https://winauth.com/ programı buradan temin edebilirsiniz.
    Öncelikle vpn aktif edip rusya hesap açılacak. Vpn kapatılıp 999 ruble balance yüklenilecek(onaylanma süresi 10 saat).Vpn açılacak 999 ruble ile satın alınılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 15 Mart 2015; 0:06:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

quote:

Neye göre sorun yaşıyor bu millet anlamadım cidden. Ben de aynı şekilde aldım hiçbir sorun yaşamadan. Amacım sataşmak değil ama bazen çok saçma şekilde onaylanmadığı oluyor. Arkadaşım da benimle aynı şekilde aldı, onunkinde sorun oldu mesela.

Kredi Kartı ile alınıyorsa =====> Kredi kartı adresi girilmeli
    ininal kart ile alınıyorsa =====> Rusya adresi girilmeli

isim soyisim uyuşmalı

Authenticator aktif edilmeli ====>https://winauth.com/ programı buradan temin edebilirsiniz.
    Öncelikle vpn aktif edip rusya hesap açılacak. Vpn kapatılıp 999 ruble balance yüklenilecek(onaylanma süresi 10 saat).Vpn açılacak 999 ruble ile satın alınılacak.

Teşekkür ederim fakat bunları biliyorum zaten. Kendime ininal ile sorunsuz şekilde aldım. Arkadaşa aynı şekilde aldığımızda kabul edilmedi.

• quote:

quote:

quote:

Kredi Kartı ile alınıyorsa =====> Kredi kartı adresi girilmeli
    ininal kart ile alınıyorsa =====> Rusya adresi girilmeli

isim soyisim uyuşmalı

Teşekkür ederim fakat bunları biliyorum zaten. Kendime ininal ile sorunsuz şekilde aldım. Arkadaşa aynı şekilde aldığımızda kabul edilmedi.

Sallamasyon olduğunu farketmislerdir Adres bilgilerinde. Başka rusya adresi deneyin bence

• CevreMühendisi yardım için teşekkürler. Bu sefer üşenmeden bankayı arayıp ev adresi bilgilerini alıp öyle almayı denedim. Ödeme gerçekleşti, bakalım onay verecekler mi vermiyecekler mi.Bu seferde olmazsa isyan bayrağını cekip blizzin kapısına dayanacam...((:
  • Ben de tum adimlara uyarak aldim bakalim sonuc ne olacak 800+240 ruble yukledim onay bekliyor. Kk adresimi de bilmiyorum birini yazdim o da uzun geldi biraz kisaltmak zorunda kaldim bu yuzden sorun cikmaz umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile 1358 ruble hesabıma aktarılmış olup wow+wod+30 gunluk game time alınmış bulunmakta. TL kuruna cevirecek olursak 57 TL'ye denk geldi. Konuda ve yardımda emeği gecen herkese teşekkürler.
  • teneke_kupa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam , iyi oyunlar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kredi Kartı ile alınıyorsa =====> Kredi kartı adresi girilmeli (bilgiler dogru olacak)
    ininal kart ile alınıyorsa =====> Rusya adresi girilmeli (rusya adres bilgileri sallamasyon olmayacak netten bi rusya adres bulup yazın)

isim soyisim uyuşmalı

Hocam VPN kapatınca nasıl ruble olarak yükleyeceğiz. Euro olarak gözüküyordu bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fırın Sütlaç

quote:

quote:

isim soyisim uyuşmalı

Hocam VPN kapatınca nasıl ruble olarak yükleyeceğiz. Euro olarak gözüküyordu bende.

Rusya key açtıktan sonra vpn siz ruble balance yüklenebiliyor

• raf yapacak yok mu hemen başlayabiliriz.
  • merhabalar arkadaşlar wow 6,1,2 güncellemesi geldi ve yuklenmiyor initializing yazısında takıldı kaldı sebebi nedir çözümü varmıdır şimdiden saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

merhabalar arkadaşlar wow 6,1,2 güncellemesi geldi ve yuklenmiyor initializing yazısında takıldı kaldı sebebi nedir çözümü varmıdır şimdiden saolun.

Konusu burası değil ancak size tavsiyem bekleyin hocam , 6.0 geldiğinde bir sürü hurafe ortaya ama çoğu işe yaramıyor tek çare beklemek

• xeşke hali hazırda eu da olan hesaba game time alabilsek. Arkadaşlar şuan gerçek hesabımda 90 level 500 ilvl rogue ve 80 lvl mage falan var yeniden başlamaya değer mi ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vertigo G -- 26 Mart 2015; 2:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vertigo G

xeşke hali hazırda eu da olan hesaba game time alabilsek. Arkadaşlar şuan gerçek hesabımda 90 level 500 ilvl rogue ve 80 lvl mage falan var yeniden başlamaya değer mi ya :(

1 aylık alacağın game-time parasına 2 aylık alabiliyorsun. Değer mi sorusuna Ben 2 tane 90 lvl ve 560 ilvl karakteri bırakıp oyunu yeniden aldım. Tek yandığım ise mountlar oldu...(: Başkada birşey olmadı. Bir hafta oldu alalı. Direk bostu kullandım. Şu an ki ilvl ise 646. Yani kaybedilen hiçbirşey yok. (:
  • quote:

xeşke hali hazırda eu da olan hesaba game time alabilsek. Arkadaşlar şuan gerçek hesabımda 90 level 500 ilvl rogue ve 80 lvl mage falan var yeniden başlamaya değer mi ya :(

O karakterler hiç bir şey hocam ben 4 tane 90 ve 100 civarında mount'u bırakarak geçtim ve şuan mutluyum . Birçok kişi hesaplarını bıraktı

• Valla bana ashes of alar bidaha düştü. Raven lordda düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Raven lord first try'da düştü bana ama deluxe wod aldığım için hiç binme gereği duymadım uçanı var

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    cvp için saol ama ben hallettim sıkıntısız çalışıyor şuan :)
  • şuan 1000 rubleye battlechest+wod alabiliyoruz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

O karakterler hiç bir şey hocam ben 4 tane 90 ve 100 civarında mount'u bırakarak geçtim ve şuan mutluyum . Birçok kişi hesaplarını bıraktı

Teşekkürler dostum o zaman ne yapalım başlayalım ya :D
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.