Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Believe

qnq diyorsun yani ben ozel olucam kredi kartini sisteme kayit edecekler special olucam daha hic sorun cikmayacak xd

Skype acik dursun gelince halledelim sunu.

Taam evet öyle olcak ayrıca kaldığın yerden devam edicen merak etme

Skype açık sen bana battle,net den arıyom yaz görmem yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ininal kartımı paypal a tanıttım, paypal a parayı aktarmadan direk paypal üzerinden alabiliyormuyum? ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: eteçer

Ininal kartımı paypal a tanıttım, paypal a parayı aktarmadan direk paypal üzerinden alabiliyormuyum? ?

Tam bilgim yok ama aktarmanız daha güvenilir olur bence
  • raf yapacak bi kişi bulamadım. Millet korkuyor sanki bişi yapıcaz :D
  • Oyunu aldığım gibi eklendi google mapden haritayı açıp vpn ile bağlandığım yerin adresini yazdım :)
    Edit :Yine şu lanet fetching encoding table da takılı kalma sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 14 Ocak 2015; 16:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Oyunu aldığım gibi eklendi google mapden haritayı açıp vpn ile bağlandığım yerin adresini yazdım :)

Umarım işine yarar

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/12439484087

• eğer maksat sadece exp ise yeni hesap daha aç 7 tl ye battlechest alıp, onunla yap kendin. istersen başkasından rafta alabilirsin exp için istiyosan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

eğer maksat sadece exp ise yeni hesap daha aç 7 tl ye battlechest alıp, onunla yap kendin. istersen başkasından rafta alabilirsin exp için istiyosan.

Amacım sadece exp. ikinci bi pc daha olsa ya da oynayabilecek bi arkadaşım kimseye tenezhül etmem alırım bi battle chest ama yok işte :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Oyunu aldığım gibi eklendi google mapden haritayı açıp vpn ile bağlandığım yerin adresini yazdım :)

Umarım işine yarar

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/12439484087

Hocam beni neden 55 level başlattı anlamadım bu arada saolun farklı bir şekilde çözdüm.

• işte ozaman raf ı başkası sana atsın sadece exp istiyosan :) heralde sırada bekleyen binlerce kişi vardır raf atmak için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

işte ozaman raf ı başkası sana atsın sadece exp istiyosan :) heralde sırada bekleyen binlerce kişi vardır raf atmak için :D

Biri raf attı hocam. Dedik birlikte kasıcaz. Sınavım var falan dedi tamam dedim 1-2 gün kasmadım bekledim. Bi akşam birlikte kastık dedi sonraki gün girmicem falan dedi bi baktım adam 60 lvl olmuş. Bi abiside ona raf atmış :D Raf atılamıyor bana ama hala birine raf atabilirim. Hatta 3-4 karakteri birlikte kasmaya yardımcı olursa bi aylık oyun süresi hediye edebilirim :D
  • Arkadaslar ben 1000rub lik paketi aldım alır almaz aktif oldu anormal bi durum mu?

• bende de aynı şekilde oldu ve bir sıkıntı çıkmadı rahat rahat oynuyorum.
  • [Z3R0] kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam birazdan girmeyi deneyeceğim

• Karakteri boostladım ama whisper atamıyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eteçer

Karakteri boostladım ama whisper atamıyorum ?

48 saati buluyor aktif olması ondan atamıyorsundur. yukarılarda birçok kez yazıldı.
  • Anladım okudum yukarıyı, ben devam etsem böyle karakter gider mi boost kullandım çünkü.

• Benim macera şu şekilde sonuçlandı:
    Satın aldıktan 2 gün sonra aşağıdaki mail geldi, hesap starter edition'a geri döndü. Adamlar VPN'yi kapatıp al diyor.

We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.

Ticket'a gelen cevap da aşağıdaki gibi:

Hey there !

I've looked into this, and it appears you were using a proxy service whilst attempting to make the purchase, resulting in the payment being rejected.

It is not uncommon that proxies are used by Online Trading companies (gold sellers) and users of exploitative third party programs, as such we do not support the use of proxy services and in order for your payment to be successful you will need to disable the proxy software before the purchase.

Once you have disabled your proxy service, you will be able to attempt the purchase again.

Take care and have a nice day!

• quote:

Orijinalden alıntı: hursit_bey

Benim macera şu şekilde sonuçlandı:
    Satın aldıktan 2 gün sonra aşağıdaki mail geldi, hesap starter edition'a geri döndü. Adamlar VPN'yi kapatıp al diyor.

We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.

Ticket'a gelen cevap da aşağıdaki gibi:

Hey there !

I've looked into this, and it appears you were using a proxy service whilst attempting to make the purchase, resulting in the payment being rejected.

It is not uncommon that proxies are used by Online Trading companies (gold sellers) and users of exploitative third party programs, as such we do not support the use of proxy services and in order for your payment to be successful you will need to disable the proxy software before the purchase.

Once you have disabled your proxy service, you will be able to attempt the purchase again.

Take care and have a nice day!

Hideman VPN ile mi yaptınız?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.