Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saattir aynı sorunla uğraşıyorum ana hesabımdan raf atmıştım rus hesabına. ödüller gelsin diye 3 ay sub ekledim ama parayı çekmiyo sürem bitmeden. illa bekle diyo 1 ay.
    bide bence sub eklemeyin ne olur ne olmaz. çünkü siz vpn ile sub eklersiniz ama vpn kapalıyken parayı çeker falan sormadan sakata gelmeyin ben iptal ettim sub ı hesap cancelled oldu korkuttu bide beni. hesabım frozen olunca 3 ay yükleyecem mecbur.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Çözdüm ben qnq, bende öyle yaptım cancel diyo

Shop da wow kısmına gel en altta subs var 359 rub yazıyor ordan yap var öyle 1 ay 3 ay falan. Benden kabul etmedi ama ödemeyi sanırım para yetmedi. ininal komisyon alıyo ya 2-3 tl. Bende tam 12.50 vardı 12.49 ediyomuş olmadı.

Alacaksan şimdi yaz sonucu ödeme olcakmı. Paradan mı kaynaklı acaba merak ettim ona göre para yatırıcam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 29 Ocak 2015; 12:22:40 >
  • Oyunu aldıktan sonra. oyunu oynamak için vpn ile oynamak zorundamıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssdasreich

Oyunu aldıktan sonra. oyunu oynamak için vpn ile oynamak zorundamıyız.

Değiliz , sadece alırken gerekiyor
  • Paypal nakit'te öyle 13 tl vardı kabul etmedi boşuna 25 tl yükledim karta
  • BoKOmolitan kullanıcısına yanıt
    Şimdi kabul etti mi peki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden rusya da yaşadığımı kanitlamami istedi oturduğum yerin resmini yakinlardaki bi benzin telefon kulubesi resmi felan istedi aynı sıkıntıyı yaşayan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Şimdi kabul etti mi peki

Etti tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    He onla ilgili o zaman

Ne kadar çekti acaba 1 aylık

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

He onla ilgili o zaman

Ne kadar çekti acaba 1 aylık

13 civarı çekti

1tl den kaybettim hani dömdçöçö tamam teşekkürler gidip para atayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Xolid Gunner

Benden rusya da yaşadığımı kanitlamami istedi oturduğum yerin resmini yakinlardaki bi benzin telefon kulubesi resmi felan istedi aynı sıkıntıyı yaşayan varmi

satın alırken mi sordu bunu? hangi kartla denediniz ve bilgilerinizi doğru mu girdiniz yoksa rus adresimi yazdınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Benden rusya da yaşadığımı kanitlamami istedi oturduğum yerin resmini yakinlardaki bi benzin telefon kulubesi resmi felan istedi aynı sıkıntıyı yaşayan varmi

satın alırken mi sordu bunu? hangi kartla denediniz ve bilgilerinizi doğru mu girdiniz yoksa rus adresimi yazdınız?

Adamlar rusya da olmadığımı anlamis

• quote:

quote:

quote:

Anlamalarına gerek yokki zaten biliyolar. Ben satın alırken apaçık tr adresi girdim mesela. Anlayacak bişey yok yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlamalarına gerek yokki zaten biliyolar. Ben satın alırken apaçık tr adresi girdim mesela. Anlayacak bişey yok yani

Nasıl tamamladin adam bana türkiyede yasiyosan ordan al diyo senin kredi kartindaki isimle acc ismi aynimiydi

• Bende türkiye adresi ile aldım , üstüne diablo aldım ardından deluxe editon upgrade ettim daha sonrada Hearthstone için naxxramas'ı aldım . Hiç birinde sorun olmadı

• Xolid Gunner kullanıcısına yanıt
    aynıydı
  • Benim acc'da fail oldu.Live chat'e bağlandığımda paypal nakit karttan para çekemediklerini söylediler.Battle.net Balance sistemine para yükleyip o şekilde al dediler.Bende 800+240 Battle.net Balance yükledim queued'da bekliyor.Bakalım bu sefer ne olacak..
  • Bende sc2 alayım ru serveri yok dimi sakata gelmiyeyim.

• quote:

aynıydı

Kardesim senden provizyon işlemi istediler mi?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.