Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mount için 2 ay evet ama aldığınız ilk ay sizede 1 ay Game time verdiği için aynı hesap yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Hocam mount için 2 ay evet ama aldığınız ilk ay sizede 1 ay Game time verdiği için aynı hesap yani

Sadece battlechest aldığınızda değil 1ay yüklediğinizde.
  • sylvanas horde tarafinda yim var mi birileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

sylvanas horde tarafinda yim var mi birileri?

Sylvanas ally tarafı daha iyi. Yanlış hatırlamıyosam horde nüfus çok az. Ally ise çok ve Türk daha çok var

• prayerx kullanıcısına yanıt
    Ben sadece Battlechest mi demişim hocam

• 64 saat dolmak üzere sanırım hala queue de hesap. Bakalım kitleyecekler mi <<

Edit: hesap onaylandıktan sonra mail geliyor mu? Yoksa gelmiyor mu? Bende en son Your Order From Blizzard adlı mail var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 12 Ocak 2015; 14:48:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

64 saat dolmak üzere sanırım hala queue de hesap. Bakalım kitleyecekler mi <<

Edit: hesap onaylandıktan sonra mail geliyor mu? Yoksa gelmiyor mu? Bende en son Your Order From Blizzard adlı mail var

hesap onaylandıktan sonra mail gelmiyor.
    Oyuna girdiğinizde satın alma çıkmıyor ve pm falan atabiliyorsunuz.Bu şekilde anlayabilirsiniz üyeliğinizin onaylandığını
  • Benim WoD aktif olmuştu ama provizyondaydı bikaç gün, sonra takip etmedim ama çekmişler parayı . Yeni mail gelmiyor sendeki o mail en son gelen mail. Bi sıkıntı yok yani.
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Zaten ilk aldığımdan beri öyle bişey yok bende, standart edition hiç bir limit de yok :D

Edit: bizden ilk seferde para çekilmişti yani ben provizyon ister mi diye aklımda hep de ondan, o zaman rahatız biz? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 12 Ocak 2015; 15:15:00 >
  • oyun ici pm atip , parti kurup, raf atabiliyorsaniz problem yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

oyun ici pm atip , parti kurup, raf atabiliyorsaniz problem yok...

Evet yapabiliyoruz hepsini

Teşekkürler =D

• Biri şuan wod ve 30 gün kaç ruble yazabilir mi (Battlechest dahil değil)

• Obilux kullanıcısına yanıt
    Vpn degistirip eu.battle.net ten bakabilirsiniz. Tahinimce 1000 ruble vardır. En sağliklı bilgiyi sitede bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

Vpn degistirip eu.battle.net ten bakabilirsiniz. Tahinimce 1000 ruble vardır. En sağliklı bilgiyi sitede bulabilirsiniz.

Hocam eu için aldığım 14 gün battlebchesti kullanmam sorun olmaz dimi bunun üstüne wod ve 30 gün alayım

Emin değilim fakat vpn ile location rusya yapip yeni hesabınızda battlechestin cd keyini girip siteden woda upgrade yapabilirsiniz bence belirtmek isterim ki emin degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

sylvanas horde tarafinda yim var mi birileri?

Sylvanas ally tarafı daha iyi. Yanlış hatırlamıyosam horde nüfus çok az. Ally ise çok ve Türk daha çok var

ally tarafina gectim. horde yi sevmedim :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

Hocam eu için aldığım 14 gün battlebchesti kullanmam sorun olmaz dimi bunun üstüne wod ve 30 gün alayım

bu şekilde olmaz.
    RUS keyleri ayrı oluyor.
    Komple baştan almanız gerekmekte.
    Benim bilgim bu şekilde.Zaten mantıklı olanda böyle olması.Yoksa EU hesabı bırakıp sıfırdan açanlar olmazdı.Sadece gametime alır geçerlerdi.
    Fakat böyle olmuyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 13 Ocak 2015; 2:31:09 >
  • Ayın 10u ve sonrasında alan biri varsa raf yapabilirim. Oyunu da öğretirim hemde hızlı kasılırız. Düşünen arkadaşlar mesaj atsın lütfen
    Wod ru da 899 normal i 1299 Deluxe Edition u bir aylık Game time da 359 ruble

• Tamamdır saolun peki hangi vpn yi kullandınız hideman sorun çıkartıyor bağlantı kuramayır herhangi bir sunucuyla.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.