Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.

Geçmiş olsun banada geldi mail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    aynen dediğin gibi oldu bunuda iptal ettiler şimdi ben napıcam ne diycem supporta
  • Arkadaşlar o olay kendi adresinizi yazmamanızdan kaynaklı bende ilk aldığımda öyle oldu provizyonda kaldı daha sonra alırken adresi doğru girdim şuan gayet güzel oynamaktayım zaten satın alırkende üstte yazıyor kredi kartı bilgileri ile buraya yazdığınız bilgiler uyuşmalı diye öyle alın sıkıntı olmaz öncekilerde çekilmemiştir kartlarınızdan

• Şuan banada aynı maili yolladılar.Kredi kart arkadaşımındı parayı geri yatırıp yatırmadıklarınıda göremiyoruz.Ne yapmam lazımki ?
  • Arkadaşlar merhaba.kredi kartıyla oyunu alıp daha sonradan kabul edilmeyen arkadaşlar bankalarını arasın.ben kendi bankamı aradım 15 dolar cekildigini söylediler.oyunun destek hattıyla görüştüm paranız 3 ile 30 gün arasında iade edilecek dediler.
    Oyunu nasıl alacagım dedim.tekrardan deneyecekmisim tekrar aynı sorun olursada. ıd,banka kart nosu,gizli soru,kimlik fotokopisini yollarsanız hallederiz dediler.

• Bugün tekrar yeni bir hesap açıp aynı kartla aldım.tek farklı yaptığım şey kredi kartını sahibinin adresini yazmak oldu.uzun süre queue yazısıyla ter döktükten sonra kavuştum
  • estwokeys kullanıcısına yanıt
    yani onaylandı mı ödemeniz
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Evet ödemem onaylandı çok şükür
  • yaw 3 kere denedim 3ncu kere tutu odeme :D. ilk ve ikinci defa para gitti ama geri gelmedi. banka yedi mi blizzard yedi mi kimbilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: estwokeys

Evet ödemem onaylandı çok şükür

Kredi kartı sahibinin adresini nasıl yazdınız? Yani hesap Rusya. Ben adres yazdığımda İstanbul'da bir adres yazıyorum. Onun sonuna Rusya Federasyonu ekliyor. Bir mantık hatası var gibi. Yeni hesap açmadan, kart adresi ile ikinciye alım yaptım, o da kabul olmadı. :(

• hursit_bey H kullanıcısına yanıt
    Kart sahibinin adresi doğal olarakda benim yazdığım adres NİĞDE/MERKEZ RUSSIAN FEDERATION.yani rusya yazan kısma hiç dokunmadım.

EDIT:söylemeyi unutmuşum ilk seferde başarısız olduğumda yeni hesap açıp aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estwokeys -- 17 Ocak 2015; 1:34:28 >
  • Google map i açtım vpnin bağlandığı şehire gittim bir binaya geldim adresini ve posta kodunu aldım yapıştırdım anında oyunun içeriklerine erişir oldum 2 gün sonrada onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 17 Ocak 2015; 7:57:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Google map i açtım vpnin bağlandığı şehire gittim bir binaya geldim adresini ve posta kodunu aldım yapıştırdım anında oyunun içeriklerine erişir oldum 2 gün sonrada onaylandı.

Bende aynı şekilde aldım gametime'ı
  • Arkadaşlar aynı ıdmle ilk denememde rus adresinle banka adresini aynı yazmıştım.2.denememde kredi kartı adresini bankadaki adresimle dogru yaptım(kart bilgisindeki rusyayı türkiye cevirdim) akşam saat 10 gibi oyunu satın aldım sabah 7 de baktım onaylamışlar.

• Olayın mantığını açıklıyorum, şu yorumları okuyun sonra alın yahu, acı çekiyorsunuz.

Şimdi kredi kartı ile alacaksanız, hani adınıza olan kart. Kart bilgilerini doğru girmeniz gerekiyor. Nedenini açıklayayım; blizzard adınıza olan kartın bilgilerine ulaşabiliyor. Adres , isim, banka herşeyi görüyor. Sonucta belki seyehattesiniz, belki 1 sene Rusya da kalacaksınız falan. Kredi kartı yurtdışında da geçebiliyor değil mi sıkıntı yok, blizzard tamam diyor. Tabi gidip rusya adresi yazarsanız ulan bu adamın kart bilgileri şu şu neden bu bu yazmış, bu eleman hayırdır diyor iptal ediyor.

