Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rus hesabı ilk alacağınız zamanı kastettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önce konuyu okuyun anlamadığınız bir yer olursa sorun , konuda cevabı olan soruları tekrar tekrar sormayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 8 Mart 2015; 14:24:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vpn açıp oyunu alın 1 ay hediye sure veriyor sonra vpn açıp gene sure alabilirsiniz oyun oynanırken vpn açmanıza gerek yok sadece bişeyler satın alırken açıyoruz

• Bugün benim arkadaşada wow aldık çok sagolun siz olmasanız prepaid kartlara 80 80 vermeye devam edicektik
  • Raf yapacak arkadaş arıyorum.

•  Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar]
  • Ben denemiștim ödemem kabul edilmemişti. Birkaç güne tekrar deneyeceğim.

• bu konuyla pek alakalı değil sanırım ama arkadaşlar ben ilk defa wow oynuyorumda panda monk açtım gelişimi için nasıl bir yol izlemeliyim araştırdım ingilizcem olmadığı için pak anlamadım skillerin talentlerin itemlerin yani oyunun TÜRKÇE açıklamasını yapan biyer varmıdır ? bu arada 4 kişi aldık sıkıntısız oynuyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

bu konuyla pek alakalı değil sanırım ama arkadaşlar ben ilk defa wow oynuyorumda panda monk açtım gelişimi için nasıl bir yol izlemeliyim araştırdım ingilizcem olmadığı için pak anlamadım skillerin talentlerin itemlerin yani oyunun TÜRKÇE açıklamasını yapan biyer varmıdır ? bu arada 4 kişi aldık sıkıntısız oynuyoruz :)

Hangi realm ?
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Cahilligim icin kusra bakma AMA realm ne Ben hic bilmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

Cahilligim icin kusra bakma AMA realm ne Ben hic bilmiyorum :)

Hangi server demek istiyor

• Raf Yapılır, Oyuna yeni başlayacaklar pm atsın raf yapalım 85 levele kadar %300 exp ile birden fazla karakter kasabiliriz
  • Arkadaşlar ben bir turlu alamadım. Denilenleri madde madde yaptım ama ödeme noktasında sıkıntı yaşıyorum. Aldığım hata

Sorry, we can't complete your payment at this time. See our Common Credit Card Payment Issues article for more information.

Kredi kartı ödeme ile ilgili sorun var... Kredi kartı HSBC Advantage.Yardımcı olursanız sevinirim. Not: Battle'den upragade edip ana paket ile wodu seciyorum toplam 999 ruble.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke_kupa

Arkadaşlar ben bir turlu alamadım. Denilenleri madde madde yaptım ama ödeme noktasında sıkıntı yaşıyorum. Aldığım hata

Sorry, we can't complete your payment at this time. See our Common Credit Card Payment Issues article for more information.

Kredi kartı ödeme ile ilgili sorun var... Kredi kartı HSBC Advantage.Yardımcı olursanız sevinirim. Not: Battle'den upragade edip ana paket ile wodu seciyorum toplam 999 ruble.

Kartınızda sıkıntı olabilir hocam , aynı kartı kullanıp oyunu alan kişiler varsa onlara sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Arkadaşlar ben bir turlu alamadım. Denilenleri madde madde yaptım ama ödeme noktasında sıkıntı yaşıyorum. Aldığım hata

Kartınızda sıkıntı olabilir hocam , aynı kartı kullanıp oyunu alan kişiler varsa onlara sorabilirsiniz

Hocam daha önce normal Battle hesabımdan wow'un diğer paketleri olsun game time olsun herhangi bir sıkıntı yaratmadan direk alım yapıyordum. 2-3 aydır oyuna ara vermiştim. Şimdi bu konuyu görünce 42-43 tl ye butun paketleri görünce alayım dedim de dediğim gibi ödeme de sıkıntı cıkardı.

• quote:

quote:

quote:

Hocam daha önce normal Battle hesabımdan wow'un diğer paketleri olsun game time olsun herhangi bir sıkıntı yaratmadan direk alım yapıyordum. 2-3 aydır oyuna ara vermiştim. Şimdi bu konuyu görünce 42-43 tl ye butun paketleri görünce alayım dedim de dediğim gibi ödeme de sıkıntı cıkardı.

Blizzard kaynaklı bir problem olabilir hocam , battle.net balance sistemine parayı yükleyip almayı denermisiniz peki ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Blizzard kaynaklı bir problem olabilir hocam , battle.net balance sistemine parayı yükleyip almayı denermisiniz peki ?

Onu denemedim hocam. Yemek yiyip deniyecem. Sonucu buraya yazarım. Kartta 125 tl limit var. Ondan kaynaklı bir sıkıntı olamaz herhalde. 1000 ruble 125 tl etmiyor herhalde...:D

• Arkadaşlar Hesaba balance olarak 800.00 ruble aldım. 1-3 gün içerisinde kontrol edilip onay verilecek herhal. Normal birşey mi yoksa ticket acayım mı blizze..((: Herhangi bir sıkıntı yoksa bi 240 ruble daha alıcam. Oyun artı 1 aylık game time alacam. Balance toplamı 1040 ruble olacak. Türk parası ile 44 tl ye denk geliyor yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 14 Mart 2015; 21:12:39 >
  • Arkadaşlar blizz tarafından balance ödemesi için bana gelen e-mail

Greetings,

This notice is being sent to inform you that we were unable to successfully complete your recent purchase on the Blizzard Store. The charge for that item on your order was not finalized.

Since we could not fully authorize this item’s purchase, it has now been deactivated. If it was applied to a play account, it will no longer appear, and the account will be left in the state it was in previously.

For any questions about Blizzard orders or your Blizzard Account, please find the contact information for our Blizzard Billing and Account Services department athttp://eu.battle.net/support/en/article/contact

We thank you for your patronage and your patience in this matter.

Regards,

Customer Service
    Blizzard Entertainment Europe
    http://eu.battle.net/en/

Anlaşılan ödemeyi onaylamamışlar. Bilgis olan var mı ?

• Neye göre sorun yaşıyor bu millet anlamadım cidden. Ben de aynı şekilde aldım hiçbir sorun yaşamadan. Amacım sataşmak değil ama bazen çok saçma şekilde onaylanmadığı oluyor. Arkadaşım da benimle aynı şekilde aldı, onunkinde sorun oldu mesela.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.