Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün ininal kart ile aldım. Rusya adresi girdim. Yani beni de geri çevirmeyecekler demi startere ? Adresi çok detaysız yazdım

edit: korktuğum başıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 12 Şubat 2015; 19:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yanlış yapmışsın işte

Bak kartın ön ödemeli ise ininal falan ise kartın adresi falan unut onu. Rusya adresi buldum dedin ya her adres girilecek yere o adresi yazacaksın. Ha kredi kartı ile alıyorsan kartın tanımlı oldugu adresi yine her adres girilecek yere yazacaksın. Biri Rusya biri türk adresi olmıcam aynı olacak

Her kredi kartı demişsin görmemişim bak kredi kartında kayıtlı olan adresi her adres girdiğin yere yaz, Rusya adresi karıştırmamalısın

Konuda rusya adresi falan denmiş oyüzden rusyadan yazdım neyse rusya üzerinden almaktan vazgeçtim genede teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

Yanlış yapmışsın işte

Bak kartın ön ödemeli ise ininal falan ise kartın adresi falan unut onu. Rusya adresi buldum dedin ya her adres girilecek yere o adresi yazacaksın. Ha kredi kartı ile alıyorsan kartın tanımlı oldugu adresi yine her adres girilecek yere yazacaksın. Biri Rusya biri türk adresi olmıcam aynı olacak

Her kredi kartı demişsin görmemişim bak kredi kartında kayıtlı olan adresi her adres girdiğin yere yaz, Rusya adresi karıştırmamalısın

Konuda rusya adresi falan denmiş oyüzden rusyadan yazdım neyse rusya üzerinden almaktan vazgeçtim genede teşekkür ederim.

Konu biraz eski kaldı

• Fox90 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa şu olayı ön sayfaya yazsan cok hoş olur dedim 2-3 kefe ama yazmamış, en çok sorun bundan çıkıyor aslında. Sen bilirsin ama doğru şekilde yaparsan sıkıntı olmadan alabilirsin kendi tercihin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırın Sütlaç kullanıcısına yanıt
    halbuki ilk mesajda koskocaman benim anlatimim mevcut bu konu ile ilgili
    Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 13 Şubat 2015; 3:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

halbuki ilk mesajda koskocaman benim anlatimim mevcut bu konu ile ilgili
    Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support

Provizyon kodunu alıp live chatten görüşmeme rağmen kabul etmediler. Parayı bekliyorum şu an bakalım ne zaman gelcek. Gelince tekrar yapıcam

• quote:

Arkadaşa şu olayı ön sayfaya yazsan cok hoş olur dedim 2-3 kefe ama yazmamış, en çok sorun bundan çıkıyor aslında. Sen bilirsin ama doğru şekilde yaparsan sıkıntı olmadan alabilirsin kendi tercihin

Hocam konu editlenmiyor forumda sorun var . Bi kaç ekleme yapmak istiyorum ancak olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırın Sütlaç kullanıcısına yanıt
    Battle.net balance'a para atıp almayı deneyin para gelince hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Tamamdır öyle yaparım. Vpn açmadan direk tl olarak yüklüyorum değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fırın Sütlaç

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Tamamdır öyle yaparım. Vpn açmadan direk tl olarak yüklüyorum değil mi?

Vpn açmadan rusya fiyatlarını göremiyoruz , açmamız gerek .

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    İlginç

Forumda sorunlarla ilgili bi bölüm vardı oraya aç bi konu istersen yöneticiler sıklıkla kontrol ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• oyun sürem bitti 3 ay sub aldım, kredi kartından limit düştü ama borcum hala 0 tl görünüyo. parayı hemen çektimi yoksa sonra mı çekecek. hesabımda şuan 3 ay gametime görünüyo. order histroyde ise bişey görünmüyo. normal mi bu durum.
    rusyadan almasam umrumda olmaz ama rusyadan alınca haliyle vpn açık ödeme yapmak gerekiyo. vpn kapadım ben şimdi, parayı sonra çekerse sorun olur mu. illaki sub alan vardır burda. sizin nasıl oldu bu işlem
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

oyun sürem bitti 3 ay sub aldım, kredi kartından limit düştü ama borcum hala 0 tl görünüyo. parayı hemen çektimi yoksa sonra mı çekecek. hesabımda şuan 3 ay gametime görünüyo. order histroyde ise bişey görünmüyo. normal mi bu durum.
    rusyadan almasam umrumda olmaz ama rusyadan alınca haliyle vpn açık ödeme yapmak gerekiyo. vpn kapadım ben şimdi, parayı sonra çekerse sorun olur mu. illaki sub alan vardır burda. sizin nasıl oldu bu işlem

Parayı yükledim ve oyuna devam ettim , sorun olursa tekrardan yardımcı oluruz
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    yani parayı çekmişmi vs. bakmadın, direk oyuna geçtin ve sorunda çıkmadı öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

yani parayı çekmişmi vs. bakmadın, direk oyuna geçtin ve sorunda çıkmadı öylemi?

evet , sen devam et oyuna sorun çıkmaz
  • direk gametime almak mümkünmüş shoptan. neden butarz şeyleri hep geç öğreniyorumki
    1 ay önce 2 ay gametime yükleyip ana hesabımdaki raf ödüllerini hemen almak istemiştim ama sub alınca hemen eklemiyo diye hesaba 1 ay boyunca bekledim oyun süremin dolmasını, raf expindende yararlanamadım. meğersem taa ozaman 2 ay shoptan alıp direk devam edebilirmişim. kafamı duvara vursaım geliyo. siz siz olun direk shoptan alın uğraşmayın subscription ile. parayıda çekmediler sabahtan beri, her an kitlenecek hesap diye korkuyorum.

benim gibi farketmeyeneler için shop linki:https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft-game-time
    vpn ile shopa girince ruble olur orası

• Benimde süre dolacak bu hafta :) yükleme zamanı geldi 3 aylık alayim o zmn ;)

• gametime alabilen var mı?
    hep fail oluyor. kart olarak alabileceğim bi site bilen var mı az bişey fazla versemde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: songsteel

gametime alabilen var mı?
    hep fail oluyor. kart olarak alabileceğim bi site bilen var mı az bişey fazla versemde olur

Battle.net balance sistemine para yükleyip almayı deneyin hocam

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.