Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni olması şart

Lokasyon Rusya olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 5 Şubat 2015; 16:01:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • battle net shopta 999 rub şu an o da 36 ksür lira yapıyor battlechest + wod + 90 lvl boost + 30 gün beleş bide raf yaparsanız
  • Öncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum

Uzun zamandır wowa uzağım boost olayından 0 dan açılan hesaplar da yararlanabiliyor mu ?
    Yani bu yöntemle wod alacağım 60 level a kasıp 90 a boostlayabilirmiyim ?

Kart ile hesap ismi uyuşması şartmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Öncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum

Uzun zamandır wowa uzağım boost olayından 0 dan açılan hesaplar da yararlanabiliyor mu ?

0'dan yeni açtığınız bir karakteri hemen 90 yapabilirsiniz , 60'a kasıp 90 yapma olayı seçtiğiniz 2 tane mesleğinde 600 olmasını sağlıyor .
    Ve evet , kart ismi ile acc adı uyuşmalı .
  • tesekkurler, ben hic 72 saat vs beklemeden direk actım accu boost ile char da olusturdum. bilgiyi paylasan arkadasa tesekkurler

bu rus regiondaki charı eu ya tasıyabiliyor muyum bunu bulmam lazım
  • Bi.sorum olucak. Simdi yeni bi hesap actik direk 90 yaptik. E onda item yok para yok nasil kasicaz ?

• Gatsb B kullanıcısına yanıt
    Para olayına yapacak bir şey yok onu oyun içi bir arkadaşından isteyebilirsin yada gerçek para ile alacaksın karakteri boostladığında sana zaten o lvl in itemlerini veriyor sende gordvlerle kasarsan eğer zaten item sıkıntın olmaz uçmayı falanda oğrenmişboluyosun ama bana soracak olursan karakteri 60 lvl r kadar oyna o sırada istediğin iki mesleği oğrenmen yeterli direk 600 oluyor o kadar masraf ve zamandan kurtarıyorsun . Hem 60 yspana kadar karakteri öğrenmiş olursun daha iyi oynayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Öncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum

0'dan yeni açtığınız bir karakteri hemen 90 yapabilirsiniz , 60'a kasıp 90 yapma olayı seçtiğiniz 2 tane mesleğinde 600 olmasını sağlıyor .
    Ve evet , kart ismi ile acc adı uyuşmalı .

Teşekkür ederim.

• Satın aldım. Sıkıntı yok gibi duruyor. Visa ile aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Satın aldım. Sıkıntı yok gibi duruyor. Visa ile aldım.

Hesabım onaylandı.

• Alıyorum çoh karlı
  • 1000 rublelik olan kalktı mı shoptan acaba? Ayrı ayrı almamız mı gerekiyor artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

1000 rublelik olan kalktı mı shoptan acaba? Ayrı ayrı almamız mı gerekiyor artık?

O paket satın alma ekranında geliyor , kalkmadı yani .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger indirim devam ediyorsa yarin hemen aliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırın Sütlaç

Eger indirim devam ediyorsa yarin hemen aliyorum

Devam ediyor
  • arkadaşlar ben satın aldım rusya üzerinden hesap upgrade oldu 6-7 saat oynadım daha sonra birden dc oldum ve karakter locked dedi. Beni bir sayfaya yönlendirdi oda burası oluyoruhttps://eu.battle.net/support/en/article/character-locked baktım ama anlamadım sonra hesabıma baktım starter edition durumuna düşmüş bu nedir şimdi ?
  • Ticket a cevap geldi güvenlik nedeniyle ödememi iptal etmişler benden adres bilgilerimi içeren bir belge yada ehliyet isteniyor ne yapabilir ne cevap verebilirim ?
  • beyler direk ininal ile mi alayım yoksa battlenet balance yada paypal ile mi alayım
  • Fox90 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı ile aldıysan kart da kayıtlı bilgileri/adresi girmen gerekiyordu, ön ödemeli kart ile aldıysan rusya adresi girmeliydin.

Paranın geri yollanmasını talep et. 3-5 güne geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Kredi kartı ile aldıysan kart da kayıtlı bilgileri/adresi girmen gerekiyordu, ön ödemeli kart ile aldıysan rusya adresi girmeliydin.

Paranın geri yollanmasını talep et. 3-5 güne geliyor.

Dediğin gibi de yaptım olmadı. Benden kredi kartı scan istediler kimlik scan ile birlikte. Bu resimleri verdiğim taktirde bana güveneceklermiş. Neyin kafası bu anlamadım nüfüsuna mı geçirecekler beni. bu bilgileri paylaşma konusuna ne diyorsunuz bilizard a güvenebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.