Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.542
Cevap
12
Favori
90.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim zaten oyunu indirmem gerekiyor daha bir kaç gün bekleyebilirim

Şey oyunu normal eu dan indiriyoruz değil mi Rus battle nette ayrı bir client yok sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ziraat bankkartla alan oldu mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim. İnialle falan uğraşmayalım durduk yere
  • Üniversite Öğrenci kartımla aldım bir sorun yaşamadım. Birkaç sayfa önce birisi yaşamış bilmiyorum. Ben direk Battle.Net üzerinden alırken Billing Information(fatura bilgileri) kısmına normal kart bilgleri üzerindeki isim ülke, posta kodu falan herşeyi aynı girdim oyun direk hesabıma eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan1071

Arkadaşlar ziraat bankkartla alan oldu mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim. İnialle falan uğraşmayalım durduk yere

ziraat bankkartla alamadım ama ziraat gençkartla alanlar olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Şey oyunu normal eu dan indiriyoruz değil mi Rus battle nette ayrı bir client yok sanırım.

Yok aynı client region yine eu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Yok aynı client region yine eu.

Bendekide genç kart :D Oyun inince deneyeceğim
  • Konu içeriği güncellenmiştir
  • Bu öğlen gidip ininal alıcam ve denicem

Sonucu buraya yazarım.

Yapmadan önce son soru olarak, rus vpn ile girip yeni bir mail açmalımıyım yoksa tr den açtıgımız bir mail de olur mu? Sadece oyuna kayıt olurken ve satın alırken vpn yeterli değil mi?
  • quote:

Bu öğlen gidip ininal alıcam ve denicem

Sonucu buraya yazarım.

Yapmadan önce son soru olarak, rus vpn ile girip yeni bir mail açmalımıyım yoksa tr den açtıgımız bir mail de olur mu? Sadece oyuna kayıt olurken ve satın alırken vpn yeterli değil mi?

Yeterli maile gerek yok.

• Arkadaşlar yeni başlayan varsa bana ulaşsınlar. Raf yapıp seri seri kasılalım
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    Süper

sen sanırım ininal ile alıcaktın, istersen bugün bi konuyu takipte kal ben denicem sabırsızlığım tuttu.

Sorunsuz alabiliriz umarım, hani benim mantık yürütemediğim olay şu. Provizyon istiyor ya, bazı arkadaşlar provizyon verince para bankalarına hemen geri yatıyormuş sanırım yeniden almayı deneyin diyorlarmış. Bazı arkadaşlarda hemen para yatmıyormuş birde biz ininalız ve hiç bir bankaya bağlı değiliz. Acaba para karta yatabilecek mi ki?
  • quote:

Süper

sen sanırım ininal ile alıcaktın, istersen bugün bi konuyu takipte kal ben denicem sabırsızlığım tuttu.

Sorunsuz alabiliriz umarım, hani benim mantık yürütemediğim olay şu. Provizyon istiyor ya, bazı arkadaşlar provizyon verince para bankalarına hemen geri yatıyormuş sanırım yeniden almayı deneyin diyorlarmış. Bazı arkadaşlarda hemen para yatmıyormuş birde biz ininalız ve hiç bir bankaya bağlı değiliz. Acaba para karta yatabilecek mi ki?

Umarım :), Başka yerlerde karta iade yapıldığını görmüştüm ne kadar sürer bilmem ama yapılıyor güvenemiyorsan paypal aracılığı ile al.Takipteyim:)(Önden sen git sorun olmazsa gelicem gibi oldu ama^^)

• Obilux kullanıcısına yanıt
    Paypal ile sıkıntısız oluyorsa valla paypal ile alırım zaten paypal kullanmayı daha cok istiyorum. Eğer ininalı tanıtabilip paypala para aktarabiliyorsak süper.