Ön ödemeli kart, hani şu isminiz olmayan kartlar, PayPal nakit kart yada ininal gibi. Bu kartlarda bilgileriniz olmadıgından blizzard birşey görmüyor. Siz şimdi gidip Rusya dan bağlanıyorsunuz ve Türkiye de ki adresinizi yazıyorsunuz. Blizzard zaten bilgi göremiyo, diyor ki t"amam para gelmiş ama bu adam Rusya dan bağlanıyorsa niye farklı ülkenin adresini yazıyor scammer olmasın la bu". Bu sefer iptal ediyor yada akıllarına vpn olayı geliyor, ama siz gidipte ismi olmayan kart ile rusya dan baglanıp rusya adresi yazarsanız ve tabi ki de gerçekçi olacak öyle posta koduna 12345 ile olmaz o iş. Bu sefer blizz diyo kartın ismi yok para gelmiş eleman rusyadan, adresi belli onayla gitsin.

Bu kadar olay.

Şimdi hiç qnqm yok benim tek oynuyom ekleyin beni qnq olalım .s birlikte dungeon, pvp falan yaparız xd

MirrorsEdge#2374

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 17 Ocak 2015; 11:29:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Realm neresi hocam ?
  • Defias kullanıcısına yanıt
    Twisting nether Horde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

- Öncelikle yeni bir hesap oluştururken hesap içeriğindeki bilgilerimizi gerçek kimlik bilgilerimize uygun şekilde doldurmak gerekli midir? İleride hesabımızla ilgili bir problem oluşursa (ör: şifremizi art arda yanlış girip hesabımızı bloke ettiğimizde hesabımızı tekrar aktifleştirmek için Blizzard Support bizden geçerli kimlik belgemizi istiyor) kimlik bilgilerimizi gerçekçi girmeyişimiz önümüze engel midir?

*Yukarıda bahsettiğim durumu genelde Photoshop ile aşabiliyorum ancak bu sefer ülke değiştiğinden kimlik arayüzünü tamamen değiştirmek gibi daha fazla uğraş gerektiren bir etmen söz konusudur.

- Kimlik bilgilerimizi doğru girdiğimiz takdirde daha önceden aynı bilgilerle eşleşen diğer "Battle.net" hesaplarımızın Blizzard tarafında oluşturacağı şüpheli durumlar mevcut mudur? Böyle bir durum oluştuğu zaman izlenen yol ve yaptırımlar nelerdir?

- Daha önceden alınmış ve uzun süredir kullandığımız (EU - Türkiye) hesabımızla vpn kullanarak alışveriş yapma ve daha uygun fiyata satın alma şansımız yok mu?

- Yeni bir (EU - Rusya Federasyonu) hesap ile vpn kullanarak satın aldığımız üyeliğimizin akıbetinde şaibe yaratmamak adına ve sonraki alışverişlerimizin de güvenliği için tam tavsiye gören metodun ayrıntılı anlatımını paylaşabilir misiniz?

- Battlechest + WoD ikisi bir arada paketine ilişkin kampanya süresinin sona erme tarihi nedir?

Bu sorulara daha önceden cevap verilmiş olabilir ancak ben konuyu tam olarak okumama rağmen bir türlü bulamadım. Ya da bulduğum cevaplar yazarları tarafından tereddütle yazılmış kesinlik belirtmeyen nitelikteydi. Bu yüzden konuya aydınlık getirmesi açısından ve birçok kişinin de bu sorulara cevap aradığını düşünerek sizlerden emin olduğunuz sorulara net cevaplar vermenizi rica ediyorum.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybifeys -- 17 Ocak 2015; 13:53:14 >

• Beybifeys kullanıcısına yanıt
    bu sistemi yeni kullanmaya başladı herkes. buyüzden hangi yöntem tercih edilmeli bi fikrimiz yok. çünkü rusyadan oynadı diye banlanan biri çıkmadı. veya hesabı zorla eu ya taşınan biri yok. oyüzden o soruların çoğuna net bişey diyemeyiz.
    yani şifresini yanlış giripte kimlik göstermek durumunda kalan olmadı bile. daha yeni açtı millet hesabını çünkü.

battlechest+wod kapmanyası herzaman olan bi kampanya. hep o fiyatta kalır.
  • Merhaba bende başlamak istiyorum WoW a ama şu an memleketteyim int hızım yerlerde şimdi başlasam indirmeye seneye anca oynatım O yüzden İstanbula gidince başlamayı düşünüyorum. Şubat 15 gibi gideceğim. O zamana kadar bu sistem hala geçerli olur mu ? Birde Türkiyedeki fiyatı ne kadar Wow'un ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.