Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    estağfurullah. doğru biliyosunuz. aynı pc de 2 wowla oynayacağımı belirtmiştim. yani ikiside açık olacak. follow atacam arkama. sürekli peşimden gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

estağfurullah. doğru biliyosunuz. aynı pc de 2 wowla oynayacağımı belirtmiştim. yani ikiside açık olacak. follow atacam arkama. sürekli peşimden gelecek.

Tamamdır hocam çok saolun ^^
  • blizz bugün sinek avlıyo heralde. canlı desteğe bağlanmıştım sabah 10 sn bekleme süresi vermişti. wow+wod aldım 3 saatte onayladılar kısıtlamalar kalktı hemen. 72 saate kadar bekletiyolar normalde

evet kredi kartı ile alınca tr adresi yazınca sorun çıkmıyomuş gerçektende. onaylamış olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

blizz bugün sinek avlıyo heralde. canlı desteğe bağlanmıştım sabah 10 sn bekleme süresi vermişti. wow+wod aldım 3 saatte onayladılar kısıtlamalar kalktı hemen. 72 saate kadar bekletiyolar normalde

evet kredi kartı ile alınca tr adresi yazınca sorun çıkmıyomuş gerçektende. onaylamış olduk.

Paypal ve ininal ile alanları adresi gerçek girmesi gerekmiyor ancak kredi kartında banka olayı var , gerçek adres girmek gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler paypal ile wow aldım (wod u almadım daha) rusya da st.petersburg dan bi bina seçip google mapsdan yazdım. posta kodu falan doğru 5-6 saat oldu queued arkadaşla raf yapıcaz daha ne kadar beklerim.support a sordum 72 saate kadar beklemen lazım yapabilecek bişeyim yok dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuksws_99

beyler paypal ile wow aldım (wod u almadım daha) rusya da st.petersburg dan bi bina seçip google mapsdan yazdım. posta kodu falan doğru 5-6 saat oldu queued arkadaşla raf yapıcaz daha ne kadar beklerim.support a sordum 72 saate kadar beklemen lazım yapabilecek bişeyim yok dedi

beyler starter edition a döndü üyelik yenimi açayım ne yapayımm?
  • quote:

quote:

beyler paypal ile wow aldım (wod u almadım daha) rusya da st.petersburg dan bi bina seçip google mapsdan yazdım. posta kodu falan doğru 5-6 saat oldu queued arkadaşla raf yapıcaz daha ne kadar beklerim.support a sordum 72 saate kadar beklemen lazım yapabilecek bişeyim yok dedi

Support ile konuşun ve paranızı geri isteyin . Gerçek adres vermemiz gerek tekrardan alırken gerçek adresinizi girin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

quote:

Support ile konuşun ve paranızı geri isteyin . Gerçek adres vermemiz gerek tekrardan alırken gerçek adresinizi girin

üyeligi açtıgım isimle aldıgım isim farklıydı paypal nakit ile almıstım fakat değiştirdim şimdi 2. kart ile bakalım nolacak.2günde geri yatar dedi adam

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    İsim yüzündende kabul etmemiş olabilirler . Tüm bilgilerin gerçek olması gerek

• Hocam webmoney ile değilde kredi kartımla alsam olurmu yalnız bu kredi kartıyla daha önce battle net den alışveriş yaptım. Sorun olmaz demi
  • Hayır olmaz , yeterki gerçek bilgileri verin . Sorun çıkma ihtimaline karşın siparişten sonra supporta provizyon kodunuzu belirtin
  • quote:

Hayır olmaz , yeterki gerçek bilgileri verin . Sorun çıkma ihtimaline karşın siparişten sonra supporta provizyon kodunuzu belirtin

adresi tr adresi veriyorum kredi kartıyla aynı olacak birde bende panderia paketi var normal tr hesabımda. 90 lvl hunterim var bunu alınca o hunterıda 100 yapabilecekmiyim yoksa o 90 da kalacak mı. Son olarak rusyadaki indirim ne kadar daha sürecek bir arkadaşa daha alacağız 1 ay sonra kaçırırmıyız.

Teşekkürler

Edit:provizyon kodu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwa -- 24 Ocak 2015; 4:09:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

quote:

Hayır olmaz , yeterki gerçek bilgileri verin . Sorun çıkma ihtimaline karşın siparişten sonra supporta provizyon kodunuzu belirtin

adresi tr adresi veriyorum kredi kartıyla aynı olacak birde bende panderia paketi var normal tr hesabımda. 90 lvl hunterim var bunu alınca o hunterıda 100 yapabilecekmiyim yoksa o 90 da kalacak mı. Son olarak rusyadaki indirim ne kadar daha sürecek bir arkadaşa daha alacağız 1 ay sonra kaçırırmıyız.

Teşekkürler

Edit:provizyon kodu nedir?

O 90 karakterin başka hesapta hocam , unutun onu .
    Provizayon kodu alışveriş yaptıktan sonra bankanızdan alabileceğiniz doğrulama kodu gibi birşey , eğer sorun çıkarsa diye elinizde bulunsun

• Kredi kartı ile almayı denedim bakalım inş. bir sıkıntı çıkmaz :) posta kodunu ankaradaki posta kodu yazdım sıkıntı olurmu ?
  • Soin kullanıcısına yanıt
    Rusya IP adresi üzerinden Account aldıysan ve Account üzerinde yükseltme yaparken veya gametime alırken de Rus IP üzerinden işlemlerini yaptıysan. Adres olarak neresini istersen girebilirsin. Önemli olan alışveriş yapacağınız ön ödemeli veya kredi kartı bilgileriniz ile sisteme gireceğiniz bilgiler aynı olsun.
    Kredi kartınızda adresiniz TR ise aynı adresi girin.
  • Tmm benimki sıkıntı olmadan onaylanmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki yazılmıştırda konu çok uzadığı için bulamadım. Şimdi biz eudaki acc mıza rusyadan game-time alamıyor muyuz ?
  • Bu olayı bize bilgilendiren arkadaşa teşekkür ediyorum.Sizler sayesinde bende biraz oyunu 999 ruble olarak satın aldım.Çok merak ediyordum uzun zamandır bugüne nasipmiş.
  • OturanDürüm kullanıcısına yanıt
    Kardeş nerenle aradın, ilk mesajda yazıyor sorunun cevabı zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Kardeş nerenle aradın, ilk mesajda yazıyor sorunun cevabı zaten

tam anlamamistim orda yazani cahilim biraz anlayisim kit. aradim buldum sonradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.