Biraz araştırayım ben

Meh, ikiside aynı hesapmış. İninal ile sorun yaşayanların tek sıkıntısı kayıt olma olayı. Yani senin dün o tc cep falan girdiğimiz yer sadece ödeme bilgileri için dedin ya aslında önemli bir pozisyonu var. O kaydı yaptırmak gerekiyor sıkıntısız alışveriş için. İninal alınca siteden kaydı yapıcam, sonra eu battle da aynı o şekil doğru bilgileri giricem. Bir sorun yaşamıcagıma eminim olduda provizyon istedi musteri hizm. arar yada siteden görülüyorsa ordan bakar veririm alırım ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 10 Ocak 2015; 12:00:49 >
  • quote:

Paypal ile sıkıntısız oluyorsa valla paypal ile alırım zaten paypal kullanmayı daha cok istiyorum. Eğer ininalı tanıtabilip paypala para aktarabiliyorsak süper.

Biraz araştırayım ben

Meh, ikiside aynı hesapmış. İninal ile sorun yaşayanların tek sıkıntısı kayıt olma olayı. Yani senin dün o tc cep falan girdiğimiz yer sadece ödeme bilgileri için dedin ya aslında önemli bir pozisyonu var. O kaydı yaptırmak gerekiyor sıkıntısız alışveriş için. İninal alınca siteden kaydı yapıcam, sonra eu battle da aynı o şekil doğru bilgileri giricem. Bir sorun yaşamıcagıma eminim olduda provizyon istedi musteri hizm. arar yada siteden görülüyorsa ordan bakar veririm alırım ^^

Yapabiliyorsunuz hocam ben öyle kullanıyorum farklı alışverişlerim oldu kartı tanıtın ama paypala aktarmayın paypala aktarılan para sadece hesabın kayıtlı olduğu ülke sınırları içinde harcanıyor.

Edit:Beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 10 Ocak 2015; 12:04:28 >

• quote:

Süper

İninal yerine paypal nakit kart alın , paypal ile alıp sorun yaşayan olmadı. Bende paypal nakit kart ile aldım işlem anında onaylandı. Zaten kart direk paypal tanımlı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 10 Ocak 2015; 12:16:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    O kartın gelmesi uzun sürüyormuş fakat şimdi soracagım sorunun cevaba göre hareket edecegim

Şimdi paypal hesabı açtık diyelim doğru bilgilerimiz ile, daha sonra kartımızı paypala tanıttık fakat paypala para aktarmadık. Daha sonra vpn ile işte satın alma işlemine geldik. Seçeneklerden mastercard mı seçeceğiz yoksa paypal mı?

Hani paypala tanıtmamızın bize bir yararı olur mu? Kod falan istemez mi hani doğru bilgileri görebilirler mi?
  • quote:

O kartın gelmesi uzun sürüyormuş fakat şimdi soracagım sorunun cevaba göre hareket edecegim

Şimdi paypal hesabı açtık diyelim doğru bilgilerimiz ile, daha sonra kartımızı paypala tanıttık fakat paypala para aktarmadık. Daha sonra vpn ile işte satın alma işlemine geldik. Seçeneklerden mastercard mı seçeceğiz yoksa paypal mı?

Hani paypala tanıtmamızın bize bir yararı olur mu? Kod falan istemez mi hani doğru bilgileri görebilirler mi?

Kartın gelmesi gerekmiyor . Teb ,migros ve tansaş'tan alabilirsiniz . Ben ödeme kısmında master card seçtim sorun olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 10 Ocak 2015; 13:14:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, yani sizin aldıgınız kartta da isim yok. Sadece paypal hesabınız ile ilişkili.

Tamam o zaman

Edit: Migrosa gidicem birazdan paypal varsa paypal alıcam daha güzelmiş ininal e göre. Öyle yazıyor sitelerde. Umarım vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 10 Ocak 2015; 13:20:40 >
  • quote:

Master cardı seçersen ödeme direk karttan yapar paypal ı seçersen ödeme paypal aracılığı ile gerçekleşir.

• Herkeste durum farklı sanırım benim hesaba tanımlı oyun 3 gündür ama ödeme hala provizyonda bekliyor ne olacak göreceğiz

Edit: oyunu oynuyorum aktif olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radileo -- 10 Ocak 2015; 14:02:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.