Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, oyunun anında aktif olması birşeyi değiştirmiyor. Onaylanıp onaylanmadıgına; account>trans history(öyle bişeydi) > order history

Burada durum queued ise sıradadır yani tamamlanmamıştır, eğer completed yazıyorsa sıkıntılı dönemi atlattınız demektir.

Genel de 72 saat sonra durum sonuçlanıyor

Edit: Ininal kart ile alacak varsa anlatabilirim nâsı yaptığımı. Ben de tamamlandı sıkıntı yasamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 15 Ocak 2015; 0:47:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eteçer kullanıcısına yanıt
    Evet. Hideman kullandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hursit_bey H kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi yaparken adrese ne yazdığını sorabilir miyim? Birde nasıl aldın? Ön ödemeli kart yada kredi Kartı vs

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Arkadaşlar, oyunun anında aktif olması birşeyi değiştirmiyor. Onaylanıp onaylanmadıgına; account>trans history(öyle bişeydi) > order history

Burada durum queued ise sıradadır yani tamamlanmamıştır, eğer completed yazıyorsa sıkıntılı dönemi atlattınız demektir.

Genel de 72 saat sonra durum sonuçlanıyor

Edit: Ininal kart ile alacak varsa anlatabilirim nâsı yaptığımı. Ben de tamamlandı sıkıntı yasamadım

Baktım şuan queued yazıyor ama oyna girip boost yapabildim ben?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yaklaşık 12 saat sürüyor aktifleşmesi hesapların biraz daha bekleyin sadece sabır

Evet herşeyi yapabilirsin ama onaylanmaz ise 2 güne kitleniyor hesabın. Starter edition oluyor. Queued yazarken hiç birşey garanti değil. Complete yazması lazım

• Sanal kredi kartı ile aldım. Adres rusya st. Peterburg şeklinde. Detay yazmadım. Posta kodu da 12345 gibi bir şey yazdım. Hesaba hem vpn açıkken hem de kapalı iken giriş yaptım. Belki de bundan dolayı oldu. Farklı ip ler...

• Ben aldığım and hesabıma eklendi satın alma kısmı yok arkadaş vs ekleyebiliyorum fakat queued yazıyor.Bu iş rafsız olmayacak saatte 1 level anca alıyorum blood elf dk açtım ilk guest zincirini bitirdim ve anca 58 level oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 15 Ocak 2015; 10:30:01 >
  • hursit_bey H kullanıcısına yanıt
    Ben queued iken 3-4 kere vpn kapalı iken girdim onunla ilgisi yok. Adresi gerçekçi yazmamışın. Yada sanal kart dediğin ininal gibi bi kart değil sanırım. Yani isim soyisim adresin falan belli ise o kartta yani o kişiler kartın kime ait oldugunu görebiliyorsa, adrese kartta kayıtlı olan adresi yazman gerekiyor. Ama ininal gibi ismimiz adresimiz vs gözükmeyen kart ile alıyorsak adres kısmına bağlandığımız yeri yazmalıyız detaylı şekilde. Eğer sana vpn kapat dediler ise bence senin kartta bilgilerini görebiliyorlar, yani kart ile aynı yapmalıydın adresi.

Inan bana adres en önemli rol burda. FAQ da bile yazıyor, kartınız ile vereceğiniz bilgiler uyuşmalı diyor.

• Şuan bende Hideman ile battlechest+WOD almış bulunmaktayım ama şöyle bir durum var beklemede gözüküyor.Arkadaşı bankadan arayıp onaylıyor musunuz diye sordular ve onayladı ve hesap şuan WOD olarak gözüküyor ona rağmen "order history"de queued bekletiyo.bi sıkıntı mı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estwokeys -- 15 Ocak 2015; 17:56:59 >
  • Arkadaşlar işini en sağlam yapmak isteyen arkadaşlar için alın bir paypal kart (gelmesi 5-7 iş gününü bulabilir). Konuda paypal kartla sıkıntı yaşayan hiç görmedim. Google mapsten bakın bir rusya adresi ve posta koduna alın. 2 tane aldım bu şekilde bende hiçbir sıkıntı çıkmadı.
  • Oyunu ladığım gibi tüm içerikler açıldı para kesildi ama hala queued insanı ürkütüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Oyunu ladığım gibi tüm içerikler açıldı para kesildi ama hala queued insanı ürkütüyor :)

bende hala trial :( ama wod gözüküyor order satusde queued
  • Arkadaşlar korkacak bir şey yok , 72 saat süresi var

• Arkadaşlar tam anlamadım bu hesaplarla vpn açık olmadan girebiliyoruz mu giremiyorum mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xolid Gunner

Arkadaşlar tam anlamadım bu hesaplarla vpn açık olmadan girebiliyoruz mu giremiyorum mu?

Sadece alım sırasında vpn açıyorsun aksi takdirde kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoKOmolitan

Arkadaşlar korkacak bir şey yok , 72 saat süresi var

Forumdaki bir arkadaşı 72 saat bekletip onu bunu bahane ederek refund yapıp aldığı paketleri silmişler sanırım o yüzden biraz gerginim
  • Arkadaşlar forumdaki bazı meseleler yüzünden 4 gün uzaklaştırıldım , bu sürede konuya cevap yazamasamda elimden geldikçe takip etmeye çalıştım . Ben burada değilken konu içersinde veya dışarsında sorusu olanlara yardım ettiği için bazı arkadaşlarımıza teşşekür etmeyi bir borç bilirim . Saygılar.

• beyler noldu anlamadım! pazar günü aldığım wodu dün geri iade etmişler sebebi ne onuda anlamadım. nasıl anladılar aradan 5 gün geçti benim gibi bi durum yasayan varmı?
  • Kuteybe K kullanıcısına yanıt
    hadi bee sanırım aynısı banada olucak.order hala beklemede hesap hala trial
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.