Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.537
Cevap
12
Favori
90.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakmayın bütün konuyu tamamen okumaya vaktim olmadı. diyelim burdan aldık sonrası nolacak gametime vb. durumlar ? bi yakalanma durumu varmı ? ve bu satın alma işlemini eu serverı için yapılıyor değilmi ?
  • saat 7 civarı rusya üzerinden aldım ve şuan işlemlerim tamamlandı teşekkürler :)
  • Ben de aldım bugün rusya üzerinden , 36 tlye denk geldi 999 rublelik complete edition , çok iyi oldu valla EU'daki hesabı bıraktım burda başladım. Herhangi bir sorun çıkmadı konu ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

kusura bakmayın bütün konuyu tamamen okumaya vaktim olmadı. diyelim burdan aldık sonrası nolacak gametime vb. durumlar ? bi yakalanma durumu varmı ? ve bu satın alma işlemini eu serverı için yapılıyor değilmi ?

Rusya EU serverına eklendi Location Rusya olmadina ragmen EU serverlarında oynanıyor.

Game time alirken vpm degistirip hesabiniza giris yapmaniz gerekiyor. Eu.battle.net üzerinden gametime sorunsuz bi sekilde alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spynerd

saat 7 civarı rusya üzerinden aldım ve şuan işlemlerim tamamlandı teşekkürler :)

Hayırlı olsun. Bol eğlenceler.

• Beyler kafama takilan bi soru var ben wow amerika da oynuyorum hesabi açarken country bölümünü united state yaptım bende bu olaydan yararlanabiliyormuyum?hesaba ilk ödemem %75 indirimle 5dolara denk geldi ama wodu henüz almadım wodu alırken indirim olmucak ve belimi çok bukucek gibi sizce hesabımı banlarlarmi böyle bişey yapsam ? Daha dogrusu yapabiliyormuyum

• şimdi anladığım kadarıyla rusya account u açıyoruz herşey halloluyor avrupa serverında oynayabiliyoruz. bundan sonraki her gametime alıştada vpn ile değiştirip mi alacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannoret

Beyler kafama takilan bi soru var ben wow amerika da oynuyorum hesabi açarken country bölümünü united state yaptım bende bu olaydan yararlanabiliyormuyum?hesaba ilk ödemem %75 indirimle 5dolara denk geldi ama wodu henüz almadım wodu alırken indirim olmucak ve belimi çok bukucek gibi sizce hesabımı banlarlarmi böyle bişey yapsam ? Daha dogrusu yapabiliyormuyum

boyle birsey yapamiyorsunuz.
    rus keyleri farkli...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

şimdi anladığım kadarıyla rusya account u açıyoruz herşey halloluyor avrupa serverında oynayabiliyoruz. bundan sonraki her gametime alıştada vpn ile değiştirip mi alacağız ?

Sorunuza cevap vermiştim okumadiniz galiba.

Gametime alirken vpn değiştirmeniz gerekiyor. Yoksa siteden alisverisiniz € üzerinden gerçekleşir.

• beyler hideman vpn ile account olusturamıyorum 40 kere denedim. giriş e atıyor
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Ben zenvpn ve yandex.com mail adresi ikilisi ile acc açtım siz de deneyebilirsiniz.

Belki vpn ile ip değiştirirdikten sonra net tarayıcınızdan çıkıp, yeni ip ile tekrar denemelisiniz.

Satın alma işlemlerini ise Finansbank hizmeti enpara.com dan edindiğim encard ile yapmayı düşünüyorum.
    Kullanımı ininal karta benziyor. Aynı mantıkla çalışıyor ama aylık kesintileri yok.
    Bu arada eski acc. süresi bitiyor. (25 Ocak) Birkaç güne kadar işlemleri halledeceğim. Gelişmeleri yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 20 Ocak 2015; 20:03:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

Ben zenvpn ve yandex.com mail adresi ikilisi ile acc açtım siz de deneyebilirsiniz.

Belki vpn ile ip değiştirirdikten sonra net tarayıcınızdan çıkıp, yeni ip ile tekrar denemelisiniz.

Satın alma işlemlerini ise Finansbank hizmeti enpara.com dan edindiğim encard ile yapmayı düşünüyorum.
    Kullanımı ininal karta benziyor. Aynı mantıkla çalışıyor ama aylık kesintileri yok.
    Bu arada eski acc. süresi bitiyor. (25 Ocak) Birkaç güne kadar işlemleri halledeceğim. Gelişmeleri yazarım.

düzelttim dostum bende enparayla yapacağım internet explorer ile açıldı
  • Enpara kart ile blizzarddan alışveriş yapamıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prayerx

Enpara kart ile blizzarddan alışveriş yapamıyorsunuz.

hocam paypal veya kredi kartı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuksws_99

quote:

paypal nakit ile sıkıntı yaşamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

quote:

adresi rusya mı yoksa kendi adresiniz mi yazdınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

quote:

adresi rusya mı yoksa kendi adresiniz mi yazdınız

Rusya . Kredi kartı ile alıcakların gerçek adres girmeleri gerek
  • aldım bende sanal kart ile, adrese tr adresimi yazdım. raf ta attım bu yeni hesaba eski hesabımdan. ama hesabım starterdan çıkmadığı için şuan expten faydalanamıyorum işin yoksa bekleki hesap aktif olsun. neyse sorunsuz olsunda gerisi mühim değil.

aynı pc den 2 wow la oynayacam. bayağı uğraştıracak ama olsun heirloomsuz rafsız sıfır bonusla kasmaktan daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 22 Ocak 2015; 15:14:53 >
  • VPN olarak hangisini kullanıyorsunuz ? Hideman de rusya yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

aldım bende sanal kart ile, adrese tr adresimi yazdım. raf ta attım bu yeni hesaba eski hesabımdan. ama hesabım starterdan çıkmadığı için şuan expten faydalanamıyorum işin yoksa bekleki hesap aktif olsun. neyse sorunsuz olsunda gerisi mühim değil.

aynı pc den 2 wow la oynayacam. bayağı uğraştıracak ama olsun heirloomsuz rafsız sıfır bonusla kasmaktan daha iyidir.

Hocam cahilliğime verin şimdi bu bonus için 100 yard içinde olmak gerekmiyor mu? e öteki hesap offline olacak? Eğer olduğunu bilseydim hem boostu kullanmazdım :(

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.